НОЕМВРИйският отчет - всяко бебче е родено с късмет!

• 10 136
  • 305
  •   1
Отговори
# 30
Запис, че да не ви търся после!

Лека нощ!

# 31
Аз се сетих нещо , не е важно ама днес се зачудих.На колко градуса перете дрехите(ако не е обсъждано че и аз не съм изчела всички теми)? Аз пера на 30-40 градуса (със Сано Максима) ама хем не искам да съсипвам дрешките хем ми се струва че е малко като градус.Вие на какво мнение сте и до колко месеца да съм на тази Т?
П.С. Малката след банята в 9 заспа като заклана и след половин час се опули като че цяла нощ е спала (и все още си разглежда). Confused

# 32
Софи и Ивко се набира ама нещо не му се получава качествено hahaha
Петенце и аз като теб - помагачите само ми пречат ooooh! така ги вършея и двамата цял ден, че нищо не ми се опира, ама вечер едва къпя и храня дребен и сигурно заспивам преди него Embarassed
Бубе, Деница и наш Ивчо така кипри джучката - ако го издебна да го снимам ще го пусна да се посмеете - на мен ми става толкова смешно когато на него му се реве Whistling
Лейди и аз пера на 40 градуса със Сано - на баткото до 3 години го перях отделно след това го приобщих към големите Grinning смятам и с малкия така да процедирам.
Като стана дума за песнички - наш батко Гоги като запоне да пепе на Ивко "Тих бял Дунав" ама така вика че .... ooooh! на дребен ще му изкочат очите Shocked hahaha

Айде и аз да ударя по една целЮФка на всички за лека и поспалива нощ  love001

# 33
Много сте активни тези дни!
Мишле, да ти е жив и здрав рожденика!Много да ви слушка, да ви помага , да ви обича и да ви глези!Ама малкото мишле -моделче !
И аз пера на 40 градуса със сано.Някой беше писал, мисля че Лайтблу, че за бебе тоав е най-добрата температура.
ФЕъри, твоето Косе наистина ще става морж.Митачката пък го изкъпах един път с 37 градусова вода и като се разтрепери като листенце, та сега го къпя с по-топличка и той като майка си, иска да се напарва.Ние също се набираме, чак се чудя от къде тези сили.И като плаче чак на думи го докарва от рева-дадда, мамама, разбира се несъзнателно и  различно от проговаряне.
В миналата тема ви питах нещо, което ме притеснява-Никой не отговори, може би нямате отговор, но пак ще ви попитам
Здравейте!
Аз да ви питам нещо, което ме притеснява доста-памперсите ни миришат на кисело.От вчера забелязах.Преди си миришеха на аки, сега-не, дори като пишка, пак мирише на кисело.Нали ви казах, че слагам капки коларгол в нослето, те са черни, от там има и черни нишки в изпражненията.Ама миризмата...много ми е странно.Някой знае ли нещо за това?
Никой не отговори, може би нямате отговор, но пак ще ви попитам.Звънях няколко пъти на доктора, не вдигна, после вдигна и затвори и така и не се свързах.Обикновено след акот не може да говори, после ме набира той...
Ние ядем 6-7 пъти, зависи....понякога се буди нощем, но после увеличава интервалите и пак достига 6.Много будуваме, няма спане за нас, само навън.А ако е лошо и мъгливо, няма как и ...
Митака много се стряска-при отваряне на врата, шкаф, трепка целия.И той много обича да му пея...аз по един, два куплета и зациклям, днес и Хубава си моя горо му изпях на детето.
Хайде лека и спокойна нощ!

# 34
  • София

П.С. Малката след банята в 9 заспа като заклана и след половин час се опули като че цяла нощ е спала (и все още си разглежда). Confused

Защо ли ми е толкова познато ... Мойта ми прави същите номера. Чак сега задрема та да видим дали ще се събуди пак.
Аз пера на 30 градуса.

# 35
И мойта кукла нещо неще да заспива, много и е напрегнато коремчето   Confused  Вече 5 пъти се приспивахме и след малко се събужда. Сега уж пак заспа, дано за по-дълго, че се измъчи милото. Та по този повод да попитам - каква е разликата между коликите и коремни болки? Или в началото самите болки в коремчето са обединени под името колики??

И аз пера на 30-40 градуса. Петната ги пера предварително на ръка.

# 36
  • София
Моята кокона пак се ококори  smile3511 Banghead Това дете как я мисли тая работа незнам. Тъкмо мислех да лягам  newsm61 Направо незнам ... Отивам пак да се боря...

# 37
Гледам за песнички си говорите, ние сега се впечатляваме от 'бански на лалета', като я чуе и млъква, веднъж даже заспа. Свалих сумати детски песнички като забелезах  ефекта, ма цък, само лалетата. Лошото е, че вече ни омръзва.
За акитата, ние също бяхме на коларгол, но не съм забелязала да мирише или да има нещо черно, тогава леко зеленееха, но и бяхме на антибиотик.
И аз пера на 30 градуса, а петната на ръка.

# 38
Нелчо за жалост немога да ти помогна  ConfusedПусни тема в здравния все някой ще каже нещо  Peace
Пера на 40 градуса

# 39
  • София
Добър вечер на нощната смяна   Mr. Green
Утро, какво да ти кажем, всички сме в такава фаза, аз даже си поревавах, но разбрах идеята на израза Мама лесно се не става. Все го интерпретирах с раждането, ама то всъщност, после е по-трудно.  Hug Ако намериш как да си почиваш през деня, дори някой да ти помага ще ти е по-лесно.   Hug
Софи, и аз да си призная си краднах снимката с двамата юнаци и я добавям в колажа.
А да ви кажа и на двете с Тонеса, че ако малчуганите са такива сладури като батковците отсега давам момата. Само незнам как ще си избера от двамата... newsm78  Hug

valpurg, какви са тези бански на лалета??? АЗ пея тихо се сипе... и Когато бях овчарче, за която отнасям непрекъснати подигравки от таткото, но Калина на тях заспива, сигурно защото са по-монотонни и я унасят.

Лека нощ !

# 40
Адаш е туй успях да намеря набързо като линк
http://vbox7.com/play:bf2f6871
Аз ако и запея, тя горката сигурно се стресира за цял живот.. Joy
Ухх, или имаш предвид, че бая ритмично за успиване, ма и аз съм една заспа  hahaha
И аз и се чудя, на нея монотонните не и действат, даже започва да се дере по-силно Thinking

Последна редакция: сб, 24 яну 2009, 00:50 от valpurg

# 41
  • София
Адаш е туй успях да намеря набързо като линк
http://vbox7.com/play:bf2f6871
Аз ако и запея, тя горката сигурно се стресира за цял живот.. Joy
Ухх, или имаш предвид, че бая ритмично за успиване, ма и аз съм една заспа  hahaha
И аз и се чудя, на нея монотонните не и действат, даже започва да се дере по-силно Thinking

Утре ще  я разучавам,  Mr. Green И моята кокона ме гледаше умно в началото като й пеех, но сега явно свикна да чува едни и същи песни и знае че я приспивам. Затова съм свела репертоара до 2,3 за приспиване и Чебурашка сутрин като се киска.
На нас ни действа един похват за спиране на рева, обърни я да гледа напред и да е полуизправена. Млъква все едно съм натиснала OFF   Joy

Лека нощ вече наистина  Hug

# 42
Пак ви изтървах края и до сега насмогвах с четенето... smile3529

# 43
Ех, тъкмо се канех да си лягам, че и синковецът беше се отнесъл в обятията на Морфея, но се рекох да пийна един чай и да попрочета форума. Да, ама ето сега дочувам мляскане и грухтене и две блестящи очички са се ококорили срещу мен. Пак ще ни се откъснат ръцете за приспиване май, а така ми се спиии...

Вале, представих си те пееща когато бях овчарче  Mr. Green Гледайки по снимките, хич не ми се връзваш с овчарче, ма нейсе  Mr. Green

Моят момък обича да му пея и ми действа стимулиращо - сетих се за сума ти песни и бая репертоар спретнах. Но си спомням, че в началото ревеше от коликите и млъкваше само като го носиш, придрусваш и пееш. Добре де, ама ми свърши вдъхновението и посред нощ, с окапали ръце и походка на пиян моряк запях "вставай, страна огромная"  hahaha Joy На следващия ден ми беше много смешно  Mr. Green

# 44
  • Бургас
Минавам за един бърз запис!
 Hug Heart Eyes Hug

Общи условия

Активация на акаунт