НОЕМВРИйският отчет - всяко бебче е родено с късмет!

• 10 071
  • 305
  •   1
Отговори
# 45
Добро утро и от нас.
Аз пера на 40градуса, а за песничките Митето много обича да му пеят.Това го прави предимно кака му и го успокоява.

# 46
Добро утро  Hug
Днес ставам на четвърт век , та по този повод

кафенце за събуждане и закуска за сили

и по нещо сладичко

а по-късно му дръннете по едно за здраве  Laughing 

Лек ден от нас  Hug

Последна редакция: сб, 24 яну 2009, 07:48 от marojinka

# 47
  • Монтана
marojinka Честит рожден ден да си жива и здрава и всичко което си пожелаеш нека да ти се сбъдва.

Ние с бебка сме добре хапва вечер към 10.30ч и след това се събужда чак сутрин към 7.30- 8ч. Колики почети нямаме.
и да се похваля най-накрая успяхме да си намерим нашето АМ. Смесвам и 60гр. Лактана Био+60гр. Хип. Някой ще кажат че е грешно смесването на 2 хумани но на бебка така най и харесва.

# 48
добро утро

# 49
Марожинка, честит юбилей   bouquet

Добро утро на всички
Чета, чета и накрая забравям какво съм прочела...
И аз пера вече на 40 градуса. Преди перях на 30 - имам програма за ръчно пране, устройваше ме, но сега я смених, сякаш не изпира добре...
А онзи ден се бях отнесла и изпрах едно бебешко юрганче с праха, който ползвам за нас, с омекотител, но ме домързя да го пера наново, само го изгладих и даже спи с него - нищо и няма.
Нелчо, не знам за такава кисела миризма... може да е от тези капки. А ние от време на време сме със зелено аки, по веднъж-два пъти, и после се оправя. Така и не разбрах от какво се променя.

И Емили обича да и пея но повече харесва шшшшшшъткането сякаш. Иначе нон стоп слуша музика, класическа, за бебета или възрастни - все едно. Вчера цял ден въртях до главата и Лебедово езеро на Чайковски понеже и действаше приспивно. Но ако чуе Ванесса да пее веднага писва и иска да я нося и да гледа. Обожава каката, такива очи отваря като я види...

И за най-малкото иска цица. Гладна или не - там, да цока. Взе да разбира и иска така да се приспива, обаче си иска с капризничене и цупене, като голямо бебе  Grinning

Отивам да подремна още малко, че всички спят, само аз се дзверя в компютъра...

# 50
  • София
Добро утро,
Шамс, Ставай ставай страна огромная печели за момента в бебешкия репертоар hahaha Joy. А овчарчето от малка си я обичам тази песничка, тогава ми беше много мъчно за овчарчето само в гората  Mr. Green

marojinka, ЧЕСТИТ ЮБИЛЕЙ, МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ, да си много глезена и обичана и цяла кола с деца  Hug

Лора, аз също пера с нашия прах perwoll течен за цветно пране и нейните дрешки, но детето не е проявявало никакви признаци на алергии. Само не слагам омекотител и ги изплаквам 2 пъти.

tanq_mt, ние също сме на 2 АМ смесени. Давах Аптамил но се запичаше от него и взехме и Милумил за разхлабване. Първо и давах 1 път през деня разхлабващото, но накрая ги смесих и си е много добре девойката ака 1,2 пъти на ден.

Май ще ни се размине днес разходката, като гледам какво е мрачно навън, но след малко ще изритам татито да ходим да вземем количката. И едни чаршафи за детето.Ето да ги видите  http://www.moni.bg/?act=inside_product&product_id=206 . После ще ви покажа как стои на нашето легло

Много хубав и усмихнат ден на всички!!!!! 

# 51
ДУ мацки Wink

Марожинка  bouquet честит празник!!!
Вале, Hug мерси за колажа... ама нещо не се вижда newsm78
А момата като порастне сама ще реши. Да не вземе да си избере на края някой от батковците hahaha  Joy

- За прането и ние сме на сано, 40градуса.
- А лалетата и ние ги имаме  smile3521
- За приспиването - през деня обикновено на цица в ръцете ми, но вечер го слагам в леглото, аз до него, той си гушва цицето и заспива. Понякога се случва да се събуди, но като повторим горното и пак  Sleeping

Мисля, че исках да кажа още нещо Thinking , но не се сещам сега...

# 52
  • София
 Здравейте и от мене . След смяна на няколко млека моя най-яде Нан ,пробвах с Милумил и Хумана ама нещо се запече .
 Докторката му даде Дуфалак и каза да правя сок от круши. Но аз си мисля ,че това е такъв момент.

Аз също пера на 40 градуса със Сано Максима и то цялото семейство  Grinning ,няма да купувам 100 праха за пране  Joy

За сега лек ден ,после може да се включа пак.

# 53
  • София

Вале, Hug мерси за колажа... ама нещо не се вижда newsm78

Софи, ето ти линка да си видиш убавеца на първи ред, а Тонеса ще го поднови като може:
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=10174101

# 54
  • София
Марожинка     ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН !!!!

# 55
Марожинка, честит рожден ден!

Аз докато изчета всичко...

Ние перем на 30 градуса с Тео бебе.

Вечер се къпем в 8.30, хапва в 9 и към 9.30 - 10 заспива. Сутрин е много различно - 5, 6, 7 - както му симне  Grinning

# 56
Марожинка честит рожден ден!  bouquet

Днес ще е тежък ден - почти цяла нощ не можах да мигна Tired Ивко беше на мнение, че му се мрънка. На всичко отгоре днес сутринта имах и сърцебиене - явно ми се обаждат стари проблеми и ще трябва да тръгвам по доктори. Сега ще релаксирам, дори се надявам да мога и да дремна следобед - ако ме оставят разбира се.

Лек ден на всички Hug

# 57
  • София
Марожинка   ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН !!!!

# 58
  • Попово
Хилоу пийпъл  Joy
ние сме на разходка цял ден със всичките си питомци  Mr. Green
голям купон е  Crazy аз с количката на беба, Светльо с Тошко а Гого подтичва подире ни  hahaha
marojinka  newsm59

# 59
Марожинкаnbirthday newsm67

Пера на 40 градуса всичко. Не си спомням да съм ползвала високите градуси на пералнята някога  newsm78 Дрехите на Калина с Тео бебе. На баткото ги перях с бебешки прах до годинка, после с нашия, но отделно и после минаха в общия кюп.

Янорен, ако искаш отговор за акането поне дай повече инфо - какво ядете, по колко, колко пъти, как ака, консистенция, кога ...

От песните при мен от край време са актуални "Кой уши байряка", "Стани, стани юнак балкански", "Драгиева чешма"... Всички се майтапят с моя избор на детски песни  Mr. Green

За умората - свиква си и спираш да си уморена  Crazy Аз преди като давахте зор да раждате ви обяснявах, ама кой да слуша  Joy

Общи условия

Активация на акаунт