Къде в Бургас (14)

• 54 621
  • 421
  •   1
Отговори
# 210
  • По света и У нас
Аз сега да си попитам  Grinning

- някой да е виждал след празниците детски акордеон /става въпрос за играчка, а не проф./ и евентуално къде  newsm78
- а случайно някой да има телефона на арменците, т.е. магазина за детски играчки в Славейков  Praynig
Предварително   bouquet

# 211
  • у нас

- някой да е виждал след празниците детски акордеон /става въпрос за играчка, а не проф./ и евентуално къде  newsm78
- а случайно някой да има телефона на арменците, т.е. магазина за детски играчки в Славейков  Praynig
Предварително   bouquet

Люси, точно там при арменеца до Билата гледах детски акордеон към средата на миналия месец. Но за съжаление не мога да ти помогна с телефон.

# 212
  • Бургас
Девойки, а къде в Бургас могат да се видят (и евентуално да се закупят) качествени съдове за готвене? Под качествени имам предвид да са тежки, да са с двойно дъно и да са без тефлоново покритие. А чугунени съдове някой някъде виждал ли е?

Последна редакция: пн, 09 фев 2009, 13:09 от I r r a

# 213
  • Бургас

В Метро миналата седмица,един червен с момиченце на кутията ,виждала съм такъв и във Вега.

# 214
Момичета някой дали знае на складчето за памперси до Новата поща, дали продават и пюрета и какви ?

Хубава седмица от мен.... newsm51

# 215
  • На брега на морето
FoxMamma продават пюрета  на Ганчев,  Sunval, Alette, Gerber, Hipp, май това е което видях в събота, но най-много имаха на Ганчев от другите очакваха зареждане

# 216
titi1981  Мерси  smile3525

# 217
  • По света и У нас
Sinara, Fresh Gale -   bouquet

# 218
  • Бургас
Девойки, а къде в Бургас могат да се видят (и евентуално да се закупят) качествени съдове за готвене? Под качествени имам предвид да са тежки, да са с двойно дъно и да са без тефлоново покритие. А чугунени съдове някой някъде виждал ли е?
миналата година си взех от Ритони! Доволна съм!
Хубави съм виждала и на Есперанто (в отсечката към Оборище). Мисля, че има и на бул. Димитър Димов, до Рилус (ориентировъчно преди жп прелеза посока център-Изгрев).  Peace

# 219
  • Бургас
LaDiDa , благодаря! На Есперанто го няма магазина вече. Там бяха български съдове и наистина изглеждаха стабилни. За Ритони не се бях сетила - ще проверя и там!   bouquet

# 220
  • Бургас
Момичета, да попитам и тук: имате ли впечатления от школите по айкидо в Операта и в у-ще Кирил и Методий? Става ъпрос за дете, искам да събера възможно най-много инфо. Благодаря ви предварително.   bouquet

# 221
По-добре го запиши на карате киокушинкай в х-л Космос. Всички други стилове : айкидо,таекуондо... за нищо не стават.

# 222
  • По света и У нас
bissera - с лично инфо не мога да ти помогна  Rolling Eyes ... но по-рано като бях търсила бях попаднала на ето това:
Айкикай Айкидо България
http://www.aikikai-bg.com/indexbg.htm
Според училищата където си посочила, това трябва да е клуба  newsm78 .... но за детската им школа както е посочено в сайта:
"Тренировки за деца: всяка събота и неделя във физкултурния салон на у-ще “Кирил и Методий” от 17.00ч."
А това е другия клуб:
Айкидо клуб "Феникс" Бургас.
http://fenix-m.hit.bg/index.htm
като тук тренировките за деца са във физкултурен салон на у-ще"Георги Бенковски" - Зорница, всяка събота и неделя от 16:00 ч.

Освен мнения  Peace, ако имаш възможност може би би било добре да посетиш 1-2 тренировки на място ....  също ще ти даде някакъв ориентир  Peace

аХ`Не! - в хотел Космос  newsm78, не е ли по-скоро срещу него .... в клуб Аякс /актовата зала на Строителния/  newsm78

# 223
Не.
Самият хотел Космос има спортна зала до бариерата. Чисто нова е и вътре е много хубаво всичко,мисля ,че е с най-добрите условия в целия град.

# 224
Мацки, да питам някой знае ли къде се премести обущаря, дето работеше в един павилион на ул. Левски на ъгъла с френската там до паметника /че не се сещам как се казва тая улица/. Та той правеше ципове, като им сменяше машинката. Или пък ако знаете къде сменят машинки на ципове, ама качествено да е. Тая лелка до училище цар Борис никаква не я върши, а от тоя обущар бях доволна, но къде ли е отишъл след като му събориха павилиона не зная.

Общи условия

Активация на акаунт