Къде в Бургас (14)

• 54 613
  • 421
  •   1
Отговори
# 225
    Момичета, моя близка си търси детегледачка по часово, мен също ме вълнува темата. Ще съм благодарна, ако някой помогне с координати и препоръки.  bouquet

# 226
bubi4ko, обущаря, който е блока на ТВ-Микс   сменя ципове

# 227
  • Бургас
lucyl30, много благодаря за подробното инфо.  bouquet Ще проуча нещата и ще реша.

аХ'Не!, мерси за информацията.  bouquet За дете мисля, че айкидото е най-подходящо. А, ти от личен опит ли говориш за карате киокушинкай? Може разбира се и си променя мнението, засега събирам инфо.

# 228
Приятелят ми от години тренира, виждам,че имат и групи с малки деца, и други наблюдения. От там знам.

# 229
Момичета, бих искала да празнувам рожденния си ден в клуб с рок музика? Знам само един - Парти клуб на Богориди. Някой знае ли дали има друго заведение в Бургас, в което да се слуша рок музика?

# 230
  • Бургас
Pirate's rest до подлеза на Операта-свирят и групи понякога  Peace

# 231
Pirate's rest до подлеза на Операта-свирят и групи понякога  Peace
Предимно в петък свирят групи  Peace

# 232
bradata и Kamence,   bouquet
Точно за петък ми трябва!

# 233
  • Бургас
Bisera, и в Аякс - а и в Космос има карате киокушин. Моята дъщеря е тренирала и при двете школи (още не се бяха разделили Гергана и "Рака"). Много съм доволна от карате киокушин, моята Гери я бях записала още на 4 год. и половина, тренира 4 години и има жълт колан с черта. После реши, че иска да смени спорта, но това което й остана като умения, а и като дисциплина е достатъчно. Като гледам твоята кака вече спокойно може да тръгне на карате, няма да е в най-малката група. Ако те интересуват подробности и телефони на семпай, пиши на лични.

Последна редакция: ср, 11 фев 2009, 21:03 от Pagocт

# 234
bubi4ko, обущаря, който е блока на ТВ-Микс   сменя ципове
  bouquet 10ххххххх

# 235
  • Бургас
АхНе и Радост макар,че не съм питала аз много ми е полезно включването ви по въпроса с бойните изкуства   bouquet  ,защото и аз от известно време се чудя дали да не го запиша малкия ,вече има 4 г. Може  и на мен да пратите подробности ,кой ги води тези тренировки в Космос и кога се провеждат,по-точно в колко часа ,защото за Аякса разбрах ,че са към 19-19,30 и там май само айкидо има . Rolling Eyes пък и малко лични наблюдения  ще са ми е от полза ,сега ще видя какво ще ми излезе по въпроса в гугъл  Wink

# 236
Децата са вторник и четвъртък от 19:00 , събота от 10:00.  Аз лично смятам,че залата на х-л Космос е в пъти по-добра от Аякс, защото е след основен ремонт и всичко вътре си е ново. И наистина ги учат на много дисциплина.

# 237
  • На точното място
Здравейте, момичета!
Първо да благодаря на lusyl30, че ми даде линка към темата   bouquet
Търся една масажистка от Бургас , казва се Руми Рашева. Преди живееше и работеше в к-с "Изгрев" 25 бл.Не бях ходила при нея 1-2 години и като я потърсих пак, се беше преместила и тел. и е сменен. Много бях доволна от нея. Сега пак ми се налага да прибегна до масажи , защото имам леки проблеми с гърба. Моля, ако някой я познава или има нейни координати да пише. Благодаря предварително.

# 238
  • Бургас
  bouquet

# 239
  • По света и У нас
Fresh Gale - в Аякса по-скоро има карате  Peace, за айкидо не съм чула  newsm78
http://www.ajax-sport.com/index.htm?id=13&action=a_karat

а Ахчето, говори за ето този клуб  Peace
http://www.bulgariankyokushin.org/cms1/index.php?page=club
http://www.samurai-burgas.com/?page=42

Общи условия

Активация на акаунт