Къде в Бургас (14)

• 54 593
  • 421
  •   1
Отговори
# 255
  • Бургас
В Бургас незнам дали ще намериш такава нощна лампа.Имам спомен,че на арменците в славейков съм виждала.Имат доста неща на фишърпрайс,но можеш да попиташ дали ще ти я доставят Simple Smile

# 256
  • Бургас
ani_d, провери в Бонжур. Там има доста неща на Фишър Прайс. Peace

# 257
Знаете ли къде правят добри антицелулитни процедури и масажи ?Някой ако е ходил имаше ли ефект и след колко време?
ходех до скоро на масажи при една много мила мацка и според мен(от опита,който имам-добра в работата си) в едно студио до Хеликон-много луксозно и готино,но за съжеление преди дни го затвориха поради нерентабилност-мацката оба4е прави масажи по домовете и то на доста по-ниски цени от тези в студиото-има си професионална кушетка и така се спестява много време-ако ви интересува имам й телефона Peace

# 258
  • По света и У нас
ani_d - освен при Арменците и в Бонжура, може също така да провериш /ако не държиш на марката Фишър Прайс или Томи/ в Синдито или Хиполенда .... а защо не и в Премаман  Peace

а в случай, че не откриеш  Wink
винаги може да поръчаш от ето тук:
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/advanced_search_r … f&x=7&y=9
въпреки че не е от най-евтините онлайн магазини  Rolling Eyes, има най-голям избор на играчки и особено на серията на Фишър Прайс  Peace ... А в случай, че ти допадне VTech може да провериш в Синдито  Peace За Чико  пак там или в магазин Полием на Богороди  Peace Ако нещо го няма, би трябвало да можеш даэси го поръчаш  Peace

# 259
Абе момичета къде се намира Бонжура сега  newsm78

# 260

От х-л България по посока гарата, от лявата страна на улица Александровска, ще го видиш. Hug

# 261
  • у нас

От х-л България по посока гарата, от лявата страна на улица Александровска, ще го видиш. Hug

Преди там беше магазин за 1 лев  Peace

# 262

Знаете ли къде правят добри антицелулитни процедури и масажи ?Някой ако е ходил имаше ли ефект и след колко време?
За антицелулитни масажи от години ходя в Релакс - 2 момичета са и масажите им са страхото ефикасни. Ако те интересува ще ти дам тел. на лични

# 263

Преди там беше магазин за 1 лев  Peace
а  ха ще го намеря   bouquet

# 264
  • Бургас
Цитат
Къде мога да намеря такава нощна лампа в Бургас или нещо подобно, може и да не е музикална
   Тази на Фишър Прайс я гледах в едно ново магазинче на Ъгъла на ул. Шипка и ул. Лермонтов

# 265
Аз на фишър-прайс си поръчах шезлонг от касида и на другия ден ми го донесоха.На всичкото отгоре в Бс по магазините беше с 30лв повече.Виж това което търсиш ако го имат не се колебай да си го поръчаш!

# 266
  • Бургас/Пз
Много ви благодаря на всички, ще опитам да намеря в Бургас, и после ще поръчвам по нета!!!

# 267
  • Бургас
Момичета,знаете ли нещо за Мола?Дали ще го отворят март месец?

# 268
За масажи мога да препоръчам Ема Маринова и общи и за бебенца, влага сърце и душа в работата си. Ето и координати http://www.rehabilitacia.net/contacts.html и информация за масажите има в сайта.

# 269
  • Бургас
Ако някой все още се интересува от уроци по китара - видях обява за Школа по класическа китара .Пише ,че се намира в ЦГЧ .Телефон 0899 346 235.

Общи условия

Активация на акаунт