Къде в Бургас (14)

• 54 603
  • 421
  •   1
Отговори
# 240
  • Бургас
Aх ,Люси ,благодаря ви !

Не знам защо съм се заблудила ,че е айкидо.Преди време пак се коментираха и съм запомнила ,че някой беше подходящ за деца,май айкидото  ,а при другите имало повече травми. Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 11 фев 2009, 18:15 от Fresh Gale

# 241
Има ли някой впечатления от актуалните напоследък маратонки на колелца?
Къде се продават?
Чувала съм, че цените варират от 50 до 170лв. Shocked

# 242
Къде се продават?
ритони спорт

# 243
Знаете ли къде правят добри антицелулитни процедури и масажи ?Някой ако е ходил имаше ли ефект и след колко време?

# 244
  • Бургас
Преди 5 г, ходих на антицелулитни масажи в студио Релакс.
При мен нямаше голям ефект, като намаляване на обиколката, но кожата ми стана много гладка. За 15 процедури отслабнах с 0.5 см. Фалирах финансово и повече не съм правила.

# 245
  • Бургас
Аз ходих при една масажистка,която прави антицелулитни масажи с мед!Боли,но стисках зъби и се търпи.Масажа е на принципа на отлепването.при мен имаше много добър ефект.направих 10.цената за едния масаж варира 12-15лв.

# 246
Знаете ли къде правят добри антицелулитни процедури и масажи ?Някой ако е ходил имаше ли ефект и след колко време?

Една приятелка ходи при Джорова. Доволна е.

# 247
Аз ходих при една масажистка,която прави антицелулитни масажи с мед!Боли,но стисках зъби и се търпи.Масажа е на принципа на отлепването.при мен имаше много добър ефект.направих 10.цената за едния масаж варира 12-15лв.

Я сподели къде това, че цената ми е интересна  Mr. Green

# 248
  • Бургас
Намира се на ул.Васил Левски 50.!Ако те интересува телефон мога да ти дам на лични !

# 249
  • Бургас
Това е Женя, аз мисля че съм пускала на лични телефона й на Наоми, Лекси и някои други момичета.

# 250
  • Бургас
Да Женя,много съм доволна от нея!Не само за антицелулитни масажи.но и за гръб.

# 251
  • Бургас
Ние правим цялостни при нея, но аз съм пускала координатите й още преди.

# 252
  • Бургас
От три години ходим при нея аз и мъжа ми. Simple Smile

# 253
и аз да се включа с въпросчета-къде тук могат да се изхвърлят изхабени обикновени батерии,за Германос чух,но само за ДжиЕс Ем батерии,И къде мога да намеря евтини ръкавели за риза,питам за евтинки,защото ми трябват за нещо друго?

# 254
  • Бургас/Пз
Къде мога да намеря такава нощна лампа в Бургас или нещо подобно, може и да не е музикална

Къде се продават?
Мама Дидона, получили са такива маратонки в магазин Компас /В Братя Миладинови или до църквата Кирил и Методи/ Има и по 43лв и по 50 лвспоред зависи от номера.

Общи условия

Активация на акаунт