Къде в Бургас (14)

• 54 522
  • 421
  •   1
Отговори
# 270
Момичета отвориха ли МОЛа?

# 271
Момичета,знаете ли нещо за Мола?Дали ще го отворят март месец?

Да,на края на март  Peace

# 272
За кой мол става въпрос,че аз май съм изостанала с информацията?Да не е Корфур-а под Метро? newsm78

# 273
За кой мол става въпрос,че аз май съм изостанала с информацията?Да не е Корфур-а под Метро? newsm78

аха

# 274
  • у нас
Обявен е сега за 25-ти март. Уж, беше за 2-ри март.  Thinking

А някой има ли инфо за Кауфланда кога ще го отварят? Вече получаваме брошури за него, но пише само скоро......

# 275
  • Бургас
Кауфланд ще го отворят  на 17 март доколкото знам от една приятелка ,която ще работи там!

# 276
  • у нас
Кауфланд ще го отворят  на 17 март доколкото знам от една приятелка ,която ще работи там!

bouquet

# 277
  • По света и У нас
Относно Търговските вериги, на тези на които не им е попадал под ръка последния брой на в-к Фактор  Wink ... въпреки че не знам до колко може да му е достоверна инфоразията  newsm78, имаше следното инфо:
- до Практикер и Кауфланд, предстои изграждането на Мебелен салон АИКО, както и на МОЛ "Галерия Бургас" /на 3 нива, със супермаркет, още над  100 магазина, заведения за хранене, фитнесцентър и зала за мултимедия с кинокомплекс с девет киносалона  Grinning/ детски кът май пак не са предвидили  Rolling Eyes
- някой беше писал в Темата, че МОЛа където се намира Карфур се нарича "Бургас плаза", във вестника пишеше "Изгрев"  newsm78 .. .Но тава надали е от значение, най-добре би било скоро да го открият  Mr. Green
- а и на мястото на Търговската къща в Славейков е предвидено издигането на нов Търговски комплекс /3-1 етажа/

# 278
Момичета, къде в Бургас мога да намеря бебешкия прах Sano Maxima? Търсих по бебешките магазини, но не намирам.

# 279
Момичета, къде в Бургас мога да намеря бебешкия прах Sano Maxima? Търсих по бебешките магазини, но не намирам.

В Пикадили

# 280

В Пикадили

Peace  мерси за бързия отговор   Simple Smile

# 281

В Пикадили

И в складчето до новата поща има.

# 282

В Пикадили

И в складчето до новата поща има.

Четох статия за бебешки прахове,какво трябва и не трябва да съдържат ,за да са такива и да не предизвикват алергични реакции.И да ви кажа Сано също не е сред тях,тео бебе,персил сенситив,изобщо всички.Само новия дето още трудно се намира SureCare и BambinoMio са по вички изисквания.Скъпи са,но с другите само се залъгваме да знаете!!!

# 283
Много интересна темичка, не бях попадала на нея!

# 284
аз пак да си повторя въпросчето ако някой има идея :
къде тук могат да се изхвърлят изхабени обикновени батерии,за Германос чух,но само за ДжиЕс Ем батерии,И къде мога да намеря евтини копчета- ръкавели за риза,питам за евтинки,защото ми трябват за нещо друго?

Общи условия

Активация на акаунт