Къде в Бургас (14)

• 54 589
  • 421
  •   1
Отговори
# 315
Лазерна епилация с най-новия апарат(не мога да му кажа  в момента името не се сещам) е в салона срещу игрището на механото.На ъгъла има закуски..Женя е козметчката,която работи с уреда,съвсем скоро го е закупила.Позната,която ходеше в София на този апарат ми каза за това място,сега там ходи.

да не става въпрос за студио ева

# 316
Има ли добра гледачка на кафе в Бургас?  Rolling Eyes

# 317
  • у дома
Притеснява ме фактът, че лазерната епилация се налага да се практикува от дерматолог, а там дали има такъв...Много ми се иска и да чуя коментар от някой, който е ходил там, но щом е нов апарата, то едва ли вече има събрани впечатления.
Впечатления от лазерната епилация нямам, но от Женя - да! Изключителен професионалист, като козметик!

# 318
точно ЕВА е ,Женя е минала специално обучение!

# 319
  Относно лазерната епилация съм чувала доста добри отзиви за д-р Джорова.

# 320
Моля, препоръчайте ми добър кожен лекар в Бургас!

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=370354.0
или някъде из белите бургаски списъци в здравния потърси  Wink

# 321
Благодаря на всички за информацията за лазерната епилация. Ще се пробвам и като добия опит, ще споделям Wink

# 322
Моля, препоръчайте ми добър кожен лекар в Бургас!

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=370354.0
или някъде из белите бургаски списъци в здравния потърси  Wink

Aз сега видях и мога да помогна след като ходих при Орешкова,Димитров и накрая уцелих шестицата с д-р Емилия Николова.Пак в трета поликлиника преглежда.Най-често ще я намерите отзадния вход на трета веднага в дясно ,едни нови бели сградички,има нови кабинети.Има и частен нейн кабинет на ул.Екзарх Йосиф 9.Тел.08888 07244
На толкова  компетентен дерматолог не бях попадала ,детето водих ,само тя позна че е розов лишей.

# 323
искам да си направя на триъгълника някакви цени да ми кажете

# 324
искам да си направя на триъгълника някакви цени да ми кажете

Не съм ходила и не мога да помогна!Но аз смятам есента да направя такива процедури ,а било то и само триъгълника.През лятото иначе не се правят.Сега може!Питай на място най-добре,да ти обяснят и от колко процедури има ефект,знам че с една не става!

# 325
А координати на ЕВа може ли Hug може и на лични Peace

# 326
Студио ЕВА  "Дунав" 11 тел 80-10-84

# 327
А добър козметик за оправяне на вежди - къде? И на какви цени?

# 328
Мерси Маруся Hug

# 329
  • Бургас
Някой правил ли си е детоксикация?Казаха ми за салон на ул"Княз Борис",където с уред се прочиства организма,на ниво йони.Друга информация нямам,но ми е много интересно какво ще е това.

Общи условия

Активация на акаунт