Къде в Бургас (14)

• 54 542
  • 421
  •   1
Отговори
# 30
  • Бургас
да още тази седмица ще отида да проуча нещата!Благодаря Hug

# 31
Момичета,някой празнувал ли е детски рожден ден в Ния-смехория?Ще си кажете ли мнението?Чудя се или там или на Цар Асен?Предполагам,че в Ния смехория има кът за майките,по удобно ще ми е. Simple Smile
Благодаря Ви!

Ние празнувахме рожден ден на малкия в Тити Тайс, много сме доволни, а за децата не искаха да си тръгват на края  Simple Smile
Детският кът е страхотен , аниматорите ги забавляват с най различни игри, обличат ги с костюми и ги рисуват. За родителите си има кафе и си наблюдаваш малчуганите през цялото време отделено е със стъкла и дограма.

# 32
Ние ходим в Балнеохотела в Поморие.Има детски 50см и с много топла вода.Ние си ходим с преспиване,но много идват от Бургас само на СПА центъра.
А някакви цени за ползването на басейните можеш ли да кажеш? Или телефон или сайт?  Praynig
http://hotel.balneohotelpomorie.com/

Ние току що се връщаме от там,снощи нощувахме.Страхотен хотел с идеални условия.150лв нощувка за двойна стая ,влизат и всички басейни,сауни,без масажи. Доколкото разбрах по 40 лв на човек отива и ползва само спа центъра.Ние сме с отстъпка в нощувката и ни излиза 90лв нощувката.

Вчера в детския басейн имаше много бебета на годинка-две с майките или татковците ги държаха,дълбок е 50см и много се забавляват.

# 33
  • Paris
Лек запис!

# 34
Момичета, къде да си купя рошава яка, която се закопчава към дреха. Не  желая кожена не искам да си овесвам труп на врата.
Имам една много хубава жилетка, но съм загубила яката към нея Confused

# 35
  • Бургас
 bowuu

# 36
  • Бургас
Момичета, къде да си купя рошава яка, която се закопчава към дреха. Не  желая кожена не искам да си овесвам труп на врата.
Имам една много хубава жилетка, но съм загубила яката към нея Confused

Днес гледах такива яки на магазинчетата на Тройката - срещу ледената пързалка. Магазинче за шапки и шалове, на витрината и чанти се виждат. Неугледно е вътре малко, но точно от входа вляво имаше такива яки.

# 37
Момичета, кажете някоя баба, която лее куршум, чух за една в Лазур, но незнам точен адрес... Tired Praynig

# 38
  • Бургас
В меден рудник еднажена лее куршум в 404блок.последния вход.Но мисля,че след 17часа,тъй като ходи на работа. Hug

# 39
Благодаря, Ирина Hug

# 40
Момичета, кажете някоя баба, която лее куршум, чух за една в Лазур, но незнам точен адрес... Tired Praynig

Знам една туркиня, при която ходят доста. Живее в Изгрев, 55 блок, вх.Д, ет.2 или 3, ляв апартамент.

# 41
Шуши, благодаря и на теб Hug Сега ми се обадиха да ми кажат за баба Пагонка в Лазур, май била най-добрата...

# 42
Шуши, благодаря и на теб Hug Сега ми се обадиха да ми кажат за баба Пагонка в Лазур, май била най-добрата...
За нищо мила. При тази туркиня сме минали, почти цялата рода, и наистина е добра.
Отделно понякога казва за неща, който ще се случат / дори съм искала, само да ми гледа но не дава/, и те се случват.
 Hug

# 43
Знам за Стефка Добрева в Братя Миладинови бл.4 вх.5 ет.4 тел 539339 или 0888 523 854 .Става само след като се обадиш и се запишеш.Аз много съм доволна.Успех!

# 44
Благодаря на всички Hug, свърших работата днес, при бабата в Лазур. Излезе всичко - хора, пистолети, дано има ефект...

Общи условия

Активация на акаунт