Къде в Бургас (14)

• 54 505
  • 421
  •   1
Отговори
# 45
Благодаря на всички Hug, свърших работата днес, при бабата в Лазур. Излезе всичко - хора, пистолети, дано има ефект...
Браво!

# 46
Благодаря на всички Hug, свърших работата днес, при бабата в Лазур. Излезе всичко - хора, пистолети, дано има ефект...
Браво!
Дано!

# 47
Момичета,някой празнувал ли е детски рожден ден в Ния-смехория?Ще си кажете ли мнението?Чудя се или там или на Цар Асен?Предполагам,че в Ния смехория има кът за майките,по удобно ще ми е. Simple Smile
Благодаря Ви!
Аз от Ния-смехория хич не съм доволна! Naughty
Празнувахме рождения ден на дъщеря ми в началото на месеца и останах доста разочарована защото:
- студено е- и в самия детски кът, и в залата за родители;
- въобще не занимават децата. Имаше едно момиче вътре при тях, но тя само ги наблюдаваше(както правехме и ние). Поръчахме клоун(пак от тях), та той малко си поигра с децата.
- задимено- никаква вентилация. Чак ни сълзяха очите( шестима пушачи от 13 човека);
- когато отидохме да внесем капаро, ни обясниха едни неща, а, когато се разплащахме излезе друго.
- и пак МНОГО Е СТУДЕНО.
Според мен Тити-тайс е по-добрият вариант(присъствала съм на няколко рождени дни мога да сравня), но може да има и доволни от Ния-смехория...

# 48
  • Бургас
а този клуб Ния смехория къде се намира?

# 49
къде има вакуумно почистване на лице?

# 50
  • Бургас
Здравейте момичета, къде мога да намеря диетолог в Бургас?

# 51
а този клуб Ния смехория къде се намира?
Намира се зад Бюрото по труда в "Лазур", на Плочата. Улицата е "Перущица" доколкото си спомням. newsm78

# 52
  • По света и У нас
Здравейте момичета, къде мога да намеря диетолог в Бургас?

Може да провериш ето тук    Peace, но не знам до колко е добър  Rolling Eyes
http://www.angelface-bg.com/page24.html
http://www.angelface-bg.com/page8.html
Пише, че преглед-консултация при дерматолог  струва 20 лв.

Тази информация към момента не знам до колко е актуална:
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/23772

# 53
Здравейте момичета , смятам да си правя чаши със снимки , знам че  фотото в Пикадили предлага такива услуги , сещате ли се за друго място , от което сте останали доволни ?

А и как седи въпроса с чашите , аз ли ги купувам предварително , или във фотото ще ми предложат техни ?

Стана малко объркано , дано някой е разбрал  Blush

Мерси

# 54
  • Бургас
Чаши със снимки правят във фотото срещу тоха,чудесни са!

# 55
  • Бургас
Чаши със снимки правят също и в едно фото на Александровска, не знам кой номер, но като се пуснеш от светофара на БСУ-то се пада от ляво малко преди магазин Кенвело.Чашите са от тях, защото в машината им влизали само тези, които предлагат.Снимката може да си е от теб.Струваха по 12 лв. аз като ги поръчвах.

# 56
Я ми обяснете къде точно се намира боулинга в Меден рудник! newsm78 Като бях студентка много в Пловдив и постоянно ходехме и с нетърпение очаквах да открият и тук!

# 57
Къде се намира руския ресторант "Мафия"?

# 58
# 59
Здравейте   bouquet

Не съм писала от доста време, но пак имам нужда от вашата помощ: Знаете ли нещо за дерматолог Андреева (Св.София, но май ще напуска) добра ли е, става въпрос за някакъв пилинг за премахване на пигментни петна? А ако знаете друг дерматолог в Б-с от който сте доволни ще съм много благодарна за всяка информация  Hug

Благодаря предварително  Hug

Общи условия

Активация на акаунт