Отговори
# 75
Еми няма начин...мога и да не отида, но пък ще ми се съберат много изпити...ще гледам да съм максимално бърза и да не оставям малката на шише...досега сме само на гърда и не знам как ще го понесе шишето...хи не ми се иска...но така или иначе и другат седмица имам два изпита ще се помъчим...иначе вече излизахме през деня с мъжа ми за по два часа докато малкото съкровище спи...майка ми седи при нея и  ние излизаме за малко...

# 76
Ето затова ще се напъвам за 4,50 + за дипломна...Иначе, както вече казах, хич няма да се дипломирам...
То и аз щях да се напъна, но на нас ни искат 5,00, което за мен е невъзможно.

Лорини, на Лили й давахме няколко пъти добавка в болницата и тогава си ядеше от шише. После като беше на месец исках да изляза и пробвах да й давам изцедена кърма, доста странно й беше, но хапна малко. Вече като почнаха лекциите към третия й месец изобщо не искаше да погледне шишето Tired Мисълта ми е, че колкото е по-малка толкова по-голяма е вероятността да си яде от шише. И честно да ти кажа хич не е лошо да може да яде от шише. Лили понеже не иска ходех само за по 2-3 часа на упражнения, а по принцип имахме по 6 часа на ден Tired И като цяло гледах да я оставям колкото се може по-малко.

# 77
  • София
Гледам тук има дискусия за тема "Държавен изпит или дипломна работа" Simple Smile
Да се включа и аз Simple Smile
Ние (ЮФ) имам три държавни изпита на по две части - един ден е писмен (казус) с резултат "издържал" и "неиздържал", и един ден е устния - ако си издържал. Тегава работа Sad  Но няма как трябва да се завърши...
Друг е въпросът защо е толкова трудно, след като всички си дават сметка, че ние няма да излезем юристи от университета   Crazy

# 78
 Сега да кажа и аз-при нас при магистрите такова нещо като успех за разработка на дипломна работа няма.Важи само за бакълаврите,аз се насочих към държавен изпит,но сега като ви чета се замислям за  дипломна работа newsm78

# 79
Ето снимки от моя дипломен проект.Жалко,че много малко от снимките на  защитата ми са станали на фокус.

# 80
Бухтичке, защо да е невъзможно?
Аз досега имам 5,50 среден успех за семестрите.

# 81
Браво на теб, но моя среден успех изобщо до тук е някъде между 4 и 4,50, а подозирам, че точно тези специалните, които ще ги искат са ми с още по-слаби оценки. Остават ми само 4 изпита до края и дори и шестици да изкарам на тях пак няма как успехът ми да стигне до 5.

# 82
Ясноооо, ти си накрая вече, а аз съм в началото-от там идва разликата...
Дано да успея да се задържа така, но все пак зависи и от решението на декана понеже сега откриха чисто новичък факултет(в който сме две специалности само) и не се знае какви ще са разните му там правилници...

# 83
 Дими ,Браво страхотен проект   smile3501
Само да не ти открадне някой идеята от интернет пространството Naughty

# 84
Дими ,Браво Hug страхотен е проекта! Heart Eyes Сега като вземеш дипломката само стракотна кариера ти желая. Blush Имаш голям талант, заложби, идеята ти е интересна и страхотна  Peace

# 85
 Embarassed Благодаря ви.Знаете ли колко ми е трудно да се адаптирам сега?Ако искате се смейте,но все си мисля,че утре вече ще трябва да седна да уча за изпити-даже съм си взела една книга и се изкушавам да почна да си водя бележки по нея...
Не се шегувам-голям шок си е.
Аз все още се наспивам де,че последните 2 седмици ги откарах пред компютъра,но най-хубавото е че вече всичко си е в мои ръце и дъщеря ми е единствения ми приоритет (мъжа ми забрани за се грижа за домакинството поне месец докато се възстановя Grinning ).А тя на всичкото отгоре почти е проговорила за тоя дипломен проект.Казва такива думи,които ужасно я затрудняваха преди,а уж си беше тук до мен през цялото време...само дето бабите я гледаха. Shocked
Пожелавам на всички ви скоро да сте на моя замаян хал. Hug

# 86
чак сега видях новата тема  ooooh!

# 87
димитриана честито ти диплома  Hug
И аз да се похваля неска за изпита,мина чудесно и завърши с 5,много съм горда  Peace
сега трябва да наляг за слядващия,че май няма да има взимане  Cry

# 88
Дими, честито! Невероятен проект! Чак ми се приработи в него!  Laughing
Пращай, каквото имаш да ми пращаш!
Аз като Дайчето съм на лекции по цял ден и след лекции пък пиша домашни, тъй като оценяването е текущо. Хубавото е, че предметите вече са ми профилирани и са страшно интересни.

# 89
Добро утро момичета - умни и красиви Hug

Искам да ви се оплача, че една от поправките ми ще бъде по време на очните, което означава, че няма да го взема пак, защото нямам кога да уча ooooh! ... трагедия ...

Иначе една седмица мина, остават още две. Много ми е мъчно за малкия ми обаче Cry виждам го за 5-10 минутки само. Но му обещах, че ще му купя голяма играчка после Mr. Green

Целувки Hug

Общи условия

Активация на акаунт