Отговори
# 60
 Принцеске,Браво на кумицата ти!
Ами момичета кажете ми какво ви е мнението ЗА и Против курсова работа или държавен изпит.Аз бакълавъра си го вземах с държавен изпит и сега да си си призная пак натам клоня(основно,защото малката няма да ме остави да пиша на компа),ама все пак ми се ще да чуя и вашите мнения Hug

# 61
Принцеске,Браво на кумицата ти!
Ами момичета кажете ми какво ви е мнението ЗА и Против курсова работа или държавен изпит.Аз бакълавъра си го вземах с държавен изпит и сега да си си призная пак натам клоня(основно,защото малката няма да ме остави да пиша на компа),ама все пак ми се ще да чуя и вашите мнения Hug
според мен курсувата работа би била по - лесна,защото и за ученето дечицата няма ни оставят да учим,а материала е толкова много,по -добре от тук от там и да напишеш курсовата с малко помощ от нета примерно,поне аз така мисля да правя

# 62
Ох момичета много се радвам и честито за взетите изпити и за кумата на Принцеска Hug

аз ходя на лекции от сутрин до вечер и се изморявам много. За това не влизам, нито сядам на компютъра. Ама днес мъжо е на работа и трябваше да се прибера. Ох изпуснах много интересна лекция ама сега какво да се прави Mr. Green

# 63
Аз съм твърдо против държавния-един ден си мислех, че ако така трябва да завърша просто няма да се дипломирам. А за дипломната-има си достатъчно време да се намерят  материали и да се напише и научи.

# 64
в петък съм на изпит...днес щях да чета, но Катеринката ми сладка реши да не спи цял ден...от 11ч та чак в 18 заспа као хората...но понеже и през нощта не спа много и на мен ми се доспа...та четенето за утре...евентуално...добре, че мама ще дойде и ще имам време поне да поспя, ако не друго...пък изпита каквото стане...и така с нас...ама ми е такова съкровище, че изпитите нещо хич не ме вълнуват...има време ще ги взема...
успех на всички с изпитите и много  Hug Hug Hug

# 65
ох лорини,разбира се как ще те интересуват изпитите,аз дет съм бременна и не ме интересува нищо,едвам уча,добре че с малко късмет ми дават изпитите,само за бебчо си мисля,а ти имаш толкова сладка принцеса в къщи,ученето и после може да наваксваш,но стискам ти палци да вземеш изпита  Hug.

# 66
Момичета,днес е моята голяма почерпка!

Много съм капнала от умора,а и самата защита не мина блестящо,но оценките ми стават-5 на проекта и 5,50 на защитата.
Скоро ще си взема дипломата,но най-хубавата награда за мен е че мога да бъда майка на пълен работен/учебен ден и нощ.
Пожелавам на всички ви успехи,търпение и сили.Ще продължавам да ви чета и да съм сред вас,въпреки че вече не съм. Grinning

# 67
  • ул. "Мечтание"
Ох, и аз съм сега пред дилема!

Дипломна работа или Държавен изпит!  Sad
Принципно съм ЗА дипломната работа. Работиш по една конкретна тема, шанса за хубава оценка е по-голям, имаш обикновено повече време.
Само дето аз нямам никакво желание да я пиша. Та започвам да се замислям за Държавен изпит. Специалността ми не е много сложна, та мисля, че мога да се подготвя достатъчно адекватно, та поне четворка да изкарам!

# 68
Димитриана   bouquet браво на теб! Честито  bouquet много ясно, даже можеш още едно висше да запишеш Laughing хЪхЪ

Лорини много добре те разбирам и аз. 10 дена след като родих имах изпит и учех непрекъснато, въпреки, че нямах сили, защото беше избираем и исках много да го взема. Отивам аз изпита бил започнал и тая ми казва да си ходя да си гледам бебето. И ми вдигна един скандал насред Стопанския как не съм си в къщи да кърмя бебето, а съм идвала на изпит Shocked Е върна ме де, не пожела да ме изпита Tired и се явих септември.

Аз ви оставям. Много чистих и се изморих съвсем. Дано утре имам време да пиша, ако не, когато може Hug

# 69
Дими, честито и от мен, днес е радостен ден- 2 архитектки на куп  Hug
Как искам и мен вече да не ме вълнува нищо....
Оставям ви сега, че понеделник наближава скорострелно и успех на всичкииииии  Hug

# 70
dimitriana ,Честито Честито Честито  bouquet  bouquet  bouquet

# 71
Димитриана честито! Много успехи ти пожелавам като професионален архитект. Hug

# 72
dimitriana

Много се радвам за вас и за това, че сега наистина ще си майка 24/7...аз само искам да взема някой изпит и втория семестър да избутам, пък вече от догодина ще е по-лесно, понеже няма да сме само на кърма...

Последна редакция: чт, 29 яну 2009, 11:15 от lorini

# 73
Дими, поздравления! Представям си каква радост е Grinning smile3501

Лорини, как смяташ да ходиш на изпит, браво на теб Crazy Спомням си какво беше като се роди Лили и съм сигурна, че не бих могла да отида на изпит не една седмица, а поне 2 месеца след като се роди.

Относно дипломната работа аз в началото като започнах да уча изобщо не исках и да пиша такава и си бях доволна на държавния изпит. НО, сега се чувствам прецакана. Ние така или иначе имаме някакъв спецсеминар, за който ще пишем курсова работа, която си е почти като дипломната ooooh! Тези, които ще защитават дипломна трябва само да си я доразработят. Е как да не ме е яд Close Та сега много хубаво съм се подредила, 16-ти и 17-ти февруари са датите за поправка, до когато трябва да съм изяла учебника по анализ, след това имаме още един семестър, който продължава до края на март. Май месец имаме сесия и после веднага юни за разнообразие държавни изпити (които пък отново късмет, за нашата специалност са и писмени и устни Mr. Green). Просто страхотно се е наредило всичко при мен. А като видях конспекта за държавните изпити направо ми идеше да се гръмна сама, то не виждам смисъл изобщо да ходя да се опитвам.

# 74
А като видях конспекта за държавните изпити направо ми идеше да се гръмна сама, то не виждам смисъл изобщо да ходя да се опитвам.
Ето затова ще се напъвам за 4,50 + за дипломна...Иначе, както вече казах, хич няма да се дипломирам...

Общи условия

Активация на акаунт