Отговори
# 90
Добро утро момичета - умни и красиви Hug

Искам да ви се оплача, че една от поправките ми ще бъде по време на очните, което означава, че няма да го взема пак, защото нямам кога да уча ooooh! ... трагедия ...

Иначе една седмица мина, остават още две. Много ми е мъчно за малкия ми обаче Cry виждам го за 5-10 минутки само. Но му обещах, че ще му купя голяма играчка после Mr. Green

Целувки Hug

Извинете, че се намесвам така - "ни в клин, ни в ръкав", но чета темата, чета за това, че ви е трудно и мъчно да отсъствате от вкъщи и се чудя няма ли начин да не ходите на целите очни...все има неща, които са просто пълнеж и няма да стане проблем, ако ги изпусне човек...Да не говорим, че повечето от всичко най-важно се учи не на лекции, а след това, като разбереш какво да четеш допълнително...Поне при мен е така Simple Smile. Уча психология и всичко най-важно научавам извън лекциите - по библиотеки и от специализирана литература. В резултат на това успявам да не отсъствам много - много от вкъщи и да не страдат децата, пък и с отпуските от работа не прекалявам...

# 91
Искам да ви се оплача, че една от поправките ми ще бъде по време на очните, което означава, че няма да го взема пак, защото нямам кога да уча ooooh! ... трагедия ...
Може и да съм го казвала преди, но пак ще кажа: моят мъж е така. Той пътува в чужбина и в 90% от случаите е там когато е сесията. Поправките ги дават на следващите очни и той не ходи на лекции ами стои в хотела и учи за тях. Положението е много неприятно-закъса в момента с 10 изпита и сега пак е във Франкфурт, а сесията започва му утре Sad Септември трябваше да пътуваме заедно за Германия, но бяха изместили очните му и трябваше да пропусне последната седмица точно по време на заверките. На всичкото отгоре имаше 5 изпита, а година се записва с 2. Накрая резултата беше, че се яви на 3 изпита в 1 ден  Shocked(щото всеки си дава дата когато му е удобно), взе ги, взе и заверки, записа годината и прекарахме 2 чудесни седмици обикаляйки Северозападна Европа. Надявам се да съм те насърчила поне малко  Hug

# 92
ох успокои ме Mr. Green и аз влача вече два изпита. Абе ще се справиме няма начин, но  като са ти на главата е много трудно и само ги милиш тея изпити. А те имат ли право 3 изпита в един ден? Защото при нас казаха през 4 дена, че може, в никакъв случай в един ден, дори на другия ден не може Thinking

ми сигурно може да не се ходи на лекции, но аз не предпочитам. Пиша всичко каквото казват професорите и имам много пълни лекции, а като взимам от друг или са непълни или са схематични само и не мога така да уча. Плюс това при нас пускат списъци и те следят колко идваш. Нищо, че съм задочно, пак трябва да посещавам лекциите и упражненията. А по въпроса за литературата - аз си купувам учебниците. но си е друго, когато си чул нещо и по темата, някакси ти дават основа и ти после само надграждаш Peace

# 93
 Dai4eto,аз те разбирам напълно-и аз така като теб ходих ли ходих по лекции миналия семестър и се измъчвах за детето си,че не съм си при нея.Направо май този семестър няма да ходя толкова често.Ама ме беше страх от списъци от недоразбиране на материята и се оказа на края,че не е толкова важно да се ходи и материята е разбираема като седнеш да учиш.Тези,които не ходиха пак имат добри оценки и да не кажа,че някои от тях даже нямат поправки.Ама все пак твоите са по-малко като дни-мен ме очакват 2 месеца ходене (март и април).Та мисълта ми беше,че Кrisal има право. Wink Hug

# 94
Крисал говори така, щото вече не я тресат бакалавърските тревоги.. Ако знаете каква старателна първокурсничка беше в ВТУ (учила съм там две години с нея!  Wink)
Аз утре съм на изпит. Но по приятен предмет.
Днес професорката ме похвали, че определено имам дарба и че след като завърша профила (клинична социална работа), ме кани в терапевтичната колегия. Мнооого ми е драго. Mr. Green
Не ми е мъчно за децата. Боян е при мен, Самуил го чувам всеки ден по няколко пъти... Върша това, което трябва да направя сега, за да съм доволна от себе си. Все пак очните са по 20 дни, не са целогодишно.

# 95
Днес професорката ме похвали, че определено имам дарба и че след като завърша профила (клинична социална работа), ме кани в терапевтичната колегия. Мнооого ми е драго. Mr. Green

Браво smile3501Само така и за напред!!!

# 96
Браво,Донка!Аз също се замислям за академични подзиви,ама мисля първо да поработя малко и тогава да се правя на даскалица.
За лекциите-аз открих,че колкото повече ходя на лекции (преди да родя ми беше мног интересно да го правя),толкова по-трудно уча за изпити,защото вече не ми е интересно и не схващям нещата пълноценно.Та за тоа ми дойде ободряващо като спрях да ходя на лекции след като родих.Е,понамалиха ми 1-2 оценки заради липса в някои и друг списък,ама имаше кой да ме утеши. Wink

# 97
Аз не мога да не ходя на лекции. Т.е. този семестър реших да не ходя и да си взема лекциите от колеги. Е, казвам ви, няма такива лекции-де в главата, де в краката-ужас, непълни, неясни, липсват цели абзаи, как да уча от тях? А учебници нямаме-всичко диктуват  Shocked Затова реших-ще си ходя пак и това е. Все пак е за по 3-4 часа на ден и обикновена е 4 дена в седмицата, като в средата на семестъра се освобождава още един ден.
Току що се връщам от гаден изпит, не спах снощи цяла нощ, не мигнах даже...Сега съм скапана, а резултата ще е утре на обед...Лягам да спя. Чао!

# 98
 Стискаме палци Hug

# 99
Крисал говори така, щото вече не я тресат бакалавърските тревоги.. Ако знаете каква старателна първокурсничка беше в ВТУ (учила съм там две години с нея!  Wink)
Аз утре съм на изпит. Но по приятен предмет.
Не ми е мъчно за децата. Боян е при мен, Самуил го чувам всеки ден по няколко пъти... Върша това, което трябва да направя сега, за да съм доволна от себе си. Все пак очните са по 20 дни, не са целогодишно.

Браво, мило! Знаеш, че си мойта гордост!!! newsm51

(Само да знаеш, че тая социална работа хич не е весела, дори в академичен вариант, ама като те влече...нейсе... Hug)

# 100
олелеее аз съвсем му изтървах края... новата тема преполовена, а мен хич ме няма!
Кратък отчет - дипломната ми работа е готова  bowuu също е готова и презентацията и резюмето! (за което основна, да не кажа единствена, заслуга има ръководителят ми  Rolling Eyes)  anyway... сега трябва да се назоря, да взема 4 изпита между 20 фев и 1 март, та да мога после да подготвя защитата за около 13 март.
Поздравления на всички, които са взели изпити!
Аз съм твърдо решена, и вечерно/нощно време ще чета! И без това бебето спи добре (в повечето случаи) и до късно сутрин, тогава ще дремя с него, през деня не чета хич.

Хайде, поздрави!

ПП: lorini, да ти е живо и здраво детенцето,  много да те радва   bouquet

Последна редакция: пн, 02 фев 2009, 20:45 от offioly

# 101
Момичета-ставам сега след вчерашното лягане за малко  Shocked

# 102
здравейте!
аз нещо ви загубих
поздравления на всички за успешно взетите изпити и продължавайте успешно напред Peace
Дими, поздравления проекта е страхотен.  bouquet
връщам се назад да ви изчета
 Hug

# 103
Момичетаааааааа
Взела съм гооооооооооо  Party
Не очаквах-отидох да видя хавата каква е и да се приготвя за поправката.

# 104
 smile3501 на всички справили се  с гадните изпити и защити,дано и аз да имам късмет в петък,че друго няма да ми помогне да взема един ужасен изпит  Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт