Отговори
# 210
Ние сме пак с по 7 изпита и не знам какво ще ги правя...затова залагам на рефератите, презентациите, курсовите работи и редовното посещение на лекции и упражнения, че да се смилят над мен на изпитите  Embarassed Дано поне да нямаме практични изпити, че да са си само 7, а не 14  #Cussing out
Princess......ровейки се в нета, попаднах във форума и разбрах че учиш.(мениджмънт...)Аз подготвям едни тестове, и вече главата ме заболя да се ровя за информация.Но искам да те помоля за услуга. Да ти пиша на лични,за какво става въпрос, и ако можеш да ми дадеш съвет.Благодаря предварително.

# 211
Хелоууу!
Аз случайно реших да вляза, а то виж ти-имало защо Simple Smile Ами пиши, стига да мога да помогна, че не съм напълно на ти с нещата все още Simple Smile
А какво е това математическо-икономическо моделиране?

# 212
Хелоууу!
Аз случайно реших да вляза, а то виж ти-имало защо Simple Smile Ами пиши, стига да мога да помогна, че не съм напълно на ти с нещата все още Simple Smile
А какво е това математическо-икономическо моделиране?

и аз не знам какво ,ще го уча следващяи семестър и ми се искаше от сега да разбера какво е. Нещо между икономика и висша математика( при все ,че сьм учила 3 части вече,тая не знам каква ще е  ooooh!) .

# 213
Кажи поне като разбереш какво е, че звучи интересно.
Аз търкалям математика 2 и не знам кога ще я вземам...

# 214
 Hug привет. Аз малко се позагубих по трасето....отложих си държавния за октомври Blush занимавах се с обзавеждането. нашия татко си е в БГ до 5 май, сега следва великото преместване в новия апартамент, всички учебници старателно прибрани в кашони, надписани....оставила съм си само ГПКто да почитам като ми доскучае Whistling детето беше пипнало някакъв вирус, след посещение на ЗООкъта....че 3 дена се борех с.....памперси, сега е ОК и продължаваме с "дообзавеждането" и преместването..лек и спорен ден на всички!

# 215
Здравейте! Бихте ли споделили опит в това как отглеждаш малкото си съкровище и в същото време си студент? Как сте се чувствали или се чувствате? Какви избори е трябвало да правите? Какво ви е донесло това? Аз все още не съм мама ( за мен най-съкровеното превъплъщение на жената и най-приказното изживяване ) Heart Eyes, но чакам този момент с вълнение и любов и ще се радвам да чуя опит от вас   .Знам, че зависимостта и връзката между двете роли съвсем не е проста и знам, че тези въпроси ги задавам твърде директно-сякаш има еднозначен отговор...но наистина ще ми бъде приятно да поговорим за емоциите, които се пораждат, когато си обвзета от безгранична обич,грижи и отговорност към детето си, но си и ученик, стремящ се към успех в образованието и професията.  bouquet Simple Smile
p.s поставих темата в "Майки (бъдещи и настоящи)- и ме препратиха при вас Grinning, още ми е трудно да се оправя със сайта- новак съм Embarassed Simple Smile Много ще се радвам да споделим случващото се с "Аз съм мами, но съм и ученик" Прекрасен и слънчев ден ви желая!

# 216
Сузан, добре дошла! Ще се справиш, за всичко има начин, щом имаш желание. Чувствам се прекрасно с 2 деца и учене, а вече се оглеждам и за работа. Много сме писали по тези въпроси и в тази, и в предишната темичка. Повечето учим докато децата спят или се заиграят с нещо. Не е лесно, но затова пък успехите ни са по-сладки.

# 217
Привет мами  Mr. Green
Аз влизам, за да се "отпиша".... В петък защитих дипломна работа и официално съм магистър  bowuu
Сега ми е едно празно, незнам защо, ама хич не ми се вижда достатъчно само да гледам бебе, и да нямам друго за правене  Joy
Но ще свикна, освен ако бързо не намеря друго ....
Поздрави на всички, кураж и успех!

# 218
Привет мами  Mr. Green
В петък защитих дипломна работа и официално съм магистър  bowuu
  bouquet
Ееее, браво!
Само такива новини да се чуват!
Да ви кажа и аз се замислям още от сега какво ще правя като завърша, макар, че е далечна още моята...
Този семестър ни заринаха с реферати, курсови работи и контролни  #Crazy

# 219
Привет мами  Mr. Green
Аз влизам, за да се "отпиша".... В петък защитих дипломна работа и официално съм магистър  bowuu
Сега ми е едно празно, незнам защо, ама хич не ми се вижда достатъчно само да гледам бебе, и да нямам друго за правене  Joy
Но ще свикна, освен ако бързо не намеря друго ....
Поздрави на всички, кураж и успех!

bouquet
Честито и от мен!Да ти носи големи радости и успехи дипломата!
Аз в сряда съм на официално дипломиране.Ще пусна снимки как изглеждам по тога. Laughing После ще имаме бал,та ще се повеселим и ние с колегите като не успяхме толкова години. Wink

# 220
offioly...никакво отписване...ние от кой ще се стимулираме иначе...  Hug Hug Hug

Сузи мила...добре дошла...само да кжа, че със Сузи сме колежки и тя е един страхотен човек...тя е тлкова нежна и мила... Hug Hug Hug айде скоро да си една от нас майки-студентки...

# 221
 Привет и от мен! Flutter
 Не съм писала отдавна.
Сузи,Здравей! Wink
 offioly,Честита ти Диплома и със здраве да си я ползваш! Grinning
 Дай Боже и аз да се дипломирам успешно,по възможност тази година Grinning,ако ли пък не и догодина става hahaha
 При нас-готвим се за Второто РД на бонобоната и ми е дно такова приповдигнато настроението HugВсеки миг от нейната поява на бял свят и отглеждането и  до тук ми е пред очите.
 Иначе и аз съм зарината с курсови работи и контролни,които ще ми оформят текущия контрол,ама вече не ми и пука толкова много.Семестриално ще завърша след месец и изпитите ще взимам когато мога и както мога.Но Naughtyняма да го има това висене по чиновете PartyМного ми е драго,че се отървам и повече няма въобще да помисля за учене Joy,ако не реша да запиша друга магистратура разбира се  Crazy
 Много дълго стана май.Лека нощ на всички и цунки на малките сладури Hug

# 222
Днес е Благовещение, ето и почерпката за здравето на моето прекрасно момче Благовест:

Това за мен е един от най-хубавите християнски празници, момичета, нека е честит празникът на вас и на вашите семейства! Бъдете здрави!

# 223
Здравейте всички Hug

аз не се вясвам много, защото имам 5 изпита за половин месец да взема #Crazy направооо изкрейзвам ... Но ви чета редовно  Mr. Green

# 224
Да ви я представя - дипломатаbowuu
За проекта си имам награда от САБ (Съюз на Архитектите в България).Фук-фук.Да ви е леко и успешно образованиеот и на вас,момичета. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт