Цветолечението на д-р Бах- 2

• 93 841
  • 752
  •   1
Отговори
# 210
И аз се позачудих защо се е полуило така,но...Каза,че 3 дни ги е пила и трите дни е било така.По-скоро разхлабителен е бил ефекта.

# 211
Здравейте момичета   bouquet

Курсове само в София ли се провеждат?

# 212
Здравейте момичета   bouquet

Курсове само в София ли се провеждат?
ако се съберат повече от 10 човека, могат да дойдат и в друг град да ви проведат курс

# 213

monda, много благодаря за отговора   bouquet

Аз съм от Пловдив. Ако има други момичета нека да пишат!

# 214
Аз съм за София,но първо ниво...Даже в събота звънях да питам ще има ли скоро такъв курс,но цял ден никой не ми вдигна,а уж беше работен ден newsm78

# 215
Аз съм за София,но първо ниво...Даже в събота звънях да питам ще има ли скоро такъв курс,но цял ден никой не ми вдигна,а уж беше работен ден newsm78

11-12 април 2009
Курс І ниво - Цветотерапия по метода на д-р Бах. Лектор - д-р Тодор Господинов
http://edicta-bg.com/docs/99-I_%20nivo%20__Bach.pdf

# 216
Esme bolger,благодаря ти! Hug

# 217
  • София
ползвах книгата на Барбара Мацарела и си направих сама комбинация, от2 години имам капките на Пашкулев. Доколкото знма, капките могат да се ползват без да са предписвани комбинации от специалист. Какво мислите?

# 218
Ами ние сами си ги "изписваме" Simple Smile

Д-р Бах нали ги е създал с тази идея-да са като домашен лекар във всеки дом.

# 219
Здравейте момичета и момчета, поздравявам Ви за страхотната тема.Аз скоро я открих, търсих нещо друго и съвсем случайно попаднах.Може би така е трябвало да стане.Прочетох всичко което сте предоставили като информация на един дъх и се запалих много.Сега ще си купя и книжката за децата, че имам проблеми с малкото си дяволче.Имам много питанки, но реших да почета още малко, че да не задавам глупави въпроси.Още веднъж поздрави и ще ви следя с интерес.

# 220
  • Варна
Чета все още книгата за децата. Мисля, че почти определих типа на голямото ми дете. НО въпросът ми се отнася за малката- на 10 месеца е. Разбрах, че есенциите нямат противопоказания. Много моля някой,,който е по-'навътре' в нещата да ми препоръча някаква комбинация за успокояване на госпожицата. 80% от времето е мрънкащо-ревяща, стигаща до истерия.

# 221
Опитай с SOS Рескю  Peace.

# 222
  • Варна
Но това не е извънредно състояние, то си е темперамент ли..и аз не знам какво. Разбира се  мога да опитам с рескю за 2-3 дни. Благодаря!

# 223
Чета все още книгата за децата. Мисля, че почти определих типа на голямото ми дете. НО въпросът ми се отнася за малката- на 10 месеца е. Разбрах, че есенциите нямат противопоказания. Много моля някой,,който е по-'навътре' в нещата да ми препоръча някаква комбинация за успокояване на госпожицата. 80% от времето е мрънкащо-ревяща, стигаща до истерия.
трябва повече информация. Кога мрънка, кога изпада в истерия. Нервна ли е, свръхвъзбудена ли е? само лошо настроение ли е?
Така като гледам, вече ми е ясна комбинацията за теб Wink

# 224
  • Варна
трябва повече информация. Кога мрънка, кога изпада в истерия. Нервна ли е, свръхвъзбудена ли е? само лошо настроение ли е?
Така като гледам, вече ми е ясна комбинацията за теб Wink
Monda, и за мен да предложиш все ще съм благодарна. Само че кърмя още и да не смесим есенциите Laughing
А иначе си мрънка почти постоянно, дори и в мен да е се гъне иска да слезе, като слезе- иска да седне, като седне, вече не го иска и така...И всичко това е съпроводене с от мрънкане до истеричен крясък. Не е свръхвъзбудена, не изглежда в лошо настроение, но така и не мога да си обясня какво е. #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт