Цветолечението на д-р Бах- 2

• 93 849
  • 752
  •   1
Отговори
# 270
Момичета,изтеглих книгата на Шефер,сега ще я разпечатвам.Понеже съм съвсем начинаеща,тази книга добра ли е като за начало.Преди две години ме оперираха и ми махнаха матката с една огромна миома.Оттогава започнаха проблемите - получих високо кръвно.Пия хапчета,но има моменти когата рязко пада,после се качва - въобще ходя като пияна,вечно ми е омотана главата.Правиха ми изследвания на щитовидна жлеза,вземаха ми кръв,урина,изследваха ми хормон за критическа - всичко е наред,а на мен ми е зле.Стигна се до извда че проблемът  са нервите ми и по-лабилната психика.Затова реших да прочета книгата и да започна  да се лекувам.Ще ми помогне ли цветолечението?
Предварително ви благодаря Peace

# 271
По повод английските есенции - някой ползвал ли е английски и наши есенции, да сподели нещо!
Камбанка защо си избра английските? Ще кажеш ли какви книги си поръча и откъде Flutter
Аз имам и от двата вида есенции- разлика намирам само в Рескю-то. Английското има мигновен ефект, а от нашето- никакъв.  Останалите ми действат нормално(пробвала съм всички върху себе си за по 3-4 дни)

# 272
  • Пловдив
Моля препоръчайте ми в Пловдив лекар,който се занимава с есенциите на Бах,при когото да отида на интервю и може да ми препоръча точните есенции

# 273
Момичета,изтеглих книгата на Шефер,сега ще я разпечатвам.Понеже съм съвсем начинаеща,тази книга добра ли е като за начало.

Tова е Енциклопедията, нали? От къде я дръпна?

# 274
  • София
Monda,интересно ми е  като приемаш всяка есенция за по 3-4 дни по какво усещаш ,че действа?Сигурно започват да се проявяват най-характерните признаци,или как?Доколкото си спомням Господинов беше препоръчал така да се пият//когато няма спешен проблем/ newsm78

# 275
Monda,интересно ми е  като приемаш всяка есенция за по 3-4 дни по какво усещаш ,че действа?Сигурно започват да се проявяват най-характерните признаци,или как?Доколкото си спомням Господинов беше препоръчал така да се пият//когато няма спешен проблем/ newsm78
да, аз така експериментирах.. Някои по 3-4 дени, други по седмица. И  наблюдавам( както и околните) наблюдават различията в сстоянието, бнез да см казала предварително какво пия.
Преди важни стрещи също съм пробвала  есенции...за някакви моментни състояния също.

# 276
Момичета,изтеглих книгата на Шефер,сега ще я разпечатвам.Понеже съм съвсем начинаеща,тази книга добра ли е като за начало.

Tова е Енциклопедията, нали? От къде я дръпна?
не е енциклопедия. Имам я, дай мейл да ти я метна

# 277
# 278
  • Варна
Амитола от спиралата може да си свалиш и книгата на Пати Аспен, също е много хубава, аз съм си я свалила

Някой употребявал ли е есенции заедно с АБ? Все пак в концентрата има малко алкохол, а нали не трябва да се употребява при употреба на АБ!

# 279
Амитола от спиралата може да си свалиш и книгата на Пати Аспен, също е много хубава, аз съм си я свалила

Някой употребявал ли е есенции заедно с АБ? Все пак в концентрата има малко алкохол, а нали не трябва да се употребява при употреба на АБ!
количеството алкохол е пренебрежително малко, така че няма никакъв проблем да се приема с АБ.
Киселицата може да се дава за пречистване след АБ.

# 280
# 281
Привет,
чета ви от месеци от време на време  Grinning През май ще съм в София и бих искала да си купя капките. Като изчета книгите, които си свалих, ще съм по-активна Hug

# 282
Момичета трябва ми съвет-
Значи преди няколко месеца претърпях операция за премахване на киста на яйчника.
От тогава насам непрестанно ме гони параноя, че отново ще ми се появи нова киста.
Трябва да започна да пия нещо от Бах за този проблем, защото с тия черни мисли, 100% ще си докарам нова.
Идеи?

# 283
От какво точно те е страх? От операцията, от това да ти има нещо... и тн. Намери това, което те притеснява.
Инак Витлеемската звезда според мен поне засега... заради "претърпях".

# 284

rafaela, Ивелина питаше за Метхилд ...
Да, на Пати е хубава, независимо от това, че доста плагиатства.

Момичета трябва ми съвет-
Значи преди няколко месеца претърпях операция за премахване на киста на яйчника.
От тогава насам непрестанно ме гони параноя, че отново ще ми се появи нова киста.
Трябва да започна да пия нещо от Бах за този проблем, защото с тия черни мисли, 100% ще си докарам нова.
Идеи?

Карамел`, погледни дали ще се разпознаеш в тези предложения, прибавени към това на Maktub;

(Star of Bethlehem - защото си преживяла шок, и не си го преработила все още)

Mimulus - защото те е страх да не се появи киста отново

White Chestnut - Ako ни обземат нощни тревоги заради мисли, които непрекъснато се въртят в главата ни и съзнанието ни е непрекъснато затормозено

Sweet Chestnut - ако тревогата е придружена от отчаяние и мъка

Cherry Plum - при тревога със страх от полудяване или възможност за загубване на контрол над ситуацията

Общи условия

Активация на акаунт