Цветолечението на д-р Бах- 2

• 93 845
  • 752
  •   2
Отговори
# 315
Или пък с някакъв по-слаб алкохол разреждай.
На моята дъщеря също не й беше приятен вкуса на алкохол. Но аз й обясних за какво точно й помагат капките и тя някак си преодоля това неприятно усещане.

# 316
kAK пък го усещат като е толкова разредено... newsm78
ама явно е така, щом казвате

# 317
О, да, дори и аз го усещам. Но на мен не ми пречи.  Party

# 318
Ivelina Atanasova ми каза, че ги е  направила с глицерин- купувал се от аптеката. Можете да пробвате  да ги   приготвите и по този начин.

# 319
Ne разбрах- кое е норнмалното даване?
Давай ги така, както си забелязала да имат ефект. Когато се дават неразредени, имат моментален, но повърхностен и краткотраен ефект. А разредени във вода са по-ефективни. Щом детето усеща алкохола в сместта, давай по няколко капки в мин. вода  за ден-два и готово. Прави се в шишенце, ако нямаш капките или ако си ги правиш, за да ги пиеш в чаша всеки път.

Благодаря ти monda   Hug Hug
А аз се чудех защо не става нищо от това говедо -мъж ми newsm78
давам му ги директно от шишенцето- тойе 100процента Impatiens , ,защото отказва да ги приема редовно под друга форма.

Какво ще ми препоръчате за прилошаване в кола/Освен рескю/
А за дерматит,който е определен един път като атопичен, а после като невродермит?
Боря се с него/  по малките ми маймунки ,всъщност../ вече 5-6 месеца,но не виждам много разлика.
Давала съм им  Aspen,Mimulus,Cherry Plum
                        Walnut,Red Chesnut,Chicory
                        Impatiens,Holly,Crab Apple
                        Mimulus,Cherry Plum,Sclerantus
За запека им ,обаче уцелих комбинацията от първия път- Chicory,Wild rose,Olive,Holly,Impatiens- малко съм попрекалила,като за първи път Embarassed

# 320
Ne разбрах- кое е норнмалното даване? .....
Щом детето усеща алкохола в сместта, давай по няколко капки в мин. вода  за ден-два и готово. Прави се в шишенце, ако нямаш капките или ако си ги правиш, за да ги пиеш в чаша всеки път.
Много се извинявам, обаче не разбрах  Embarassed нали ако давам ден-два, няма да са дълготрайни резултатите?
Когато имаха ефект капките при нея, сложих по 2 капки от избраните есенции в шишенце с около 300 мл вода и тя ги пи в продължение на 2-3 дни, колкото често поиска.
За мен нормалното даване (варианта без спирт, който правя за нея) е по 1 капка от есенция в 10 мл. вода, и от получената смес 4х4 капки на ден.

# 321
Ne разбрах- кое е норнмалното даване? .....
Щом детето усеща алкохола в сместта, давай по няколко капки в мин. вода  за ден-два и готово. Прави се в шишенце, ако нямаш капките или ако си ги правиш, за да ги пиеш в чаша всеки път.
Много се извинявам, обаче не разбрах  Embarassed нали ако давам ден-два, няма да са дълготрайни резултатите?
Когато имаха ефект капките при нея, сложих по 2 капки от избраните есенции в шишенце с около 300 мл вода и тя ги пи в продължение на 2-3 дни, колкото често поиска.
За мен нормалното даване (варианта без спирт, който правя за нея) е по 1 капка от есенция в 10 мл. вода, и от получената смес 4х4 капки на ден.
ne ako даваш ден-два няма да са дълготрайни резултатите, а  ако се дават директно, без да се разреждат да се капят в устата. 1 капка е малко за 10 мл. Поне 3-4 капки да са  в шишенцето, 2-3 мл. бренди и оатаналото изворна или минерална вода. Не е препоръчително да се слага спирт. Първо,че е по-концентриран от 40 %, а не трябва. И второ- че е мног твърд, докато брендито или конякът са по-меки, по- благородни, така да се каже.

# 322
Монда, а така получената смес (3-4 капки в 3-4мл бренди + вода до 10мл) как се дава,защото вече и аз се обърках newsm78. Слагат се по няколко капки в шишенце с вода и се пие през деня? И кой точно разтвор ако се дава неразреден е с краткотраен ефект?

# 323
Монда, а така получената смес (3-4 капки в 3-4мл бренди + вода до 10мл) как се дава,защото вече и аз се обърках newsm78. Слагат се по няколко капки в шишенце с вода и се пие през деня? И кой точно разтвор ако се дава неразреден е с краткотраен ефект?
с краткотраен, но бърз ефект са капките, направо като есенция. Тези, които купувате от Пашкулев или от където и да е.
А от  сместа (3-4 капки в 3-4мл бренди + вода до 10мл)- ако се дават директно , без да се разреждат във вода допълнително, са добре за остри състояния, които се предполага,че няма да са дълготрайни.
За хронични, по-стари състояния , се дават разредени. Няколко  капки(3-4) в чаша вода  или в  500 мл. бутилка мин. вода, като се отпива на малки глътки

# 324
Благодаря ти,сега вече ми е съвсем ясно Hug

П.П. Картинката ти е страхотна

# 325
  bouquet И аз благодаря, това не го знаех.

# 326
а дали моят начин е правилен- слагам 20мл вода ,около 10-15 капки ябълков оцет, и по 2 капки от оригиналните капки,или по 4 ако става въпрос за рескю., и давам  4 X 4капки
 Вече не си спомням къде го прочетох този начин.дали беше  при Барбара Мацарела,или в листовката,която взех с крема рескю/купих го тук/. newsm78
А когато е за временно състояние-/ примерно са много мрънкащи маймуните след сън.../ слагам 2 капки  Cherry Plum в малко вода  в чаша и им го давам директно.

# 327
Момичета ,възможно ли е капките да имат странични ефекти?Пия ги от два дена.Приспива ми се ужасно,някак си се чувствам леко замаяна.Направих си от Изпитната смес,която включва Лиственица,Повет и Тинтява.Прибавих и по две капки Мимулус,Бряст,Жълтак и Бял конски кестен.Слагам по четири капки от всяка есенция в една чаша вода и ги пия по четири пъти на ден. Дали не е заради големия брой използвани есенции?
Проблемът е,че не съм почнала да ги пия, защото не можах да намеря стерилно шишенце със капкомер
Ти пък! Прерови кутиите с лекарства - своите и на познатите си, за стари капки. А може дори и да си купиш някое евтино лекарство от аптеката само заради шишенцето. Аз например намерих капки за уши (много удобна опаковка), мента на капки за стомаха, капки против колики.... След това го измий перфектно (може няколко пъти), после би било добре да го превариш или поне добре изплакнеш със спирт, и си готова! А може да използваш и пипетка и по-голямо шише (от сироп за кашлица например). Щастливци са тези, които нямат никакви лекарства из къщи Simple Smile

Виж от тези контейнери за стерилна урина или изпражнения. те са с едно такова като лъжичка и можеш да отмерваш по 1-2 такива в чаша вода. Иначе всеки път можеш да си капеш в чашата с водя по няколко капки пт есенциите.

Благодаря,  bouquet на monda и сребърен облак за съветите.

# 328
Момичета ,възможно ли е капките да имат странични ефекти?Пия ги от два дена.Приспива ми се ужасно,някак си се чувствам леко замаяна.Направих си от Изпитната смес,която включва Лиственица,Повет и Тинтява.Прибавих и по две капки Мимулус,Бряст,Жълтак и Бял конски кестен.Слагам по четири капки от всяка есенция в една чаша вода и ги пия по четири пъти на ден. Дали не е заради големия брой използвани есенции?
Проблемът е,че не съм почнала да ги пия, защото не можах да намеря стерилно шишенце със капкомер
Ти пък! Прерови кутиите с лекарства - своите и на познатите си, за стари капки. А може дори и да си купиш някое евтино лекарство от аптеката само заради шишенцето. Аз например намерих капки за уши (много удобна опаковка), мента на капки за стомаха, капки против колики.... След това го измий перфектно (може няколко пъти), после би било добре да го превариш или поне добре изплакнеш със спирт, и си готова! А може да използваш и пипетка и по-голямо шише (от сироп за кашлица например). Щастливци са тези, които нямат никакви лекарства из къщи Simple Smile

Виж от тези контейнери за стерилна урина или изпражнения. те са с едно такова като лъжичка и можеш да отмерваш по 1-2 такива в чаша вода. Иначе всеки път можеш да си капеш в чашата с водя по няколко капки пт есенциите.

Благодаря,  bouquet на monda и сребърен облак за съветите.

Странични ефекти нямат. Но имат ефект.  На мен от Рескюто ми се доспива. Но това му е ефект, а не странично действие. Тази комбинация, която си направила не ми изглежда като да има някое, кавто да те успива.

# 329
Тази комбинация, която си направила не ми изглежда като да има някое, кавто да те успива.
Като гледам колко много от оргиналните есенции слагаш, да не е от алкохола?  Wink аз както не близвам алкохол, със сигурност бих ги усетила, но не всички са така.

Общи условия

Активация на акаунт