Цветолечението на д-р Бах- 2

• 93 849
  • 752
  •   1
Отговори
# 375
Благодаря ви, момичета, много сте мили  bouquet

Искам да ви кажа, че за изминалата година почти не съм се занимавала с Баховите есенции и доста неща съм забравила... Embarassed И ще се радвам да правим конструктивни дискусии, от които всеки да научава по нещо Simple Smile

*smile* , означава ли това, че те е страх от самия страх newsm78 В смисъл - ами, ако се случи???

jkaterina, мисля си за Willow или Chicory+Honeysuckle, може би и Gentian? Много зависи какво ти самата чувстваш.

Благодаря ти Хъни  Hug

# 376
  • Горна Оряховица
доста късно откривам темата, но ще я следя

# 377
zdraveite momi4eta, vsi4ko koeto nau4ih za tsetoterapiqta BAH e ot va6ata tema molq da mi pomognete v moqt izbor na esentsii
predi 1 godina rodih 2 mi dete koeto polu4i infektsiq ne bqh podgotvena za tova sled 1mesetsnapravi pnevmoniq v bolnitsata polu4i i alergi4en shok sled 2 mesetsa pak v bolnitsa ......i taka dokato stana na 7 mesetsa togava polu4ih nevroza a sled tova i strahova nevroza
seg se 4uvstvam;
izpadam v strah i panika, postoqno se pritesnqva za blizkite si, postoqno me e strah ako,ako......ne6to mi se slu4i,ratrepervam se ot nai malkoto ve4e imam 4uvsttvot4e me e strah ot sami strah
ottest koiyo si napravih se sprqh na;Rock rose- aspen-red chestnut-whitechestnut-[diva djanka i vitlaemska zvezd]
   daite savet dali e pravilna i kurag 4e tova e na4ina za zdrave i 6tastie a ne kakto na vsqkde se pi6e za uspokittelni i antidepresanti
PREDVARITELNO VI BLAGODARQ
P.P IZVINETE 4E PI6A NA LETINITSA

# 378
ra4e morq4e,

Взимай Rescue Remedie,  докато премине атаката.

За комбинацията е по-добре  да замениш Aspen с Mimulus. A за Cherry Plum си помисли дали да я включиш.

Опитай тази:
Mimulus + Rock Rose + Star of Bethlehem + Red Chestnut + White Chestnut

Успех!   Peace

# 379
AMITOLA BLAGODARQTI MNOGO

6E SE VSLU6AM V SAVETA TI ,NO AKO MOJE6 OT LI4EN OPIT DA MI KAJE6 KAK DEISTVAT TRQBVA LI DA SPAZVAM NQKAKVI OPREDELENI NE6TA,
IMAT LI EFEKT,ZA6TOTO V DRUGI TEMI I FORUMI, PRENEBREGVAT TEZI ESENTSII I PRILOJIMI LI SA S BOARONOVA HOMEOPATIQ

# 380
Здравейте момичета, препратка дадена в друга тема ме метна тук.Честно казано не бях чувала досега за  Цветчетата на Бах.Отворена съм относно такъв вид лечение. Ще ви бъда благодарна ако ми кажета след като попълня теста как става сумирането на отговорите и След ТОВА КАКВО Следва,
Къде мога да си поръчам, и кой би могъл да ми определи есенцията.
Благодаря предварително   bouquet

# 381
Здравейте момичета, препратка дадена в друга тема ме метна тук.Честно казано не бях чувала досега за  Цветчетата на Бах.Отворена съм относно такъв вид лечение. Ще ви бъда благодарна ако ми кажета след като попълня теста как става сумирането на отговорите и След ТОВА КАКВО Следва,
Къде мога да си поръчам, и кой би могъл да ми определи есенцията.
Благодаря предварително   bouquet

Русалана,

Зависи кой тест попълваш, затова прочети какво пише в началото му или на края. Избираш есенциите, които си отметнала (според указанията), след това звъниш на д-р Пашкулев  - тел. 02/ 871 50 47, 0888 214483, поръчваш си есенциите (целият комплект или само тези, които са ти нужни)  и започваш да ги пиеш.

Успех!     Peace

~~~

AMITOLA BLAGODARQTI MNOGO

6E SE VSLU6AM V SAVETA TI ,NO AKO MOJE6 OT LI4EN OPIT DA MI KAJE6 KAK DEISTVAT TRQBVA LI DA SPAZVAM NQKAKVI OPREDELENI NE6TA,
IMAT LI EFEKT,ZA6TOTO V DRUGI TEMI I FORUMI, PRENEBREGVAT TEZI ESENTSII I PRILOJIMI LI SA S BOARONOVA HOMEOPATIQ

Личен опит: Имат ефект!  Действат леко и нежно, и неусетно   Wink
Трябва да спазваш схемата на приемане - 4 х 4, да не са на слънце, и да ги държиш далече от GSM, PC и др.подобни.
Могат да се приемат с всякакви други лекарства ... а за боароновата - недей се занимава с нея, а ако толкова държиш, иди на класически хомеопат.

# 382
най-добре започни с четене на някоя от книгите за Цветотерапия Peace
за мен това е верния подход  bouquet
всичко го има на първа страница

# 383
да питам и аз нещо- моите моми имат много силен/оправдан с конкретна случка/ страх от  лекари. вчера се наложи да ги водя да ги теглят и да взема едно направление- дадох им Мимулус+Рескю ,и нямахме истерични ревове Grinning
Но вечерта се случи така ,че едната се напишка/ памперса пропуснал/, смених й дрехите и чаршафа, но за беда ,сложих бял,а тя като го видя- истерично се разрева и не поиска да си легне в леглото.Свързах го с посещението при доктор през деня...не си давах сметка колко наистина ги е страх Embarassed
Въпросът ми е - Мимулус ли да им давам ,или нещо друго бихте препоръчали  bouquet

# 384
Благодаря момичета,сумирах си резултата.Видях че и в Бургас има аптека в която ги има Баховите цветчета.А дали   ги има в аптеката ,или там е само  доставката, а поръчката става по телефона.
   bouquet

# 385
Mamagemelar, пробвай няколко дни да даваш Rock rose - явно изпитват ужас от докторите (и с право, мен ако питаш Wink).

# 386
honey13   Hug  bouquet

# 387
Благодаря момичета,сумирах си резултата.Видях че и в Бургас има аптека в която ги има Баховите цветчета.А дали   ги има в аптеката ,или там е само  доставката, а поръчката става по телефона.
   bouquet
Сигурно говориш за аптека Ани.Много скъпо продават- около 6лв.броя #Crazy

# 388
Да споделя опит с племеницата ми, която вчера падна в басейна. Нещо си е оплека краката, спънала се е и е  паднала с главата надолу, с дрехите. Басейна е 1,60 вода. Сестра ми е успяла да я извади след второто и потапяне и потъване. Племеницата ми е на 4 и половина.
Та , естествно...детето много уплашено, вечерта само повтаряше" няма да влизам повече в този басейн, няма да стоя даже на тревата до него, не искам да ходя на плуване. А тя ходи на плуване веднъж миналата седмица, именно с тази цел- да се научи да се държи във водата и при нужда да може да изплува и излезе. И беше много ентусиазирана, щастлива..само за това говореше- че в понеделник пак ще е на тренировка. И изведнъж след уплахата не ще и да чуе за плуване. Та направих и аз комбинация, дадоха и вечерта веднъж, май сутринта втори път...и тя заврънкала баща си  от сутринта- ТАте, хайде да тръгваме за тренировка, иксм да ходя на плуване. От страха нямало и среда. Ще я видя как ще е днес на тренировката.

# 389
   bouquet
Сигурно говориш за аптека Ани.Много скъпо продават- около 6лв.броя #Crazy

Да точно за Ани говоря ,даже по телефона разговарях ,жената каза че около 7лв излиза смеската, от 7 есенции.Незнам ти какво имаш в предвид.Мисля утре да отида и да проверя даже.

Общи условия

Активация на акаунт