Януари си отива,в ЛЮЛИН срещата ще е игрива

• 23 696
  • 286
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Добро утро!
Директора на 137 беше много готин,за съжаление миналата година почина,сега е една жена,но още нямам впечатления от нея.Понеже не достигат класните стаи,другата година второкласниците ще учат само втора смяна ConfusedИма 5 паралелки първи клас,което е доста,а пък училището е малко.
Камен май се пооправя,вече не дриска толкова,това Хидрасек било много яко,аз не бях чувала за него,само смекта и ентерол съм давала.
От другата седмица се връщам на работа,а не искаааааам Sick

# 181
Добро утро, мацки! Ей, голям смях на мой гръб!
Ели, защо ще се връщаш на работа, нали каза, че ще си стоиш до 3 годинки на малкия?

# 182
  • София
Не бе,изтича ми отпуската,докато Камен стане на три,ще остана там на работа,защото мога да си взимам болнични,и не могат с пръст да ме пипнат.Като навърши вече три години,ще гледам да се преместя в яслата или в детската градина,въпреки че ще взимам 230лв заплата там,ще трябва мъжа да работи повече.Ако зависеше от мен,нямаше да работя,но няма начин

# 183
Ясно, аз помислих, че отиваш на работа!

# 184
  • София
Нещо ми се е схванал кръста Sick,едвам се движа,все едно имам нещо прещипано,ужасно боли

# 185
  • София
елказелка,намажи се с нещо,ако имаш подръка.Внимавай с кръста,че нали знаеш:здрав кръст-здраво семейство. Laughing

# 186
  • София
Не мога да се мажа,много ми е гнусно,ще ми мине и така надявам се Wink

хайде ставайтееееее

# 187
  • гр.София, далече, далече на Запад
Добрютро Mr. Green Ей ме на Joy
И за нас важело приказката "Три дни яли, пили и се веселили" Mr. Green
Специални благодарности на Мира, Ели, Деси, Тути Фрути и Тонетоbouquet
Момичета, благодаря ви, че направихте нашият празник още по вълшебен!Ето нещо и за вас в знак на благодарност  bouquet

Дано да съм внесла малко пролетно настроение днес.
Ели, при вида на този момък направо кръста да му мине на човек hahaha Вземи си Диклак, много помага. А на Камен можеш да му изпечеш ябълки, действат безпогрешно.
Ето  и кафенцето от мен

Хубав ден и до после!

# 188
  • София
Камен,милия от три дни е на бисквити,солети и варени картофи,засега помага Wink
Пила съм диклак,но ми действа много зле,всички странични ефекти се проявиха Sickа не мога да се мажа,както казах,много ме е гнус,отврат SickКакво си мислиш ти,че само с кафе ще се отървеш,а?Я давай нещо по-така Whistling

# 189
Зита, добре дошла! Искам и аз букетче!!!
Ели, нали сестра ти говореше за някакъв масажист!!!

# 190
  • София
Да,ама е 40лв,а пък и тя е на Боровец,не може да ми свърши работа.А нещо закъсахме с парите и не знам как ще изкараме,моя не е работил от два месеца.Ще се оправим,но пари излишни за масаж,нямам SickНе,имам едни скрити,за които той не знае,ама как да ида,какво да му кажа,като постоянно си е вкъщи #2gunfire

# 191
  • София
Вени, аз този масажист го сънувам вече Blush ама мъж ми не вярва #Cussing out
Ели, като те е гнус  Joy може мъжо да те поглези да те намаже и да те разтрие нежноооо Whistling При мен действа Crazy
Whistling

# 192
  • София
 Sick,не го понасям.Нали ви казвам че от два месеца сме си вкъщи по цял ден заедно #Cussing out,виж,ако е някой друг мъж Whistling Joy

# 193
оф,и на мен днес не ми е ден,нямам търпение да свърши.Утре съм на ФМ и сигурно ще кажат пола на бебето.Ако е момиче  Party,но ако пак е момче  Cry Cry Cry цял месец

# 194
  • София
Деси,я не така Naughty,какво им е лошото на момчетата,а Crossing Armsима една много нецезурна приказка за момчето и момичето,няма да я кажа,че ме е срам Blush

Общи условия

Активация на акаунт