Януари си отива,в ЛЮЛИН срещата ще е игрива

• 23 686
  • 286
  •   1
Отговори
# 195
  • София
еееее вие пък и с претенции  Joy ти като затвориш очи може да е всеки Twisted Evil
Деси нали знаеш майсторите правят момиченца Wink било лесно да вкараш пишка и да изкараш пишка Joy Joy Joy

# 196
Деси, да е живо и здраво, има ли значение какво е!
Ели , съчуствам ти и ние сме така постоянно в къщи, нали съм болничен и двамата не сме взимали пари, абе ужас!
Пробвай с капсиков пластир за кръста!

# 197
оправиха ни пералнята за 30 секунди,само смениха една платка-дано работи.Утре ще я тествам

# 198
Здравейте и от мен  Hug
Деска,не ви ли е раничко за ФМ?Аз и двата пъти я правих някъде около 22-рата седмица и беше много интересно,пръстчета брояхме ....  Joy И снимчици си имам
Ти къде ще ходиш да ти я правят иначе?

# 199
Здравейте и от мен  Hug
Деска,не ви ли е раничко за ФМ?Аз и двата пъти я правих някъде около 22-рата седмица и беше много интересно,пръстчета брояхме ....  Joy И снимчици си имам
Ти къде ще ходиш да ти я правят иначе?
е,не е рано,после и в 21 гс ще ходя,в МЦ`Фемина`

# 200
В пощата ми дойде известие за спиране от Софийска вода. Копирам:

Във връзка с реконструкция на уличните водопроводи по ул. „Цвети Иванов” (ул. 113), ул. 118, ул. 109, ул. 116 и ул. 117 на 5 февруари 2009 г. от 09:00 до 21:00 часа се налага временно прекъсване на водоподаването към жк. „Люлин І”.

# 201
  • София
Аз понеже не знам улиците,къде е това?Или в целия първи?????Ужас!

# 202
  • София
е ние в трети ще сме на далавера  Twisted Evil

# 203
Ле-ле, не мога да ви изчета.
Ние днес следобяд нямахме вода, но никой не ни е предупреждавал.

# 204
е ние в трети ще сме на далавера  Twisted Evil
То в понеделник ремонта беше обявен в трети, но и в първи нямаше!

# 205
пералнята ни е пушка newsm08 newsm08

# 206
Браво, Деси, ще почерпиш!

# 207
добро да е мацки,аз не можех да спя.Легнах в 12 и 4ч. станах

след малко ще ходя на преглед и веднага се отчитам после

# 208
  • София
а ето и края на съобщението

Цитат
Реконструкцията е част от инвестиционната програма на „Софийска вода” и е на обща стойност 380 хиляди лева. Проектът започна през януари и ще продължи до март. С реализирането му ще се подобри водоснабдяването на около 1400 домакинства в жк „Люлин І”. Проектът предвижда 1165 метра съществуващи водопроводи от стомана, които са амортизирани и често аварират, да бъдат подменени с нови тръби от полиетилен с висока плътност и по-голям диаметър. Освен водопровода по улиците, по които работим ще подменим и всички водопроводни отклонения към сградите и имотите, които се захранват с вода от него.
При временното спиране на водата на 5 февруари, ако е необходимо ремонтните работи да продължат над 12 часа, ще бъде осигурено алтернативно водоснабдяване с водоноски на кръстовището на ул. „Ванче Михайлов” и ул. 117.

# 209
  • София
Деси,успех на прегледа HugТая снимчица не може ли по-голяма да стане Blush

Общи условия

Активация на акаунт