Ла Редут - кодове - 21

• 51 227
  • 777
  •   1
Отговори
# 435
  • Варна
Момичета, от колко акаунта може да се плаща с една карта? Има ли ограничение?

# 436
от два

# 437
Има ли онлайн каталог или през новите трябва да се разглежда само? Там при каталозите няма линк за новия, има го само на снимка!

# 438
  • Пловдив
Нестава.Червен надпис се получава.Но на акаунтите от които сте го ползвали,ли е бил получен този код.Или действа без да сте го получили лично-60488.
трябва да ти е пратен лично
Има ли онлайн каталог или през новите трябва да се разглежда само? Там при каталозите няма линк за новия, има го само на снимка!
при мен има линк,но не ми се отваря

# 439
Pitane i ot men: mozhe li da se plashta w LaRedoute prez PayPal

# 440
  • Бургас
Де да можеше....ама не става  Peace

# 441
Нестава.Червен надпис се получава.Но на акаунтите от които сте го ползвали,ли е бил получен този код.Или действа без да сте го получили лично-60488.
трябва да ти е пратен лично
при мен има линк,но не ми се отваря

При мен пък не действа на акаунта , на който ми е пратен, а на другия- шашава работа!
 Сега се зачетох в офертата-до колкото "разбирам"  пише , че е валиден до 28 .02,одеалцето е мъничко,120 на 160, памучно

# 442
Здравейте, получих и аз офертата за 20евро намаление+БД и искам да ви питам тъй като кода е за стоки от новата колекция, ако пусна неща и от старата и нова колекция за да използвам БД ще ми дойде ли поръчката. Дано съм обяснила правилно. Благодаря предварително.

# 443
Здравейте, получих и аз офертата за 20евро намаление+БД и искам да ви питам тъй като кода е за стоки от новата колекция, ако пусна неща и от старата и нова колекция за да използвам БД ще ми дойде ли поръчката. Дано съм обяснила правилно. Благодаря предварително.

От колко време имаш рег-я в сайта и си получила вече4е оферта, че аз съм от 10 дни и нищо нямам на нито един от двата акаунта.

ЗА КАКВИ ПОКАНИ ГОВОРИТЕ БРЕ МОМИЧЕТА, НЯКОЙ ЩЕ МИ ОБЯСНИ ЛИ????????????

# 444

От колко време имаш рег-я в сайта и си получила вече4е оферта, че аз съм от 10 дни и нищо нямам на нито един от двата акаунта.

Последна редакция: чт, 29 яну 2009, 19:12 от dvatzova

# 445

Имаш проблем..
Успокой се малко..

# 446
  • Бургас/Пз
И аз получих ето това

Un simple mot : MERCI pour votre première commande... Nous sommes heureux de vous offrir dès maintenant
2 offres exclusives pour découvrir en douceur la
nouvelle collection Printemps-Été 2009 sur la redoute.fr !
Vos offers exclusives
20 E offerts des 55E d achats livraison gratuite
aves vorte code offre speciale

и понеже ми е за първи път ако може да ме светнете повече разбирам че е за новата колекция но какво означава това 55евро newsm78 newsm78

# 447
  • Под кривата круша

[/quote]

Заповядай :
http://www.pazaruvane.com/search/label/laredoute

# 448
от два

Много полезна информация, която за пръв път срещам, а претендирам тихомълком да си ви чета от дълго време. Цял следобяд се боря с една поръчска и влудих поне две служителки в ДСК, разписах се по тоз въпрос и в другата ларедутска тема.  Embarassed

Поне за мен е много важна информация, която си е направо за първа стр. Ако я има отново почервенявам Embarassed Embarassed Embarassed от срам де

# 449
И аз получих ето това

Un simple mot : MERCI pour votre première commande... Nous sommes heureux de vous offrir dès maintenant
2 offres exclusives pour découvrir en douceur la
nouvelle collection Printemps-Été 2009 sur la redoute.fr !
Vos offers exclusives
20 E offerts des 55E d achats livraison gratuite
aves vorte code offre speciale

и понеже ми е за първи път ако може да ме светнете повече разбирам че е за новата колекция но какво означава това 55евро newsm78 newsm78

Няма ли код или MRECI е кода. Иначе май е за поръчка 55Е -20Е и БД.

Общи условия

Активация на акаунт