Ла Редут - кодове - 21

• 51 330
  • 777
  •   1
Отговори
# 645
  • In The Middle Of Nowhere
Момичета, моля дайте ми линка със снимките на всички подаръци, получавани с кодове. Бях си харесала едни ажурени подложки за чинии, за които не съм срещала кода в последните 15 теми. А може и да не съм била достатъчно прилежна Wink

Ето го: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=256898&view=2

# 646
Много се извинявам, но може ли да ми обясните как да получавам и аз тези кодове. Или по точно какво да направя.

Благодаря Ви предварително.  bouquet Hug

# 647
Много се извинявам, но може ли да ми обясните как да получавам и аз тези кодове. Или по точно какво да направя.

Благодаря Ви предварително.  bouquet Hug
Аз моите кодове ги получих на мейла  Peace
Написах ги най-отдолу на поръчката самото поле е оцветено в светло розово, а кода се пише в бяло поле, до него има бутон ОК

# 648
момичета извинявам се ако е имал някой друг такъв случай, но направих си 2-ри акаун, получих код за 5Е на стария и при опита да го използвам ми увеличи всички цени с по 10 пъти Shocked newsm78 #Crazy някой има ли идея каква може да е причината?

Тези кодове от поканите действат най добре на кръгли или на не намалени цени в противен случей намалят от реалната цена на продукта.

# 649
bubety, кодове се получават рядко и затова е тази тема. Всички си споделят кодовете, които са получили. След това съобразявайки се с условията на действие на съответния код, с проба-грешка и с помощта на останалите слагаш код за подарък или безплатана доставка (БД) при правенето на поръчката си и стискаш палци да не ти я откажат или да получиш точно този подарък, който си си избрала.

# 650
..... Всички си споделят кодовете, които са получили....
Ей това не ми се иска да е така, а действително е много точно казано - всички
През последните дни темата се засипа с едни и същи кодове  ooooh! Та значи, призовавам да не публикуват всички кодовете си, а да погледнат страничка-две назад поне, за да видят има ли го вече публикуван точно този код и ако го има, да си спестят усилието да го публикуват и те  Praynig

# 651
momi4eta znaete li kakvo zna4i tozi mail?ne mi zvu4i kato ne6to hubavo dano da ne e zaradi nqkoi kod Sad

Bonjour Mademoiselle Dragomirova Emilia,

Suite à un problème technique sur notre site, vous avez connu des difficultés lors de votre visite sur nos boutiques. Nous tenions à nous en excuser et à vous faire part de l'attention que nous portons sur ce genre d’incident.
Nos équipes travaillent au quotidien pour éviter ce type de désagrément.

Nous mettons ainsi tout en oeuvre pour simplifier votre navigation sur le site : accès rapide à vos articles préférés, nouveau moteur de recherche... Et grâce à ces efforts et à ces innovations, laredoute.fr a d'ailleurs été élu "meilleur site de mode 2008" par les internautes.

Alors à très bientôt sur laredoute.fr !

L’équipe support technique.

# 652
  • In The Middle Of Nowhere
С преводача пробва ли? Ако не си го направи и ще ти се изясни какво означва. И пиши на кирилица.

# 653
momi4eta znaete li kakvo zna4i tozi mail?ne mi zvu4i kato ne6to hubavo dano da ne e zaradi nqkoi kod Sad

Bonjour Mademoiselle Dragomirova Emilia,

Suite à un problème technique sur notre site, vous avez connu des difficultés lors de votre visite sur nos boutiques. Nous tenions à nous en excuser et à vous faire part de l'attention que nous portons sur ce genre d’incident.
Nos équipes travaillent au quotidien pour éviter ce type de désagrément.

Nous mettons ainsi tout en oeuvre pour simplifier votre navigation sur le site : accès rapide à vos articles préférés, nouveau moteur de recherche... Et grâce à ces efforts et à ces innovations, laredoute.fr a d'ailleurs été élu "meilleur site de mode 2008" par les internautes.

Alors à très bientôt sur laredoute.fr !

L’équipe support technique.

имало е проблем със сайта и за всеки случай ти се извиняват

# 654
Аз всеки път се мъча с какви ли не преводачи,но не успявам.Много благодаря за превода.Аз реших,че ми отказват поръчката заради някои код и си паникьосах  Embarassed

# 655
  • София
Т О В А   Н Е   П Р А В И Л Н А Т А   Т Е М А !!!
ТУК

# 656
  • Sofia
здравейте бих искала да попитам хваща ми се 1 код но пише че ще е наличен след 2 седмици т.е има ли някакъв шанс според вас да получа подаръка или не при условие че ще получа поръчката поне след 2 седмици.

# 657
  • Къде ли не...
здравейте бих искала да попитам хваща ми се 1 код но пише че ще е наличен след 2 седмици т.е има ли някакъв шанс според вас да получа подаръка или не при условие че ще получа поръчката поне след 2 седмици.
Няма да можеш въобще да пуснеш поръчка, ако не е наличен подаръка.

# 658
  • софия
Mомичета, някой скоро поръчвал/получавал ли е надуваемия матрак?

# 659
Mомичета, някой скоро поръчвал/получавал ли е надуваемия матрак?
Да, аз го получих, тази седмица,  поръчката ми беше от 07.01

Общи условия

Активация на акаунт