Ла Редут - кодове - 21

• 51 365
  • 777
  •   1
Отговори
# 660
Момичета за това чудо
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=256898&pid=10296949
единият от кодовете успях, но ми излиза съобщение, че е невъзможна доставката....това защо пък е така?....нямам нищо оградено в червено всичко е само дрехи

Последна редакция: сб, 31 яну 2009, 23:57 от Flying

# 661
Момичета за това чудо
единият от кодовете успях, но ми излиза съобщение, че е невъзможна доставката....това защо пък е така?....нямам нищо оградено в червено всичко е само дрехи

Ами подаръка който го дава този код не е наличен в момента /Disponible sous 12 semaines/ , затова може би ти изписва и това: Article indisponible ne peut être livré à l'international

# 662
Момичета за това чудо

Ами подаръка който го дава този код не е наличен в момента /Disponible sous 12 semaines/ , затова може би ти изписва и това: Article indisponible ne peut être livré à l'international

gen_tot много благодаря, а как виждаш наличен ли е или не какъв му е реф. номер

# 663
Пробваш, ако подаръка е наличен ти изписва Disponible immédiatement
А в случая с код  27448 ти изписва  :   

Votre cadeau : ASSIETTE A DESSERT
Ref :                     rouge         Disponible sous 12 semaines    1    GRATUIT !    

Ох, как го обясних, дано си ме разбрала

# 664
може ли някой да ми каже има ли код за безплатна доставка,
 който не се нуждае от калъфка или кърпа за да проработи,
че вече се затрупах  #Crazy
благодаря

# 665
  • Къде ли не...
благодаря
Кодовете за БД са в първия пост. Пробваш и виждаш дали има.

# 666
благодаря

Не, няма такъв.

# 667
Момичета някой има ли инфо. какво става със сивия куфар? Дали е наличен вече? Едно момиче се оплака че и го е изписало, но след това не и е бил в поръчката. Някой да знае нещо : Rolling Eyes Flutter

# 668
Исках да ви кажа албумчето е страхотно  Hug Hug Hug Hug   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 669
всичко пробвах
благодаря Sad

# 670
  • софия
Mомичета, някой скоро поръчвал/получавал ли е надуваемия матрак?
Да, аз го получих, тази седмица,  поръчката ми беше от 07.01
Благодаря ти   bouquet
С 22594 или с 23159?
Утре мисля и аз да се пробвам Simple Smile

# 671
Благодаря момичета   bouquet
Ах,ах, а тъкмо си мислех,че е някакво специално отношение към мен  LaughingИ аз реших,че е нещо такова,но не съм много наясно с подобни неща и ме изненада ,че се случва сега при положение,че съм регистрирана в този сайт вече 8 месеца,а се очаква да се прилага може би на нови потребители и гости,знам ли  Rolling Eyes Сега поне да разбера,че е автоматично въвеждане на ника ми.Колкото до другия сайт,за него е ясно разпознаването по IP.Както и да е ,наистина да не пълня повече темата с този въпрос,а и явно не мога да надмина bradata,че мен само ме агитират да се регистрирам,а на теб в любов ти се обясняват  Heart Eyes Joy
Радвам се,че албумчето ви е полезно  Hug
Пепи,аз пак те изпуснах с точния ден,но да знаеш,че съм ти ги мислела пожеланията на 30-ти от сърце  Hug

# 672
37710 - доставка 2 Е при продукт на solution maison този код работи ли ви? сложила съм рендето на  solution maison и нищо не става, до кога е валиден, знаете ли?

Мама В супер е албума  Hug  bouquet, много ще е полезен, само дето на мен никой код не ми се хваща  Confused

Последна редакция: нд, 01 фев 2009, 11:39 от Синеоч

# 673
  • Бургас
Само да кажа, че кода за сивата жилетка на Талисим се хваща идеално и без да имам нещо от тази колекция. Е, намаление и БД няма, но пък идеално ми дойде за да си пусна три малки нещица и хем да си зануля едната карта, хем за 20лв и жилетка дебела и дръги джвъчки  Mr. Green

mamaB, смешно ти е на тебе  Naughty Ама непознат да ти се обяснява в любов, при това жена и то от Франция-притесних се тогава  Sick Добре, че ми разясниха после, ама как пък баш на този подпис точно го забелязах и взех да си го превеждам  Joy

# 674
момичета, тези прибори хубави ли са? изглеждат ми малко малки?
Мерси.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=256898&pid=10296942

P.S. Идеята за снимки с кодове е перфектна.  Flowers Bouquet

Общи условия

Активация на акаунт