Ла Редут - кодове - 21

• 51 291
  • 777
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Ето едно кодче което още дейсвтва за БД  и подарък
2 калъфки 50/60 или 63/63 за 5.24 евро + БД + Подарък десертни чинии 4 бр с 4 вилички Simple Smile
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4683900& … ue&ksource=-1
Дано да съм била от полза  Hug
а кои е кода?

Упсс.. забравих  Mr. Green  Два кода са 31402 и 31399
Тези кодове kras8204 ги даде още в средата на миналата тема.

# 631
  • Пловдив
и аз ги оползотворих по няколко пъти....ще има да подарявам калъфки,пък и какви са огромни 50/70 Whistling
благодаря за отговорите.... и да знаете, че калъфките почват да свършват  Joy бях сложила по погрешка странния размер(на 63 см) и след малко ми ги огради в червено
поне при мен на 3-4 пъти свършват и после пак ги пускат,аз затова и все различни размери напусках ,дано по-малките са по свесни,иначе много хубав памук и тънички Simple Smile
някой може ли да ми каже телефона за вземане на колети от Иван Вазов -Пловдив и ако знаете днес с какво работно време са?
може би не пиша в правилната тема, но не намерих такава
Да не е правилната тема ....ето ти я http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=366475.2520;topicseen.....странно как намирате ,едната,а другата не  newsm78 А ето тук прочети по въпроса ти http://geocities.com/ina_bg/adresi  Peace
Ама може чак в понеделник да звъннеш,днес чакаха много Ларедутки,явно са затрупани  hahaha

# 632
  • Там....където всичко е възможно ....
2 калъфки 50/60 или 63/63 за 5.24 евро + БД + Подарък десертни чинии 4 бр с 4 вилички Simple Smile
Mного ти благодаря Hug  bouquetКодовете са страхотни Mr. Green
Мама Б албумчето с подаръците и кодовете за тях  е невероятно направено.Благодаря ти за положения труд   bouquetНа мен лично ми е много полезно и удобно.

Още някое евро ако ми пуснете и ще съм събрала парите за гардероба Mr. Green Mr. Green Grinning

# 633
Здравейте, и аз получих 2 кода на мейла, но незнам за какво са :67822 и 60488 , ако някой може да помогне  Praynig

# 634
  • Sofia
момичета извинявам се ако е имал някой друг такъв случай, но направих си 2-ри акаун, получих код за 5Е на стария и при опита да го използвам ми увеличи всички цени с по 10 пъти Shocked newsm78 #Crazy някой има ли идея каква може да е причината?

# 635
някой може ли да ми каже телефона за вземане на колети от Иван Вазов -Пловдив и ако знаете днес с какво работно време са?
може би не пиша в правилната тема, но не намерих такава
телефона го има на първа страница в другата тема но днес са до 13-00 мисля

# 636
Здравейте, и аз получих 2 кода на мейла, но незнам за какво са :67822 и 60488 , ако някой може да помогне  Praynig

60488 -ако имаш продукт от новата колекция над 33Е ти дава 20Е остъпка +БД+някакво одеалце, но в момента не работи защото подаръка ще е наличен след 2 седмици евентуално.

Последна редакция: сб, 31 яну 2009, 18:50 от ***Cvete***

# 637
а кои е кода?

Упсс.. забравих  Mr. Green  Два кода са 31402 и 31399
Tоку 6то ползвах единия код без калъфките и ми даде подаръка  Peace

# 638

67822 го намирам посочен в един френски сайт - намалява гранде талитата от новата колекция при покупка над 60 евро. пробвах, но не захапва- вероятно е персонален

# 639
Искам да попитам всички които са наясно с нещата, мога ли да ползвам кодове, ако  в кошницата си имам дори и един артикул от Албанците

# 640
  • In The Middle Of Nowhere
Искам да попитам всички които са наясно с нещата, мога ли да ползвам кодове, ако  в кошницата си имам дори и един артикул от Албанците

Единственият начин да разбереш е като пробваш, всеки код си има своите особености, но принципно -да можеш, ако ти работи ще се отрази в кошницата.

# 641
Благодаря ти за отговора.
ние поръчваме няколко колежки и поръчката винаги ни е за поне 120 евро, но никога не сме ползвали кодове. Днес опитах, приема кода, но по никакъв начин не се отразява на доставката или на цената !
Какво може да значи това ?

# 642
Благодаря ти за отговора.
ние поръчваме няколко колежки и поръчката винаги ни е за поне 120 евро, но никога не сме ползвали кодове. Днес опитах, приема кода, но по никакъв начин не се отразява на доставката или на цената !
Какво може да значи това ?
Първо прочети всичко на първа страница от темата и ако имаш някакви допълнителни въпроси, отговори на които не си намерила в първия пост, тогава питай.  Peace

# 643
Момичета, моля дайте ми линка със снимките на всички подаръци, получавани с кодове. Бях си харесала едни ажурени подложки за чинии, за които не съм срещала кода в последните 15 теми. А може и да не съм била достатъчно прилежна Wink
Намерих го: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=256898&pid=6154112

Последна редакция: сб, 31 яну 2009, 19:52 от VAVA

# 644

67822 го намирам посочен в един френски сайт - намалява гранде талитата от новата колекция при покупка над 60 евро. пробвах, но не захапва- вероятно е персонален
Пробвах го, разбрах къде се пишат кодовете и ми нулира доставката от 6 Е, даде ми и някакъв подарък, незнам какъв е  newsm78

Последна редакция: сб, 31 яну 2009, 20:25 от tannia_4

Общи условия

Активация на акаунт