Ла Редут - кодове - 21

• 51 446
  • 777
  •   1
Отговори
# 675
Искам да попитам за кода за тази чанта
http://media.snimka.bg/1760/009775893-big.jpg
кода ми е приет, но ми изписва чанта кафяво и розово, не синьо както е на снимката. Коя чанта ще получа. Благодаря?

# 676
Искам да попитам за кода за тази чанта
http://media.snimka.bg/1760/009775893-big.jpg
кода ми е приет, но ми изписва чанта кафяво и розово, не синьо както е на снимката. Коя чанта ще получа. Благодаря?
koj e koda daj sda widq

# 677
30937, 30953, 30961  това са кодовете за 25% намаление и чанта, пише че е в кафяво и розово но на снимката е в синьо, коя е чантата? Благодаря ти.

# 678
Mомичета, някой скоро поръчвал/получавал ли е надуваемия матрак?
Да, аз го получих, тази седмица,  поръчката ми беше от 07.01
Благодаря ти   bouquet
С 22594 или с 23159?
Утре мисля и аз да се пробвам Simple Smile
Този който го получих беше с код 22594, а тази седмица пуснах на другия си акаунт с другия номер

# 679
  • In The Middle Of Nowhere
30937, 30953, 30961  това са кодовете за 25% намаление и чанта, пише че е в кафяво и розово но на снимката е в синьо, коя е чантата? Благодаря ти.

Ами кафяво и розово ще получиш, не се подвеждай по снимката  Peace

# 680
Момичета,аз да питам нещо,ако може Crazy
Искам едни маратонки "уж" от новата колекция,не намалени с цена 55 евро.Имам изпратен лично код 60488 и с него ги намалявам на 35 евро +БД+одеало подарък+каталог май newsm78.Всичко си беше ок,но сега ми изписва нещо странно отгоре Article indisponible ne peut être livré à l'international ,иначе всичко си намалява и видимо е ОК.Доколкото ви изчетох и разбрах май подаръка е свършил newsm78 как да разбера Thinking
Та в крайна сметка питането ми е следното има ли подобен код с такова намаление+БД+подарък или да пускам тоя така без одеалото newsm78да не ми откажат поръчката знам ли.Вие имате повечко опит дано ми помогнете  bouquet
А не трябва ли подаръка да е ограден в червено като е свършил newsm78

# 681
искам да попитам ако някои се сеща за кода, които намаля6е тези маратонки http://www.laredoute.fr/vente-la-bokajone-bebe-fille-et-garcon-a … 6&prodcolor=1    bouquet   благодаря

# 682
Искам едни маратонки "уж" от новата колекция,не намалени с цена 55 евро.Имам изпратен лично код 60488 и с него ги намалявам на 35 евро +БД+одеало подарък+каталог май newsm78.Всичко си беше ок,но сега ми изписва нещо странно отгоре Article indisponible ne peut être livré à l'international ,иначе всичко си намалява и видимо е ОК.Доколкото ви изчетох и разбрах май подаръка е свършил newsm78 как да разбера Thinking
Та в крайна сметка питането ми е следното има ли подобен код с такова намаление+БД+подарък или да пускам тоя така без одеалото newsm78да не ми откажат поръчката знам ли.Вие имате повечко опит дано ми помогнете  bouquet

Article indisponible ne peut être livré à l'international    значи че артикула, които си избрала не се доставя извън франция.   Hug  влез , излез понякога се оправя, ако не се оправи и все това ти пише значи няма да стане с тези маратонки   Hug

# 683
  • Пловдив

Article indisponible ne peut être livré à l'international    значи че артикула, които си избрала не се доставя извън франция.   Hug  влез , излез понякога се оправя, ако не се оправи и все това ти пише значи няма да стане с тези маратонки   Hug
В последните страници на темата се писа за този
 код,че одеалото се е изчерпало и затова не работи кода....дано да го пуснат скоро,че май е валиден до края на февруари.Проблема не е в артикулите в кошницата..
Пробвай с кодовете за куфара

# 684
искам да попитам ако някои се сеща за кода, които намаля6е тези маратонки http://www.laredoute.fr/vente-la-bokajone-bebe-fille-et-garcon-a … 6&prodcolor=1    bouquet   благодаря

Те са намалени, май няма да можеш да ги намалиш още.  Rolling Eyes

# 685
  • София

Те са намалени, май няма да можеш да ги намалиш още.  Rolling Eyes

Освен да почнат да ги подаряват  Whistling

# 686
Благодаря много момичета  bouquet
Но ми е странно защо си ми намалява маратонките и ми дава подарък и БД,въпреки странния надпис newsm78,ако не работи пак ли ще намалява Thinking
ivanka1979,кода за куфара стана,много благодаря

Последна редакция: нд, 01 фев 2009, 14:55 от gudzy

# 687
  • Пловдив
Кодът си работи, но подаръка не е наличен. Което прави кода невалиден,  докато не се появи подаръка...  Peace

# 688
Кодът си работи, но подаръка не е наличен. Което прави кода невалиден,  докато не се появи подаръка...  Peace

Дааа френски глупости , аз си искам кода а не тъпото одеалце ама...  Shocked

# 689
  • Пловдив
този код 30813 ми даде БД и с един артикул от новата колекция,примерно с тези потничета,колкото е и доставката де поне да я избия  hahaha
http://www.laredoute.fr/vente-debardeur-enfant-garcon-redoute-cr … 6&prodcolor=4

Общи условия

Активация на акаунт