Ла Редут - кодове - 21

• 51 369
  • 777
  •   1
Отговори
# 240
  • Бургас
искам да попитам cuivre sac това чанта с цвят мед ли е
Да  Peace

# 241
  • София
Чак сега видях код, който е отишъл в папка спам  - B0CL4. -15Е за покупки над 30Е от новата колекция.

# 242
mamaB, за малката получих преди време едно писмо - покана да направя рождения и ден незабравим, като ми даваха линк към играчките и тем подобни. Код и далавера - никакви. А за моя рожден ден вече втора година ме пропускат. Не че ще се възползвам от кода, защото предпочитам да ползвам БД, от подаръци вече ми писна, заринах къщата с непотребни вещи, но обидно ми е някак, що така ме пропускат  Cry

Духи-Пухи, код 61018 намалява при мини от новата колекция и не е никак лош код, май е най-добрият за момента, но е персонален, изпратили са ми го само на единия акаунт и само на него действа.  Peace

# 243
"31399 - десертни чинии/сиви/?"

Вчера получих тези "сиви" десертни чинии. Всъщност са 2 мръсно бели (към зеленикави) + 2 лилави порцеланови чинии + 4 малки вилички за торта с тъмно лилави дръжки. На мен ми хареаха, макар че не са особено качествени.

Ето снимки:

http://media.snimka.bg/1990/010236300-big.jpg
http://media.snimka.bg/1990/010236028-big.jpg
http://media.snimka.bg/1990/010236301-big.jpg

# 244
  • Пловдив
Да ви се оплача Cry
Вместо куфара са ми пратили едни кристални чаши за шампанско-ама за една глътка толкова са малки #Cussing out
Какво да ги правя сега тия чаши за какво са ми #Cussing out

можеш ли да пуснеш някоя снимчица  Praynig

С кой точно код ти замениха куфар с чаши?

# 245
Колко скоро ти е РД-то? Мойто също е скоро (3.2.) и май и тази година ще ме пропуснат  откъм код за подарък Sad И какъв е подаръкът, че да знам дали да ме е яд много - пак ли е часовника с гривната?

Моя е на 02.02, но предполагам, че са ми изпратили, понеже аз от скоро пазарувам...не вярвам всяка година да изпращат часовници...щото уж е тайна подаръка, ама като сложих кода и ми изписа "часовник" Simple Smile

Последна редакция: вт, 27 яну 2009, 10:39 от Merry Rascal

# 246
  • София
56944-сак Лафума,валиден от 24.01.09 до 14.02.09;-25%от предпочитани....ето и оригиналното описание-Offre valable du 24/01/09 au 14/02/09. -25% sur votre article textile préféré choisi dans les secteurs femme lingerie beaute enfant homme linge de maison de la collection la redoute printemps eté 2009, sauf prix déjà démarqués, nouveautés, exclusivités web, prix mini, pages et prix verts et pages et prix rouges. si votre article préféré à -25% n’était plus disponible, la réduction s’appliquerait automatiquement à l’article disponible le plus cher de votre commande répondant aux mêmes conditions. -20% sur le reste de votre commande passée dans les secteurs femme lingerie beaute enfant homme linge de maison literie meuble&deco petit electromenager et dans tous les pages et prix verts de la collection la redoute printemps eté 2009, sauf prix déjà démarqués, nouveautés, exclusivités web, prix mini, et pages et prix rouges. non cumulable avec une autre offre. non valable en magasin, en rendez-vous shopping, sur minitel et sur redoutel.
Opinion about this voucher

# 247
.............. Код и далавера - никакви. А за моя рожден ден вече втора година ме пропускат. Не че ще се възползвам от кода, защото предпочитам да ползвам БД, от подаръци вече ми писна, заринах къщата с непотребни вещи, но обидно ми е някак, що така ме пропускат  Cry

Честно казано и аз бих предпочела БД вместо КОД, но до сега нито един код за БД не е подействал! Като дойде д апускам поръчка и като се почне едно бясно изпробване, направо ми се замайва главата  Crazy

# 248
Вместо куфара са ми пратили едни кристални чаши за шампанско-ама за една глътка толкова са малки #Cussing out
С кой точно код ти замениха куфар с чаши?
Мойте чаши дойдоха с кода за шалтето 42471, мисля че става дума за същите Peace
Доста са малки, според мен освен за ракия, не стават за друго.

# 249
 Money

Последна редакция: вт, 27 яну 2009, 11:29 от erita

# 250
  • София
И аз имам РД утре,преди няколко дни ми изпратиха код за часовника и гривната с камъни Сваровски

# 251
56944-сак Лафума,валиден от 24.01.09 до 14.02.09;-25%от предпочитани....

не ми работи Cry

# 252
  • Временно
Има ли някакви условия за ползването на 5-те евро от поканата към приятел?
Защото сега получих код,в кошницата имам и намалени неща и от новата колекция,а кода не ми се хваща? newsm78

Да си подновя питанката Rolling Eyes

# 253
Здравейте,
 имам един проблем, съжалявам, ако вече сте го обсъждали, когато съм на 3-тата стъпка за поръчка дебитната ми карта е VISA, има ли значение какво ще натисна, защото не виждам VIZA дадена като опция. Благодрая ви!  Hug

# 254
Има ли някакви условия за ползването на 5-те евро от поканата към приятел?
Защото сега получих код,в кошницата имам и намалени неща и от новата колекция,а кода не ми се хваща? newsm78

Да си подновя питанката Rolling Eyes
Сложи в кошницата артикули само от кръглите цени и със сигурност ще ти се хване кода  Peace

Общи условия

Активация на акаунт