Ла Редут - кодове - 21

• 51 425
  • 777
  •   1
Отговори
# 510
кодовете за чантата ла фума ми се хващат почти всичките, но не се появява къмсписъка с артикули - дали ще дойде нещо?
Ако не се появява, оцветена в оранжево, няма да дойде.

# 511
момичета заменям черната чанта подарък за друг подарък и по точно някой от тези дето са чиниики вилички и тн  Crazy

# 512
Момичета   вчера  исках  снимка на червените  чинии,
но днес  си  взех  доставката  и там бяха  те,
затова ето снимка  и може  ако  на  някой  му се занимава  да  я сложи  и на  първа  страница,
защото  тази  там не  работи  Peace

Може ли код ?

# 513
Momicheta, Votre cadeau : SAC VOYAGE  - tova pytnite chanti li sa ili drugo.
izvinqwajte ako veche sa vi zadavali podoben vapros

# 514
Момичета защо не мога да пусна поръчката с куфарчето, дава го като подарък но на другата стъпка пише чи има проблем с него и неще и неще  #Cussing out. Ако пусна без подарък сигурно ще стане от раз  Tired

# 515
  • Пловдив
Чиниите ги дава налични след 12 седмици.
Изглеждат много добре.Пуснала съм ги два пъти  Wink

# 516
  • София
записвам се да следя  Hug

# 517
  • София
Momicheta, Votre cadeau : SAC VOYAGE  - tova pytnite chanti li sa ili drugo.
izvinqwajte ako veche sa vi zadavali podoben vapros
Да.

# 518
Blagodarq   bouquet

# 519
  • София
Да запиша няколко кода:
67822 - БД при поръчка 60 евро нова колекция... мисля не е персонален.
60488 - БД при поръчка 33 евро нова колекция + намаление с 20 евро на новите неща +  шалте (бяло и бежово 160*120 накъдрено по края)+ каталог... според мен е персонален но не пречи да се пробва, имам го и на 2та акаунта. Ако няма в кошницата от новата колекция дава шалтето но няма БД.
61018 - 0 евро доставка при поръчка 39 евро нова колекция + намаление с 15 евро на новите неща + каталог... според мен е персонален но не пречи да се пробва, имам го и на 2та акаунта. Ако няма в кошницата от новата колекция дава шалтето но няма БД.

61530 - 20 % намаление при 2 артикула .. ето за да не объркам все пак нещо  Embarassed

+ куфара в сиво с зелените цветя

# 520
wb нали знаеш,че на теб съм си ти задължена още от първия ми ден в темата  Hug Heart Eyes /и куфара с чантите съм го взела от теб  Blush/ Добавих и тези  Flutter
ketito не зная защо не се отваря при теб  newsm78 При мен ,а явно и при другите момичета се отваря  Rolling EyesДа не е бил някакъв бъг в снимка.бг за момента  newsm78
Pepsilight само това е реф.номер за сега.С другите кодове е само куфара  Peace
Благодаря на всички,които и днес са ми пратили снимки - добавени са вече  Hug С обединени усилия всичко става по - бързо Laughing  bouquet
Змейковица  Heart Eyes

# 521
Днес взех поръчка от 12/01 с кода за шалте , но както писаха момичетата по напред в темата и на мен са пратили чаши за ракия
Ето и реални снимки http://www.snimka.bg/album.php?album_id=308108&pid=10298251.

# 522
  • в страната на абсурдите
дано да не се дублирам!днес си взех една от поръчките от 15.01.бях използвала код 22810/две чинии за торта+лопатка за торта/,но са ми изпратили 4 бр.десертни чинии+4 бр.вилички.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=291524&pid=10298091

# 523
PLAID подаръка какъв е  newsm78
пуснах с новия код дето го има отгоре, без намаление само куфара ми даде

# 524
30813 - 20?/45? от новата + БД.Току-що го изпробвах и действа   Hands Clap
И още снимки на парката

Общи условия

Активация на акаунт