Ла Редут - кодове - 21

• 51 363
  • 777
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Вижте какво, момичетата, тази тема е за кодове. Ще ви кажа как се получава темата.Момичета, които я оформят ИЗЧИТАТ всичко тук, отварят всяка оферта една по една, избират кодове и ги слагат в началото, когато е възможно. Змейковица, ако не се лъжа е трета, която оформя темичката. Ако й писне и на нея, много се чудя къде тогава ще поднасяте оформлението на форума, без да мръднете и мъничко от вашето собствено оформление та да попрочетете малко.
Заядливия ми тон се прояви неочаквано за мен от близо една седмица, защото ми омръзна по 25 пъти на ден да чета за невалиден бутон, неполучена пратка, "дайте ми код" и разни други подобни, които едва два поста нагоре, да речем, някой вече е сдъвкал и изплюл.
Прощавайте за лиричното отстъпление, всички, които четат, - не е по темата, но едвам се сдържам вече заядливия ми тон да не се превърне в друг, макар и да има опасност да ме вземат за луда вече.

# 571
sVeshti4ka подкрепям те изцяло ! Peace
Наистина е досадно да  четем едно и също нещо по няколко пъти. Няма да е лошо пишещите тук да вземат и да почетат малко! Thinking

# 572
  • София
змейковица с кой код са тези олекотени да се пробвам и аз пък дано да ми върже?

Не съм змейковица , но 22837  може и да свърши работа Simple Smile  Peace
Не мога да повярвам, действа  ooooh! Бягам да пускам поръчката преди и този ко да не ми е спрял да работи.
Много ти благодаря   bouquet

# 573
  • In The Middle Of Nowhere
Направих един експеримент, не е кой знае какво откритие, но на някого може да е от полза - новия код, който някои получиха за 20 евро отстъпка от нова колекция, БД и шалте работи и при минимална сума, разбира се, няма намалението, а само БД, мисълта ми е, че ако някой иска може да го ползва като код за безплатна доставка само +  подарък, най - евтиното, което намерих, беше това потниче - http://www.laredoute.fr/vente-top-stretch-la-redoute-creation.as … tegoryid=56099731  добавяте си го към кошницата и с кода получавате БД и подарък и потниче за 3 евро

Ами да принципно тези кодове могат да се ползват и само заради Бд-то, спомням си че преди време имаше един подобен код, но не помня какъв и за какво и понеже не ми изнасяха някои от условията му(явно нещо с намалението е било) и по същия начин го ползвах само заради безплатната доставка и подаръка  Peace

# 574
  • Пловдив
Сори за спама....няма да е по-темата за кодовете,така че който не иска,да не чете  Peace

да , с тази калъфка стана... Hug аз слагах неща от които имам нужда...
ееееее ама то става нагло вече,(ДАЛИ????)нестига че искаш да намалиш доста намалени неща,неискаш подараци,искаш БД,ама неискаш и да сложиш артикула с който се хваща.....чесно казано това което искаш,просто няма да ти стане в тоя сайт,може да пробваш другаде......и четете малко дееееееее Whistling Все някой друг наготово да ви свърши работата,ще си сложа и аз един подпис,ама с твърда цена........
Тя май е имала предвид, че е слагала неща, от които е имала нужда, затова не е ставало  Peace
Точно това имах в предвид Peace просто опитвах с неща които ми трябват и не се сетих да сложа нещо като калъфката... затова написах СЛАГАХ Mr. Green сега я сложих и стана - за което благодаря отново!  bouquet Май някой друг не чете А??? Wink

П.П.Чета всичко. Не се притеснявай. Просто от време на време имам нужда от помощ- затова и питам! Темите все пак са и за това!Още веднъж благодаря на  ivanka1979за помощта!
А на теб sis7 ...извинявай ако съм те притеснила... но преди да повишиш тон - прочети внимателно!!!Нали затова призоваваш все пак Mr. Green
Нямаше нужда да повдигаш и почервеняваш думи, които аз съм написала,много добре осмислям какво пиша,не го правя често и затова доста добре съм прочела......много добре прочетох ,че си чела.....да личи си че е така,но не и всичко,не веднъж се коментираха тези кодове "31399, 31372, 31402 при два артикула So home избирате неща от тук дава БД и подарък май някакви десертни чинии в сиво", не веднъж се каза че важат само с тази калъфка,поне аз съм и пускала линка 2-3 пъти ,да не говоря че kras още като напомни за тях каза че е пробвала какво ли не и важат само с тази калъфка и едни  тривки за баня ( и една кърпа,но тя отдавна се изчерпа) ....аз няма да дооформям сайта ......     

Направих един експеримент, не е кой знае какво откритие, но на някого може да е от полза - новия код, който някои получиха за 20 евро отстъпка от нова колекция, БД и шалте работи и при минимална сума, разбира се, няма намалението, а само БД, мисълта ми е, че ако някой иска може да го ползва като код за безплатна доставка само +  подарък, най - евтиното, което намерих, беше това потниче - http://www.laredoute.fr/vente-top-stretch-la-redoute-creation.as … tegoryid=56099731  добавяте си го към кошницата и с кода получавате БД и подарък и потниче за 3 евро
Ето това разбирам,помощ по темата   bouquet Благодаря ти     bowuu                                                                                           

# 575
  • Казанлък of all places
А аз да докладвам,че одеалцето по код. 60488 (моят за 20-те евро...) не е налично, е бъде такова след 2 седмици и съответно кода не може да се използва... Жалко.

# 576
А аз да докладвам,че одеалцето по код. 60488 (моят за 20-те евро...) не е налично, е бъде такова след 2 седмици и съответно кода не може да се използва... Жалко.

Ауу да, наистина Shocked Shocked, тъкмо щях да пускам едни възглавници #Cussing out #Cussing out, а дали кода ще е активен след  2 седмици, някои знае ли до кога му е срока?

# 577

Ауу да, наистина Shocked Shocked, тъкмо щях да пускам едни възглавници #Cussing out #Cussing out, а дали кода ще е активен след  2 седмици, някои знае ли до кога му е срока?
Кодовете ги пускат и спират както си искат общо взето.. Същото се отнася за наличността на подаръците Simple Smile

# 578
И аз тъкмо за това щях да питам, искам да пусна поръчка с него и ми е изпратен лично и не става. Не им искам подаръка, искам остатъка от офертата  Crossing Arms -20Е и БД. За какво ги пускат тези кодове като не действат ?

а дали кода ще е активен след  2 седмици, някои знае ли до кога му е срока?

Мисля че в имейла пишеше до 28/02/2009

# 579
  • Бургас
На моята оферта си пише най-отдолу-важи до 28.02 (друг е въпроса дали наистина е така и дали ще можем да си го ползваме)  Peace

# 580
  • In The Middle Of Nowhere

Кодовете ги пускат и спират както си искат общо взето.. Същото се отнася за наличността на подаръците Simple Smile

Това означава, че докато подаръка не е наличен и кода няма да работи, т.е не можем да поръчаме така ли?

# 581
  • Казанлък of all places

Това означава, че докато подаръка не е наличен и кода няма да работи, т.е не можем да поръчаме така ли?

Не можем с този код.
Практиката обаче показва друго - появяват се ,пусто, преди това, както и след изтичането на кода де, трябва системен подход и пробване всеки ден!
Ама ха!Ами ако остане нео неизкупено? Joy

# 582
  • София
мда, когато писах за него беше ок и на мен от преди малко се закучи ...бясна съм им...абе сигурно е гадно затова го няма  (да не се излагат франсетата) Mr. Green

# 583
bradata точно тази   bouquet Heart Eyes Аз като казвам,че вече гледам и  направо нищо не виждам  Crazy
Мале момичета тия намаления направо ще ни побъркат всичките  ooooh! Joy Казвам вече да свършват,че да дойдем на себе си,но започвам да се тревожа за летните,когато сигурно ще сме още повече и още по - хумнати smile3547 smile3554 blahblah smihesorryatwork ku-ku Joy Joy Joy 

И ето един пресен код:
39861 - 50/110Е, 36/86Е, 25/54Е
И сега гледам пишат французойките,че сака Лафума кафяво/тюркоаз с код 26859 го заменяли с някакъв сак everyday Lafuma,на който няма снимка за сега  Confused имайте го предвид  Grinning

# 584
Здравейте,бях пуснала една поръчка с 15 артикула с код подарък пътни сакове,сега като поверявам на поръчките си не ми излиза като артикул а го имаше до преди ден два.
Какво ще рече това че няма да ми ги изпратят ли? Confused

Последна редакция: сб, 31 яну 2009, 00:32 от stacy

Общи условия

Активация на акаунт