Отговори
# 180
  • София
Бульовче, да ти е жива и здрава малката кукла!

Прекрасно е - всеки ден нови бебчета  Hug Hug Hug

Миа и Светла, добре дошли у дома, а и в групата на сестантките - ще ви очакваме да се включвате, когато имате възможност bouquet  Hug
Миа, благодаря и за подробното инфо за операцията. А това за свалянето на лещите не го знаех, та ще ми е от полза.

# 181
честита малка принцеса на мама Бульовче,скорошно възстановяване  Hug
Добре дошли и на вече родилите мами.Само с положителни емоции да ни зареждат   bouquet

# 182
  • Sofia
Честита радост на Бульовчето! Да им е жива и здрава малката Даниелка, а мама бързо да се възстановява! Ех, че хубаво!!!

Миа, Светле, добре дошли! Радвам се, че сте добре и всичко вече е зад гърба ви и се гушкате с малките съкровища!

Бухтичке, аз ще се опитам да отговоря за каквото знам. Доки ми каза всички бижута да останат в къщи. Без лак на ноктите и на ръцете и на краката. За помпа нищо не е казал, но аз ще си нося или по-точно ще ми донесат, като ме извадят от реанимацията. Превръзките за раната - искат ми една водоустойчива и две дишащи 25/10 см. След голямо търсене по нормалните аптеки, се плеснахме по челото, че живеем до Пирогов и в санитарните магазини около болницата не може да няма и наистина имаше 2 вида даже. Така, че търси ги в аптеките около болниците. Там ги зареждат. Не са скъпи, най-скъпите са на 3М фирмата, водоустойчивите и са 5 лв. Не е нещо кой знае какво, аз си мислех, че ще са много повече. За къпането - за тогава е водоустойчивата лепенка, мисля че няма проблем да се къпем с раната при това положение. За нощницата - каза ми, че ще ми дадат тяхна при постъпването. Аз съм си сложила една моя в багажа за след реанимацията, не знам дали ще ми потрябва, ама да си имам. Това се сещам засега, питай още нещо ако се сетиш  Hug

# 183
Mia благодаря за разказа. Най-хубавото е, че бързичко се възстановяваш и можеш да поемеш грижите около малката принцеска.

hetera не се напрягай заради случката със златното бижу. Вярвай, че и без детелинката ще си късметлийка. А ако искаш пробвай един трик. Лятото си мислих, че съм си загубила едни обици, които ми бяха подарили точно преди 10-на дни. Липсваше само едната. Хвана ме много яд, и наистина много се яодсвах. Тогава ми казаха да завържа на един конец три възела и ако са из къщи ще ги открия. На обяд вързах трите възела и до вечерта бях намерила обицата. А допреди това, аз, милото и майка ми обърнахме стаята няколко пъти да я търсим. Оказа се, че е паднала между два чифта дрехи.

Наде явно е от въздуха. Вече втори ден прекарвам на това място по-голямата част от ежедневието си и от денонощието. Постоянно съм на пребежки  Wink
Някъде бях чела , че това можело да е симптом, ама при мен май не е. Още сме си в комплект с малкото ми съкровище.

Ако се чуеш с Бульовчето специални поздрави и много  Hug от всички.

# 184
Честити бебчета на Дида_П и на Бульовче! Много да ги гушкат и целуват.

Аз направо паднах след като прочетох разказа на януарската мама, която родила вкъщи. Много забавно звучи, но всъщност мен ме е страх от това и искам да устискам до болницата.

# 185
  • София
Честита принцеса на Бульовче!Да е жива и здрава!Бързо възстановяване на мама.

Аз днес с мъжлето се заехме за почистване на дома основно.Направо толкова съм изморена,че бебчо през цяото време не мърдаше,но сега......
Сега сме напълно готови и чакаме.
Отивам да прочета за януарската мама.

Инче,Найема късмет и бързо и безпроблемно възстановяване във вторник.
Искам и аз вече да гушкам бебчо.

# 186
Би трябвало вече да посвиквам с мисълта,че всеки ден ще валят нови и нови бебета,но всеки път като видя,че ново съкровище се е появило и ми се насълзяват очите от радост!
Честито на мама Бульовче!Изненада ни днес и то толкова приятно!Бързо възтановяване и завръщане при нас!
Добре дошли на мамите Мия и Светлето!Мия,разказа ти е толкова приятен и звучи съвсем не страшно!
Гея,хубаво е,че при вас всичко е наред,малката принцеса е страхотна.
Всички вие вече родили мами,сигурно толкова се радвате!
Hetera,има една такава приказка,че щом нещо е загубено,особно ценна вещ,не го мисли,за твое добро е.Ако се намери-намери,ако не-забрави!
С нетърпение чакам утрешния ден за да науча коя ли мама ще ни изненада пак!

# 187
Ееее изпуснах ви няколко дни и немога да ви смогна с четенето, а пък и толкова хубави новини... smile3501 Честито на всички които са станали мами и добре дошли на тези които са вече вкъщи с малките бебоци!

# 188
Честито бебче на Бульовче!Много радост и малката принцеска да слушка и да папка и бързичко да ги пуснат вкъщи!
Добре дошли и на мамите,завърнали се от родилното и да пишат по-често и да разказват как е било!Макар,че сега имат доста задължения и радости и не им е до нас!
На маминките пловдичанки-още сме 2 в 1 и утре ще съм на линия! за курса!Само дано успея да се домъкна навреме,че малко с транспорта все закъснявам и да пазите местенце и за мен!Надявам се,че няма да тръгна да разждам днес,защото много искам да дойда и да се видим и поприказваме за последно с коремчета,че после ще срещаме момите и юнаците лице в лице! Hug

# 189
krasikoko пожелавам ти късмет и успех утре и едно леко, бързо и безпроблемно раждане.

Важното е, че ти и бебко ще сте под наблюдение, така че всичко ще бъде наред.

Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 190
ЧЕСТИТО НА МАМА БУЛЬОВЧЕ и на цялото семейство!!! ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА БЕБКА ДАНИЕЛКА - ДА РАСТЕ УМНА И РАЗУМНА, ВЕСЕЛА И ЩАСТЛИВА!!!
Инче, мерси за отговорите, ако се сетя още нещо - ще питам.
Миа, така спокойно разказваш за операцията, направо няма хич да се стряскам.
Хетера, аз съм загубила адски много бижута - и сребърни и златни /включително златната висулка от баба за абитуриентския ми бал - предимно и доста със сантиментална стойност/. Разбирам те напълно, но се научих винаги да си казвам, че човек като губи не знае какво печели. Наистина сега най-важното е да си родим живи и здрави бебоци.
Наде, поздрави и прегръдки на мамите, на които си вестителка /ако ги чуеш/.
Краси, стискам палци, ще се чуем.
  love001

# 191
  • София
Честити бебчета на Дида _П и Бульовчето да са живи и здрави и скорошно възстановяване на мамите!
newsm51

# 192
ЧЕСТИТО НА МАМА БУЛЬОВЧЕ !!! Да е жива и здрава бебка!
Ехааа каква новина, въобще не очаквах Laughing а гледам сме с един термин Whistling

Добре дошли на всички мами, завърнали се от болницата със своите съкровища!

# 193
Честити бебета на Дида_П и на Бульовче! Живи, здрави бебешори и бързо възстановяване на мамите!  bouquet

# 194
Здравейте мацки пухкавелки   bouquet
Аз минавам само да ви кажа, че малко ще се позагубя тези дни така, че не ме мислете просто с любимия трябва да се видим пък и имаме доста хора да посетим , та да знаете че не съм родила  newsm47

Не съм чела още обаче май видях че имаме нови бебчета  newsm47
честито на щастливите майчета да са им живи и здрави сладките подаръци

много целувки   love001 и прегръдки  Hug Hug Hug от на с бебка  newsm51

Общи условия

Активация на акаунт