Отговори
# 75
Честити юнаци на мама Лукрецияна и на мама Рися!!! Да са живи и здрави Grinning

Бебевалежа най-накрая започна, да видим и моята принцеса кога ще се излюпи Flutter Laughing

naiema, леко раждане!!!

Някой има ли телефона на Тифани Мишел? Беше тръгнала за болницата и не е писала нищо от вчера, дано всичко е наред Praynig

# 76
  • Sofia
Найема, ако не успееш да се включиш - УСПЕХ във вторник! Ще ти стискам палци, колкото успея и ще си мисля за теб! Дано всичко е наред и скоро гушкаме малки сладкишчета!  Hug

# 77
  • София
ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ ЮНАЦИТЕ НА МАМА ЛУКРЕЦИАНА И РИСЯ!!!  Grinning ДА РАДВАТ МАМА И ТАТЕ!!!   bouquet
БЪРЗО ВЪЗСТАНОВАВАНЕ НА МАМИТЕ!

Коте, благодаря за инфото за памперсите!  Hug Стискам ви много силно палци с Найема във вторник! Между другото чувам, че анестезиолога д-р Игов доста разсмивал пациентките по време на секциото.  Joy

Ние вече почти завършихме с първоначалните покупки за бебчо. Днес купихме и количка за бебчо Cangaroo Freestyle със зимен и летен кош. Изглежда много добре и не е много тежка, само остава да е здрава.  Wink

# 78
  • София
Малееее, много бебета, много нещо!

Честито на двете мъжки майки - ЛУКРЕЦИАНА и РИСЯ! Дано бебоците ви са много здрави и усмихнати!

Абе, момичета...аз така и не разбрах кога е родила SvetliD!! Честита дъщеричка и на нея!!!

naiema, Коте, нали знаете, че ще ви мислим цял ден във вторник!!!

Фокси
, смея да кажа, че нашата първа страничка е една от най-красивите във форума! Зарежда ме с такава позитивна енергия! Хиляди благодарности! (А как се смях на големия мъж Енчо... Laughing)

# 79
Бремелинки,ей ме,тук съм
Чак сега се връщам от болницата,благодаря на всички,притеснявали се за мен,оценявам го.
Честити да са новите ни бебчета,само радости и щастие да донесат на родителите си,да са живички и здравички и жиеота им да е осеян все с хубави работи
Така,сега да напиша какво се случи:излязох от вкъщи с колата,карах карах,спрях на един светофар когато изведнъж някакво Ламборгини не ме блъсна,докато завиваше.Като дойде полицията се оказа някакво 21 годишно разглезено хлапе,излязло тъкмо от бара,пиян.След като полицията си свърши работата аз закарах колата на ремонт – само бронята и е смачкана малко отпред и бордния компютър нещо се прецака.Добре че си има и застраховка колата.Аз обаче бая се стреснах,това е втората катастрофа в живота ми,но за щастие не може да се мери с другата.Като закарах колата взех такси към болницата,той май си имаше български манталитет,реши че ще е много хубаво да ме разведе из целия град и чак след това в болницата,ама на бързо много хубаво го оправих.
Като стигнах там вече си имах и много чести прорязващи болки в кръста.Викам си това е,ще се ражда!Доктора като ми чу симптомите много се разтревожи,пусна ми пълна кръвна картина за всеки случай,вземаха ми секрети,пак мереха тонове и пак ме гледаха на видеозони,бебка вече била съвсем до изхода,като се е  предвижила много бързо,само преди няколко дни си беше мнооооого високо.Та доктора каза,че наистина има вероятност онова червеното да си е от тапата но заради болките ме оставиха под наблюдение там и чак сега ме пуснаха.Решиха,че наистина са истински родилни контракции.Доки идваше на всеки половин час и вика,я,ама ти още ли не роди.Е,ако не бях настоявала още щях да съм си там,ама заради мрънкането ми съм под „домашен арест”Доки на излизане вика:Хайде,върви при твоите сектантки
Ама сега трябва повече да си почивам,че току виж бебка се родила наистина,от сега вече ща не ща и аз ще трябва да пазя леглото

Последна редакция: сб, 24 яну 2009, 19:54 от TiffanyMichelle

# 80
  • София
Тифани радвам се че всичко е приключило добре.Щом трябва да пазиш леглото.Прави го често,че още му е рано на твоето бебче да излиза.
Както си говорим сега за бъдещите ни бебета след 20дни ще говорим само за кърмене и колики. baby_neutral Joy

# 81
  • София
Да са честити юнаците на Рися и Лукрециана! Живи и здрави и послушни! А на мамите бързо възстановяване! 

Naiema, всичко ще бъде наред  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Тифани, добре че е бил малкия дявол, а сега щом трябва, ще пазиш леглото - не е толкова страшно  Mr. Green нали е в името на бебо.

# 82

Честито на мама Рися!Да са живи и здрави и двамката с големият юнак Енчо!Бързо възтановяване и завръщане в нашите редици отново.
Тифани Мишел,хубаво е,че всичко се размина и бебката все още е на топло при мама,нека порасне още.И спирай да караш вече,ще си наваксваш след февруари!
Мале,момичета ,как се справяте със скуката.Мен тия дни така ме избива на рев!Писна ми да стоя на едно място ,писна ми от компютъра и тв-то..направо не издържам вече!Само гущкането с любимия ме успокоява и мисълта за скорошна среща с принцесата!

# 83
Честито на новите мами! Да са им живи и здрави мъничетата и бързо възстановяване.  bouquet

А сега ви пращам по едно парче за десерт от тортата, която спретнах, за да се почерпим за тяхно здраве.

# 84
Тифани много хубаво че си се разминала с малката бела, важното е че бебонче е добре, колкото до леглото - ами щом трябва ще го попазиш малко - пък и лентичката ти е към края, стискам палци всичко да е наред.
cutesmallcat и Naiema с вас сме милички -  newsm17 Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

Аз пък забравих да кажа какво каза нашата бъдеща кака миналата седмица "Мамоооо бебето ще се роди на 27-ми" - аз и мъжа ми се  Shocked - малката не уточни кой 27-ми Януари или Февруари, но си имам едно на ум за тази дата  Joy

# 85
  • в сърцето на един мъж...
Честито на Рисия и Лукрециана, да са им живии здрави бебоците, да слушат, да папат и да пораснат големи сладури!  bouquet
Тифани, щом се налага, ще го пазиш леглото Hug
Миленко, Коте, стискаме ви палци силно всичко да е наред!
Миленка, ти имаш ли си вестител? Ще се радвам да съм ти гълъбче Embarassed
Аз съм много щастлива, два дни подред ми дават да гушкам Мила, а утре ще се пробваме да се кърмим. От утре вече ще я вадят от кувьоза и се надявам скоро да си я приберем.

# 86
Да са живи и здрави юнаците на мама Лукрециана и мама Рися!!!
И бързо възстановяване!
Колко бързо се случват нещата вчера с Лукрециана на варненската среща си хапвахме пица и си приказвахме а ето че днес е мама на Илиян.   bouquet
Лека вечер!

# 87
  • София
Честити бебчовци на Рися и Лукрециана, да са живи и здрави и много послушни! newsm51

# 88
ЧЕСТИТИ БЕБЧЕТА НА РИСЯ И ЛУКРЕЦИАНА, ДА СА ЖИВИ, ЗДРАВИ, ПОСЛУШНИ И МНОГО ДА ВИ РАДВАТ.
Момичета, да ви се "оплача" от милото-вчера ми се прибра с цяла торта, бях му споменала че ми се яде и той нашия-и без това вече се търкалям. Laughing.
Нещо се разболявам, имам хрема и главата ме боли, ще гледам да я излекувам, че док.няма да иска да прави секцио.
За лекцията в Пловдив в понеделник-ако не съм родила съм на линия.Вчера направо си се оплаших, като почнаха едни бодежи и да усещам беба ниско долу и реших че раждам, полегнах и поотминаха, но утре си приготвям багажа за всеки случай.
Лека нощ сладурки, отивам да се гушкам в милото.

# 89
Честито на Рисия и Лукрециана, да са им живии здрави бебчетата!
Ние все още сме 2в1!
Лека вечер!

Общи условия

Активация на акаунт