29 австрийски филУлошки се лекуват с чай и нафта

• 13 065
  • 294
  •   1
Отговори
# 135
Gigi, ами аz ре6их да и вzемат кръв. Тъй като от 2_3 месеzа не се хране6е добре. Все ми пропуска6е обяда и ве4ерята. Та се принудих zа следобедна zакуска да и давам не6то по zаси6та6то и питателно, от крем4е с плод.Жълтък и давах от дъжд на вятър.  Тя по рождение винаги е имала много хубава и нежна кожа,а zапо4на да е една иzпръхнала и суха, особенно на корем4ето. Въпреки, 4е я мажа с крем4е всеки път като я мия. Та поради теzи при4ини сметнах, 4е не е zле да и вzемат кръв.
Яйzе и давам ве4е преz ден. Варени не ги яде много с ухота, но на омлет със сирене няма наси6тане.  Запо4нах да и давам и много "4ервени" сок4ета, раzмръzявам и "4ервени плодове" и и правя всеки ден фре6. Зелен4уzи и преди и готвех много.О6те я кърмя, но ми се иска да спирам, 4е и раzваля режима на ядене. Като се насу4е и после неиска да яде, а докторката ми каzа, 4е кърмата не трябвало да е zаместител на храната на таzи въzраст. А аz се успокоявах, 4е ако не яде, поне от мен полу4ава не6то добро. Явно съм била в гре6ка.
Леберкеz и аz недавам, но като минем покраи месата в магаzина и zапо4ва да иска екстравурст.Не съм му голям фен, но и давам. Предпо4итам 4исти меса отколкото кремвир6и, екстравурстове и тем подобни, но Вики не.

Това с пути, пути, zву4и много сладко, като си го представя от устата на малко невинно детенzе.  Heart Eyes

# 136
Лелее, Леден облак , теzи не6та zа първи път ги 4увам -Феритин и Трансферин зетигунг. Mоже ли да ми ги обясни6 с думи прости  Embarassed   В кръвта ли трябва са се намират и как се иzследват?

# 137
Прочетох, че Джон Ъпдайк е починал, за ценителите на произведенията му малко проза

# 138
За закуската в неделя идеята не е лоша, нищо че не закусвам, но за да дойда в 9:30 сигурно трябва да тръгна веднага щом  се съмне  Laughing  Като се съберете за някоя следобедна закуска, ще се включа с удоволствие

Жени муцка ти пеш ли си замислила да идваш,я да се стегнеш и да оздравяваш и в неделя да си на линия Hug

Вива ,не мисля да нарушаваш режима на Вики с кърмата,тя според мен си е в такъв не ящен период и добре,че е кърмата да не седи съвсем гладна.И Мим ми има такива седмици,единствено,че не съм наблюдавала никакви промени по тялото и  енергията и.А и си мисля,даже и да не кърмеше тя пак щеше да си има такъв период.Ние имахме в 9 месец когато от бурканчета минах изцяло на готвено,за да и разнообразна,по време на кучешките зъби месец поне,и преди Коледа 2 седмици.Хапва по 2 лъжици и толкова,мляко не отказва в тези периоди,и плодове.И пак ще кажа давай Хирсе има най високо съдържание на желязо.От кърмата се усвоява на 100% процента желязото,от месото малко.

# 139
Gigi, мерси zа предложенията. 6те ги приложа.

Рени, как сте? Мал4о оправи ли се?

# 140
  • Виена
Ей, ЛаДолче, "Погледът" ми дойде много добре след радостта от поезията на Съни и обсъжданията за заглавието на вестника. Благодаря! Бог да го прости Дж. Ъпдайк!
Вива, благодаря! Днеска е без Т, но започнах АБ. Снощи като му взеха най-после кръв, се оказа, че все пак имал възпалителен процес. Ама снимка така и отказаха да направят. 6 дни с 40гр. и нищо не се чувало на слушалка! Ами ако не могат да го чуят, тогава какво??? Ошашавих се вече. То хладнокръвие, хладнокръвие, ма като се отпусне като дробче, не знам на кой свят съм!
Посмях се от сърце с това "какво-чуваме-на-немски". Ро, Джиджи, и аз  кюпа с "Цук-цурук!"  Joy

# 141
Добро утро!

Рени, бързо оздравяване на Кьониг Филип!

За това "Цук-цурук" си блъскам от вчера главата... Казвате преди "цуг феарт аб" го казват  Thinking Навремето имаше едно "Zug fährt ein" като метрото идва и  "Zug fährt ab", като се затваряха вратите, да не е нещо от рода на "Zurücktretten bitte, Zug fährt аb"?

Жени, ти ли беше в 23. бецирк? Ние ще си правим неделните закуски някъде по А2  Grinning

# 142
Аз обикновено чувам само пролетско мучене като тръгва метрото.
Отивам да спя, че снощи я съм спала 3-4 часа , я не . Даниел ми разказа играта с неговата перисталтика.

# 143
  • Виена, Австрия
Добро утро!

food010  food010  food010

Долче, да в 23-ти съм, но можем да си изберем по-привлекателно място за кафе от магистралата  Mr. Green  И не си мисли, че ти вярвам за сладките и чая в 23 часа, да бе да  Mr. Green

По повод темата кой какво чува, Тали преди време все ми пееше една песничка от която се втрещявах всеки път, а именно:

Ей ти уйо, ей ти уйо, .... уйо!   Joy
Да си призная доста време мина докато разберем, че това било хепи бърдей ту ю!   Laughing

Ренка, по-бързо да се оправя Филипче!

Уомбатче, пак ли?   action032      Какво стана с резултатите?

Съни, страхотно стихотворение!

За яйцата, Тали ги яде някъде от 2 годишна, преди това не и бях давала. Сега също не яде често. Обича варени, но яде само белтъка.

Джиджи, не бе мила, няма да ходя пеш, но в неделя автобусите при нас минават на половин час.

За вестника бих предложила и "Виенски кукумявки"  Laughing

Изчезвам  afwitch

Лек ден на всички!

# 144
  • Виена
Tediутре на Антон Бош има спилгрупе за децата,ние с Анни мислим да идем,ако ти се идва ще се радвам.Пиша на лични тел.Почва в 9 до 12.
Wine Gigi,благодаря за поканата  Hug,но късно я виждам  Blush.Снощи бяхме до късно на гости на едни приятели и сутринта,след като изпратих каката на училище,продължих със спането  Blush.Преди малко станахме  Blush.Иначе,ако не се лъжа,тази улица е на 2,3 пресечки от нас.Понеже се познавам с Ани (имаме общи приятели),та последният път,като се видяхме,тя ми спомена за тази група.Някой път ще дойда с вас,със сигурност няма да ви е последният,който ходите  Simple Smile.

# 145
Език свещен на моите деди!
Все има кой да те окeпази.
Маймуница щом пишем и говорим,
маймуни да се наречем - добре ще сторим!

ФилУлоШки - чавки, кукумявки разни
размахват показалки, нервят се напразно.
Невежеството - дрехите, гримът не крият,
но граЦки и деЦки ще си пиша,
ако ще да ме убият!!!

И тук в ефир ще вкючим ний за подкрепление
Дядо Вазов с надеждите му за "бодрото" поколение.

"Ох, аз ще взема черния ти срам
и той ще стане мойто вдъхновенье,
и в светли звукове ще те предам
на бъдещото бодро поколенье;

ох, аз ще те обриша от калта
и в твоя чистий бляск ще те покажа,
и с удара на твойта красота
аз хулниците твои ще накажа."

Всяка прилика в действителни лица и събития е случайна. Авторката няма за цел да дискредитира и обиди някого. Написаното е плод на нейното "вдъхновение" , а вдъхновението е нещо, което не можем да контролираме. Моля ви без литературни анализи! Пълният текст на "БЪЛГАРСКИЯТ ЕЗИК" на Иван Вазов можете да намерите тук http://liternet.bg/publish/vazov/lirika/polia/bylgarskiiat_ezik.htm

Последна редакция: ср, 28 яну 2009, 15:00 от fat.wombat - нова година - нов wombat

# 146
# 147
Ооо, Рени, много ми е мъ4но zа мал4о  Weary  Пожелавам ви бърzо оzдравяване, 4е другия път на Касперл да сте с нас   love001

Бреййй, много поетеси, много не6то и все добри да му се невиди         smile3501
Неzнам zа вестник, но материал zа една стихоzбирка може да се събере  smile3521   newsm10

Анни, писах ти на ли4ни  wavey

А аz 4увам неспир пролетско му4ене. Даже и от TV-то, където по принzип би трябвало да се говори правилно Например воде6тият на "Милионен 6оу"  newsm11  И тоя ако си мисли, 4е говори на немски .......  #Crazy  Отврят   Sick Confounded

# 148
Например воде6тият на "Милионен 6оу"  newsm11  И тоя ако си мисли, 4е говори на немски .......  #Crazy  Отврят   Sick Confounded

Аз го намирам за симпатинчен мъж, ама като си отвори устата и каже охта-мохта... #2gunfire
Чудя се защо във милионеншоуто не съм виждала чужденци. Дори втора генерация не съм виждала. Дали няма интерес към участие или ОРФ ги отсява newsm78

# 149
Мен ме кефи как говори  Crazy Той си е от село човека, там така си говорят. Не е учил за водещ на ТВ предаване. Карал е добре ски Flutter , та затова е там  Mr. Green
А за чужденците, не ми се вярва да има отсяване. Мисля че, или не им се занимава с предавания, или нямат акъл за там. Макар че, има доста въпроси,които като чужденец по вероятно да ги знаеш със сигурност.

Общи условия

Активация на акаунт