29 австрийски филУлошки се лекуват с чай и нафта

• 13 019
  • 294
  •   1
Отговори
# 210
Уомбат, това си е чиста проба грандоманщина  Mr. Green Хората се изплашиха и не смеят да пишат или пък се чудят кой е патица, кой е куче и кой прасе  Grinning

Пък аз ги сложих, защото са сладки и да видя дали става Grinning Честно!  Без някаква задна мисъл. Всъщност отидох в групата на животните да търся уомбат, но като нямаше ...сложих други животни. Дани много им се изкефи и грухтя, лая и вика папапа  Mr. Green

Да се надяваме, че няма никого заради времето, а не защото съм сложила няколко животинки. То човек да не смее една запетайка да сложи.

Последна редакция: сб, 31 яну 2009, 18:45 от fat.wombat - творец

# 211
Тук съм и се съблазних  от картинките на Уомбат.
БраО ,браО,браО на Дол4е  bouquet за находката!Голяма зараза.

,става,голям кеф!
После пак идвам..

Последна редакция: нд, 01 фев 2009, 01:48 от Sarrah

# 212
И аз не намерих емотикон с уомбат  Thinking

Има всъщност един, ама не знам дали ще ти хареса

Вече е почти 10 часа, коктейлно време настъпи

# 213
...и сега темата ще се напълни с ......

Последна редакция: нд, 01 фев 2009, 14:37 от :-))

# 214
Голяма мания тез eмотикони Ам,че съм невнимателна Laughing

Последна редакция: нд, 01 фев 2009, 22:08 от Wine Gigi

# 215
# 216
Добро утро майне Дамен , черпя с по един Крапфен, за да настане малко карнавално настроение. Вчера ми донесоха една огромна кутия с Крапфен от сладкарница Гройсбьок в 10. бецирк, мога да ги препоръчам горещо. Ако някога съм си мислила, че знам какво е Крапфен и какъв вкус има, вчера разбрах, колко съм бъркала.

Емотиконите са весели, да, стига да не се стигне до там, че и в нормалният живот да ги използваме  - представям си писмо до Wien Strom, пълно с червени от яд емотикони  Mr. Green
Имаше преди време едно предаване, в което ставаше въпрос за ученици, които вече не могат да изразяват писмено настроения и емоции, без да използват емотикони. Едно момче една цяла тема беше нацвъкало с емотикони - весели, тъжни, намигащи...  Grinning

Уомбат, по повод грухтенето се сетих, че дъщеря ми, като беше на 1г  имаше една такава играчка, на която натискаш едни копчета и различните животни излизат от къщичките си и съответно лаят, грухтят, цвилят и т.н. Това беше любимата играчка, без която нямаше мърдане  Grinning

# 217
  • Виена, Австрия
Добро утро!

# 218
adult only http://www.myemoticons.com/

Някой поръчвал ли е кухня в Кюхен Сити Зюд? Впечатления? Проучвам само, още е далечна работа.

# 219
  • Виена, Австрия
Днес рожден ден има Мира на Облачето!

Да е жива и здрава, много послушна и все така лъчезарно дете!

Весел празник!   ura dance happy bd

# 220
Честито на малкото облаче!

# 221

Честит рожден ден и от мен на малкото Облаче© by Wombat, да е живо и здраво, весело и палаво  Grinning

# 222
Честит Рожден ден на Мира

от предния пост си изтрих думата Имотиконки, че Диетата ме поправи на лични че се пише с "Е".
Джи-джи - коригирай и твоята, че пак недоволни   Whistling

# 223
Привет от сутре6ното рандеву в Урания.На път сме да го превърнем в традиция.Благодаря ви моми4ета !

bdbaloni на Мира!Здраве и щастливо детство желая,а за мама   !

Grinning , не е 4естно.Нали се разбрахме да не се пи6е тук за гре6ки. Не е ети4но да се  цитира кой какво е писал  на друг на ли4ни...Вси4ки искаме добър дух във форума!

Последна редакция: нд, 01 фев 2009, 15:04 от Sarrah

# 224

Да е жива и здрава Мира.

А пък аз бях на кафе с форумските мами и много ми хареса.

Общи условия

Активация на акаунт