29 австрийски филУлошки се лекуват с чай и нафта

• 13 025
  • 294
  •   1
Отговори
# 195
EEE ako ще пускате и синди съм при вас на семки  Wink   newsm57 стига да няма book
За лекарите в БГ, сигурна съм че има и много добри специалисти  bowuu , но ме дразни че отидеш ли на лекар и ти изследват всичко, като че ли живееш на о. Тимбукту  Crossing Arms. А и там хомеопатия е вече много на почит (за добро или за лошо)   33uu

# 196
Уомби как се спря пък на Аристон,на пазара толкова марки има.Аз съм също фен на АЕГ хладилника ми е такъв,БОШ печка,много съм доволна има и киндерзихерунг,и сименс миячката.Най скъп ми аспиратора на Ораниер.Хубаво е да купуваш на едно място повече уреди и да сравняваш онлайн цените.Ние получихме цена за всичкитеуреди по добра от онлайн шоповете в които обикновено е по евтино,ама имаше голямо пазарене.

# 197
Джиджи, ами, защото я намирам изгодно с много екстри и ми харесва външния вид. Няма много пари за пръскане, а марката Балай и игнис, с която са оборудвани масово кухните не ми харесват нещо, а другите по-маркови марки ми се виждат много солени.

# 198
А да, за българските лекари не си дадох вещото мнение: дъщеря ми има себорейна екзема на кожата на главата (не знам как се пише на български) и тук й предписаха едни капки с кортизон, уж дозата на кортизон в тях е минимална, но на нея там където и ги капех и побеляха 10-15 косъма. Майка я води в България на някакъв велик кожен лекар, казва му, че кортизона и действа, докато я мажем с него, след това екземата отново се появява, той я успокоява, че няма нужда от кортизон и й предписва друго лекарство. Майка се връща с лекарство, което естествено е с кортизон и в България се продава под друго име, но всъщност е еквивалент на тукашното.

Деяна, това с Тамифлу е направо ужас! Shocked

Надин, възстановявай се бързо и пиши по-често  Hug

# 199
Рени - фен е  не само на Ферре Joy
  По онова време имаше си памперси.  А и Рейнбоу-а на майка ми още функционирал перфектно  Joy

Аз преди година правих ремонт на кухнята, и от тук си изпратих с транспортната фирма печкатаЕлектра брегенц и пералнятаСименс, ще се разтърся за снимки из дисковете  а оня ден купих и кухненски робот за 80 евро пак за БГ. Все ми се струва, че качеството и цените на техниката в БГ е  ooooh!

Че те кортизона и тук го използват масово, за щяло и нещяло. Моя още си го пийва   #Cussing out по лекарско предписание

айде, отварям софрата с калмари, някой да отваря бира, че забравихме да купим в бързината. Laughing

# 200
Служителите на Сименс могат да купуват от фирмата всякаква техника с огромна отстъпка. Става да пазаруват и за приятели (без да го казват, естествено). Това е тип за тия, които в момента се оглеждат. Така последно поколение уреди излизат на цената на куче-марка

А преса за коса никой от вас ли не ползва. Препоръчайте ми нещо де, налага се да ги изправям по някакъв начин тия буйни къдри  Mr. Green

# 201
Като каза за куче-марка, се сетих за куче-касичка  Grinning
Аз си пфлегвам къдриците с любов и себеотрицание, затова не мога да ти бъда полезна с преса за коса

Днес имахме едно много симпатично био-семейство на следобедно гости, търсих, търсих -  в радиус от 15км няма пълнозърнени торти и сладкиши и купих накрая един Kirsch-Streusel Kuchen, сервирах го с гузна съвест, понеже знам, че никой от семейството не яде захар, житни продукти и т.н. но си признах, че не успях да намеря нищо друго. Още не бях свършила с изречението и сладкиша изчезна  Grinning Накрая и просеко пихме, май съвсем им обърках на хората принципите.

# 202
Такааа, най-накрая се справих с кирилицата и вече няма да пиша цифри вместо букви  bowuu
Долче, откъде ги извади тия емотикони. Що не попита сем. Био вкусно ли беше  Mr. Green
Надин, имам преса Remington, суши и изправя едновременно, за мързел като мен е чудесна, не трябва първо да суша и после да гладя. Ползвам я много рядко и не мога да ти кажа дали пърли много.
чоплиш семки? На Синди Крауфорд  Mr. Green
hahaha чоплиш ми е любимо. Само не разбрах на Синди Крауфорд  аеробиката ли ще комбинирате с чоплене. Семки и форум паст гут  Peace

# 203
От тук, но в момента линка не работи, сигурно заради мене  Mr. Green

# 204
Мерси, ще проработи по някое време   Rolling Eyes
3а закуската в неделя, среща пред Банк Австрия в 9,30, който закъснее да идва направо в кафето на Урания, ако не ни познава, ще ни чуе  Mr. Green

# 205
Aaaa , това "ще ни чуе" е малко  подозрително Naughty , кой беше, на една среща в икеа, намерил някакви мами и си седнал там на здравейте здрасти как сте , докато  в един момент , не се оказало , че те тез мами и "Форум" незнае ли какво е Laughing Пък да не ви казвам днес докато дзвъцках по магазините , колко БГ реч чуух.

# 206
Служителите на Сименс могат да купуват от фирмата всякаква техника с огромна отстъпка. Става да пазаруват и за приятели (без да го казват, естествено). Това е тип за тия, които в момента се оглеждат. Така последно поколение уреди излизат на цената на куче-марка

това е вярно!!! нашата секретарка мъжа и работи в сименс и ме пита трябва ли ми нещо. така че, илианче, ако те интересува, да питам? аз отказах, защото ние  през дан получихме уреди баукнехт, аз също исках сименс, оня тип от дан каза, баукнехт били по добри.

Надин
аз имам преса на бейбилис, доволна съм, върши работа, но не мога да се похваля че я ползвам редовно. аз се радвам като намерра половин час да се метна във ваната, косата на опашка и туй то.

Долче за дъщеря ти, пробвала ли си това
http://www.hermal.at/produkte/desquaman_index.htm
аз имам нещо подобно, и пробвах около 10тина шампоана, от този съм най доволна.

алекс от вчера е без антибиотик, по тоя повод отиваме на ски или шейна. да видим колко време ще устиска без болест. имаме само 3 седмици до операцията Praynig

Последна редакция: сб, 31 яну 2009, 09:46 от deiana

# 207
Гутен Морген!

Стори ми се, че има проблеми с емотиконите. За да излезнат като изображение, а не като линк, ги слагам  [ img]   [/img ] между тези две скоби. Скобите се намират точно над полето в което пишем отговора, на долния ред, първият бутон, нарича се "вмъкни изображение". Не ги копирайте от моят текст, защото съм ги написала с интервал.

Деяна, мерси за шампоана, ще го пробвам. Последното, което пробвахме беше пак нещо подобно, косата се миеше по схема, екземата изчезна и в момента, в който свърши шампоана, пак се появи.

Последна редакция: сб, 31 яну 2009, 16:36 от LaDolce

# 208
# 209
Уомбат, това си е чиста проба грандоманщина  Mr. Green Хората се изплашиха и не смеят да пишат или пък се чудят кой е патица, кой е куче и кой прасе  Grinning

Анна, да за на Синди аеробиката става въпрос. Един вид "Спортувате ли госпожо? - Да, пасивно" 

Общи условия

Активация на акаунт