Милано-има ли какво да се види

• 117 711
  • 706
  •   1
Отговори
# 405
# 406
  • София
e не е честно де, Simple Smile

# 407
момичета,дали пазите телефона за резервации за тайната вечеря? Моля ви за съдействие,защото попаднах на няколко телефона,а нямам идея кой е официалния,ако мога така да се изразя. Благодаря ви!

# 408
CALL CENTER SERVICE:    +39 02 92800360

TICKET PRICES:  Full: 6,50 € (+ advance booking 1,50€)

# 409
А колко по-рано трябва да се правят тези резервации? И може ли сам човек да резервира?

# 410
Аз резервирах около четири дни преди това по телефона, но колкото по-рано, толкова по-добре. Стига да знаеш английски няма проблем сама да си резервираш по телефона.

# 411
Да, на мен не ми е проблем резервацията, но понеже най-вероятно ще обикалям сама, не мога да разбера какъв им е принципа.. тоест ако е група е ясно, обаждаш се и казваш, че искаш да резервираш за 10 човека, но ако си сам?

# 412
Просто казваш, че искаш да резервираш посещение на един човек. За тях няма значение това дали си с група или не - важното е да си готов да си платиш входната такса Wink

Последна редакция: сб, 16 яну 2010, 18:51 от Шехина

# 413
Сега ми стана по-ясно, мерси Шехина. Просто досега никога не съм чувала за такъв тип посещение с резервация и ми беше много странно  Laughing В такъв случай ще се опитам да я посетя тази църква  Grinning

# 414
Ами да, то си е странно и нетипично за повечето забележителности...Какво да правиш - след небивалите тълпи от туристи, вдъхновени от Шифърът на Леонардо, хората използват какви ли не мерки за сигурност Wink Успех с резервацията! Много е изнерващо, но си струва усилията Wink

# 415
  • Sofia
Здравейте и от мен!

През април ми предстои пътуване до Милано. Вече взех билетите, но сега съм в огромна  чуденка за хотел.
Прегледах темата от самото начало, но всички хотели, които са посочени, са на някакви безумни цени за периода, който искам да букна. Дали защото има изложение тогава.. не знам.

Препоръчайте ми, моля, място, на което няма да ми отрежат главата за три дни.

# 416
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Здравейте и от мен!

През април ми предстои пътуване до Милано. Вече взех билетите, но сега съм в огромна  чуденка за хотел.
Прегледах темата от самото начало, но всички хотели, които са посочени, са на някакви безумни цени за периода, който искам да букна. Дали защото има изложение тогава.. не знам.

Препоръчайте ми, моля, място, на което няма да ми отрежат главата за три дни.

http://www.booking.com/hotel/it/brasil-milan.bg.html?aid=323176; … GAS3132245244;ws=
Ние запазихме места в този, за средата на февруари, когато също има някакво изложение. Впечатления мога да споделя след 20.02.2010г.

# 417
Здравейте!

Има ли някой скоро завърнал се от Милано?

# 418
Tari Tasartir, изключително доволна съм от този хотел http://www.hotelserenamilan.com/
Намира се в една пряка на корсо Буенос Айрес, в близост до метрото е. Миналата година го ремонтираха и сега за Нова година като бях там отвън не можах да го позная. За съжаление не можах да отседна отново там.
Персоналът е много мил и закуската е хубава.

# 419
Аз  бих  препоръчала  на  тези  които  имат  повечко  време  да  отскочат  така  да  се  каже  до езерото  Комо. Там  е  просто  приказно. От  моя  престои  в  МИлано  много  ме  впечатли  посещението  на  Ла СКала. Попадаш в  един  друг  свят. Това лято пък  отивам  на  опера  в Арена  Ди  ВЕрона.Италия  си е  Италия- страхотно  място  на  което  винаги  се  връщам и   надявам  се  винаги  да  е така.

Общи условия

Активация на акаунт