Милано-има ли какво да се види

• 117 739
  • 706
  •   1
Отговори
# 390
  • София
...Пихме капучино седнали отвън, завити с одеала  Heart Eyes

Ето сега вече знам какво трябва да правя, ако попадна в Сейн Мориц - на това му казвам романтика  Heart Eyes

# 391
 Grinning Значи, билетът Милано-Тирано е 8,50 евро.
Тирано- Сент Мориц- Тирано е 35 евро
Около 110 евро ни излезе за двамата.
Държа да отбележа, че не се качихме на Бернина експрес, защото отидохме малко по късно. А той е по скъп.
За мен обаче няма смисъл. Най-малкото, че не се отварят прозорците и снимките не стават толкова хубави.
Влакът, с който се возихме нагоре из Алпите беше фантастичен. Не се усеща, че се движи, много топъл и прозорците се отварят  Mr. Green
А за швейцарската точност нама изобщо да споменавам  Crazy

# 392
F_Diamond, добре завърнала се Heart Eyes

Много хубаво разказваш... Размечтах се направо Crazy Като пуснеш и снимките, ще съм вече съвсем щастлива Wink
Не разбрах само с кой влак сте пътували от Тирано до Сейнт Мориц, след като не е бил Бернина експрес?...

# 393
Бернина експреса е само един път дневно. А иначе през половин час има други влакове на Rhätische Bahn

# 394
Мерси  bouquet

# 395
  • София
F Diamond Размечтах се! Добре завърнала се, страшно полезно инфо, ще чакаме снимки!

# 396
F Diamond, добре дошла! И аз чакам снимките с нетърпение!

# 397
Simple Smile

Последна редакция: чт, 07 яну 2010, 09:45 от F_Diamond

# 398
Браво! Супер са снимките, явно сте си изкарали много хубаво!

# 399
  • София
Страхотни снимки, много приятно изглежда тоя Сен Мориц...а снегът колко е бял, красота!

# 400
Страшни снимки с много настроение Heart Eyes Сейнт Мориц ме грабна, искам и аз догодина Crazy

# 401
  • София
F_Diamond, много хубави снимки сте направили. Изкарали сте страхотно! Пожелавам ви много екскурзии до места, които искате да посетите!
Ние за съжаление нямахме много време и препускахме по улиците.

# 402
Благодаря ви момичета  Grinning
Наистина беше много хубаво. Пожелавам на всички ви много пътешествия през тази година  Heart Eyes

# 403
F_Diamond  Embarassed страхотни снимки  Peace надявам се и спомените да ви останат такива прекрасни  Praynig
Много бяло и чисто наистина в тоз Сент Мориц  Rolling Eyes чак се зачудих защо толкоз мразя снега  Mr. Green
Нощно и празнично украсено Милано ме изкефи май повече  Joy
Пожелавам ви скоро пак подобна вълнуваща разходка да си спретнете   thumbsup

# 404
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Аууу, аз ги изтървах  Sad Sad Sad.

Общи условия

Активация на акаунт