Милано-има ли какво да се види

• 117 712
  • 706
  •   1
Отговори
# 420
  • Sofia
Tari Tasartir, изключително доволна съм от този хотел http://www.hotelserenamilan.com/
Намира се в една пряка на корсо Буенос Айрес, в близост до метрото е. Миналата година го ремонтираха и сега за Нова година като бях там отвън не можах да го позная. За съжаление не можах да отседна отново там.
Персоналът е много мил и закуската е хубава.

Благодаря! Ти и по-напред в темата го препоръчваш май.

Обаче нещо множко ми се виждат 260Евро за двойна стая на вечер за двузвезден хотел... Такива ли бяха преди цените?

# 421
Tari Tasartir, изключително доволна съм от този хотел http://www.hotelserenamilan.com/
Намира се в една пряка на корсо Буенос Айрес, в близост до метрото е. Миналата година го ремонтираха и сега за Нова година като бях там отвън не можах да го позная. За съжаление не можах да отседна отново там.
Персоналът е много мил и закуската е хубава.

Благодаря! Ти и по-напред в темата го препоръчваш май.

Обаче нещо множко ми се виждат 260Евро за двойна стая на вечер за двузвезден хотел... Такива ли бяха преди цените?

Shocked НЕ
50 евро беше нощувката, понеже резервирахме по-рано. Иначе беше 70.
Дори за Нова година им писах мейл и ми казаха, че нощувката е 70 евро.
Явно в периодът, в който ще бъдете там ще има някакво изложение.
Знам ли...

П.П. Мога да ти покажа мейла с отговора им за новогодишната оферта.

П.П. Току що дадох примерни дати 13-20 март и за 7 нощувки дава 445 евро.

# 422
  • Sofia
Явно цените скачат тройно по изложенията.
Ние ще сме 16-19 Април - Мебелното изложение.

Вече се питам дали не е по-добре да резервирам нещо в Бергамо и да пътуваме всеки ден до Милано... Някой правил ли е така?

# 423
Виж тук. Сортирала съм ги по цена. http://www.booking.com/searchresults.html?sid=0261156c64f00acf99 … der=price_for_two

За съжаление наистина е много скъпо в този период  Rolling Eyes

# 424
Явно цените скачат тройно по изложенията.
Ние ще сме 16-19 Април - Мебелното изложение.

Вече се питам дали не е по-добре да резервирам нещо в Бергамо и да пътуваме всеки ден до Милано... Някой правил ли е така?
цените в Бергамо не са чак толкова ниски, че да си струва да пътуваш. През м. септември бяхме на сватба там и ги проучвах. Накрая си избрах хотелът, който е с най-висок рейтинг в Трипадвайзър, че като ще плащам 100 евро, поне да си струва. Струваше си, но за тия пари и в Милано има хотели.

Иначе точно за панаир съм ходила в Милано и поради високите цени на хотелите спахме в хотел в едно от сателитните градчета. за съжаление съм затрила ЛСтата с препоръчаните места, които ми дадоха момичетата от италианската тема. Но принципът беше такъв - хващам района около началната спирка на метрото, което ходи до Фиера Милано и търся хотел около него. Колата оставихме на паркинга на хотела, а из чентрото карахме пеш/метро. Но и там цените се въртяха в диапазона 70 - 90 Е със закуската (за двойна стая)

# 425
  • Sofia
А откъде мога да изтегля карта на метрото?

# 426
Ето карта на метрото. Три са  линиите - червена, жълта и зелена.

# 427
Моите спомени се връщат полека, но беше преди няколко години - та сетих се, че хотелът ни беше в Cinisello Balsamo (градче ли е, предгардие ли е, не знам). Много красиво,с  прекрасен парк и приятно площадче, където сядахме вечер за капучино.

Може да се сетя и за хотела  Grinning

# 428
  • София
Избрахме си NH Concordia - нов хотел, непосредствено до метро станция. Изглежда много добър.

# 429
Избрахме си NH Concordia - нов хотел, непосредствено до метро станция. Изглежда много добър.

Аз съм била в NH Utrecht, който е от същата верига. Бизнес - тип хотел, но доста добър.
Имахме само интересен инцидент с младежът на рецепцията, който се опита да ни настани по двойки (мъж + жена), въпреки резервацията за 4 единични стаи. Аз бях в командировка с още една колежка и двама господа. И след като почнахме да го одумваме на роден език, той нас за какви ни взема, момчето се ухили широко и рече "Абе, вие да не сте българи?". Оказа се, че е македонец. Добре, че коментарите ни бяха доста въздържани, че щеше да стане голямо излагане.

така че - хотелът ще ви хареса, най-вероятно.

А нашият хотел в Cinisello Balsamo беше "Вила Гирланда", но ако не сте с кола, не е подзходящ, защото е далече от станцията на метрото.

# 430
  • Sofia
Ето карта на метрото. Три са  линиите - червена, жълта и зелена.

Благодарско!

Hapka,
не сме с кола, ще търся нещо покрай метрото - червената линия.
Но за тези дати хотелите в Бергамо са в пъти по-евтини, та затова си мислех.. Гледам, че има влакове на 10 до 30 мин. и ако билета е 8-10 Евро, струва ми се, че си заслужава.

# 431
аз  като  ходих в  МИлано  резервирах в  хотел Берна. 85 евро  за  двойна  стая. 4*.  Страхотна  закуска, безплатен  мини  бар  в  стаите, 24  часово  кафе и  чай  безплатно  в  лобито, безплатен  интернет. И за  тази  цена направо  супер. А  като  местоположение  е  супер. до гарата ,  метрото,  близо  до  Буенос  Айрес ....

# 432
Момичета, благодаря на всички за съветите относно Милано Hug Особено за телефона за резервации за Тайната вечеря Peace След продължителни опити успях да резервирам билети за нея Heart Eyes Остава цял месец до заминаването ми, но след всичко написано от вас вече нямам търпение Laughing

# 433
  • София
Може да напишеш кой е телефонът, на който си успяла, за да знаят на кой да опитват и останалите Simple Smile

# 434
Може да напишеш кой е телефонът, на който си успяла, за да знаят на кой да опитват и останалите Simple Smile

Ето този:

CALL CENTER SERVICE:    +39 02 92800360

TICKET PRICES:  Full: 6,50 € (+ advance booking 1,50€)

Общи условия

Активация на акаунт