Милано-има ли какво да се види

• 117 666
  • 706
  •   1
Отговори
# 510
  • софия
момичета, мога ли да направя резервация на хотела от Booking.com с Visa electron дебитна или трябва задължително да е кредитна Thinking
На мен в Booking.com ми иска винаги кредитната карта.Миналата година исках с дебитна( като твоята) ,но не стана .Не ми дойде потвърждение.

# 511

момичета, мога ли да направя резервация на хотела от Booking.com с Visa electron дебитна или трябва задължително да е кредитна Thinking

Букинг и Венере искат само кредитни карти. Заради такива неща съм си извадила дебитна карта VISA  и ми върши идеална работа  Peace

# 512

Букинг и Венере искат само кредитни карти. Заради такива неща съм си извадила дебитна карта VISA  и ми върши идеална работа  Peace

значи става с дебитна visa така ли да разбирам Embarassed

# 513

Да  Peace
Visa classic, не Visa electron  Peace

# 514
благодаря ви момичета   bouquet  bouquet  bouquet,направих си вече резервацията,но с кредитна карта Simple Smile

# 515
  • София

Да  Peace
Visa classic, не Visa electron  Peace
А когато резервираш с дебитна веднага ли ти дърпат парите?

# 516
Лана, до сега никога не са ми дърпали парите при резервацията  Peace

# 517
  • София
Тоест я даваш само за гаранция. А иначе работи като обикновена дебитна, теглиш и плащаш с парите, които са налични, нали?

# 518
Понеже сте се заприказвали за дебитни/кредитни карти - доколкото знам всички международни БГ дебитни карти (с трицифрен код за сигурност) се приемат от резервационните системи по света (и не само от тях) като кредитни. Единствено българските карти с логото на БОРИКА няма как да бъдат приети, просто защото са си национални. Примерно аз имам кредитна, но често си ползвам и най-обикновена дебитна Виза Електрон - какво ли не плащам онлайн с нея Wink

# 519
Понеже сте се заприказвали за дебитни/кредитни карти - доколкото знам всички международни БГ дебитни карти (с трицифрен код за сигурност) се приемат от резервационните системи по света (и не само от тях) като кредитни. Единствено българските карти с логото на БОРИКА няма как да бъдат приети, просто защото са си национални. Примерно аз имам кредитна, но често си ползвам и най-обикновена дебитна Виза Електрон - какво ли не плащам онлайн с нея Wink

По принцип е така.
На практика - конкретно при Уиззеър винаги съм плащала онлайн с дебитна карта, но един път, когато ми се наложи да променя началната и крайната дестинация през колцентъра ми казаха, че системата не работи с дебитни, а само с кредитни карти и трябваше да плащам с кредитна.

ПП - ох, извинявам се, объркала съм темата с тази за Уиззеър. Така е като пиша толкова рано сутрин...

Последна редакция: ср, 14 апр 2010, 08:02 от argun

# 520
  • София

То не че е за тук, но на мен ми е любопитно дали тези международни дебитни карти работят, както дебитните на Борика, т.е. можеш да ползваш само наличните пари по картовата сметка?

# 521
Lana, тези карти си работят точно като дебитни. Те са дебитни.
Може да се използва само наличната сума в тях.
Хотелите и повечето сайтове ги приемат, заради 3-цифрения код, както каза Шехина.
Един единствен път ми се случи да ми блокират сума при резервация на един хотел...

# 522
  • София
Ясно, благодаря!  bouquet

# 523
По принцип е така.
На практика - конкретно при Уиззеър винаги съм плащала онлайн с дебитна карта, но един път, когато ми се наложи да променя началната и крайната дестинация през колцентъра ми казаха, че системата не работи с дебитни, а само с кредитни карти и трябваше да плащам с кредитна.

Това си е някакъв частен случай на Уиз, не знам защо и какво е това разграничение. На практика за тях няма никакво значение каква е картата, след като е международна и в нея има пари Wink Явно има и такива случаи, знам ли. Аз плащам с дебитната си навсякъде из нета, сигурно съм я ползвала за над 1000 транзакции (включително и за резервации и пр.), никога не ме е предавала Wink

# 524
  • София
....сигурно съм я ползвала за над 1000 транзакции ....
Не се ли изсилваш малко  Laughing

Пропуснах да похваля хотела, в който бяхме отседнали - NH Concordia - много добър, новичък и на метро станция.

Общи условия

Активация на акаунт