Споделете 93

• 26 752
  • 747
  •   1
Отговори
# 150
Вълк, гадно е мъж да се чувства безпомощен. И за жените не е лесно. Но се случва да бъдем. Дано отхвърлят лошите възможни диагнози и невролозите, и колегите им. Hug

Честити рождени дни на появилите се на тази дата малки и големи мъже!  ЧРД и на Мънки!

Последна редакция: пн, 26 яну 2009, 11:54 от рони

# 151
  • София
Споделям, че 2 дни не съм пипала форум. Скайп и фейсбук тоже.
Вълк, стискам палци да отхвърлят лошите диагнози.

# 152
Винаги съм се чудила дали самоубийците като скочат от 20я етаж по пътя надолу не се разкайват за скока и не им се иска да се върнат обратно.

# 153
  • Варна
Мисля, че не. Скачайки, мисля че са загубили достатъчно от разсъдъка си в зависимост от причината за скока.

# 154
  • о`майна лунна нощ е
А дали изобщо имат време да мислят и сърцето им не се пръска на секундата след скока?
Дали всичко им минава на лента - със сигурност, но нямам намерение да го разбирам.

# 155

VG, ти ли беше похвалила Пенелопа в "Елегия"? Помня, че беше някоя засукана варненка, но не помня ти ли беше, ета ли...

Превъзходен филм!

# 156
ПРинципно при скок време винаги има. Скачала съм от кула ( в басейн), дори от три метра имаш адски много време, все ти се струва че водата не идва и не идва, дори ми е минавала мисъл, че някой е преместил басейна.

# 157
Момичета, моля ви. Тема за самоубийство?! Все едно обсъждаме кой какво е сготвил днес....ужас. Rolling Eyes предпочитам сополи и разстройства. Simple Smile

# 158
Ей, не разрешават тук на човек да не харесва нещо или някого, и да не мисли като тях и това е! Няма да се научат, а ми завират толерантност в очите Crossing Arms. Да бе!

ПП. Сестрата на майка ми скочи от покрива на блока си. (фамилна обремененост имат, чели сте тук-там и за изпълненията на мама) Това е най-висша форма на желание за себеунищожение, според мен. Връщане няма, колкото и да им се иска, но щом са избрали точно този начин да се преселят във Вечните ловни полета, едва ли са искали да им се размине все пак. Има оцелели скачачи, няма ли сведения какво са мислили по пътя надолу?

# 159
  • Варна
VG, ти ли беше похвалила Пенелопа в "Елегия"? Помня, че беше някоя засукана варненка, но не помня ти ли беше, ета ли...

Превъзходен филм!

Аз бях. Благодаря за комплимента.
Чудя се на оцелелите как ли оцеляват от себе си после.

# 160
Незнам в каква безисходица трябва да си, че да избереш самоубийството.
Като знам хората какво правят, за да се излекуват от нелечими болести, това просто не го разбирам.

# 161
  • Варна
МГМ, винаги има надежда, че ще стане по-добре. Всеки има тежки периоди, които задължително отминават. И това ще мине и ще ти е много по-добре!

Вълчо, какво да кажа - моля се за здравето на Вълчето, дано разберат кое го е докарало до тук и да му помогнат! Не ми споменавай за чувство за безпомощност. Играла съм го. Ужасно е. Учени сме, че истинският човек винаги прави нещо, винаги се бори. В един момент обаче просто не знаеш какво можеш да направиш и никой не ти казва. Иде ти да крещиш срещу целия свят. Но и това минава...

# 162
Балу, протоверечиш си просто. Друго няма Simple Smile

# 163
  • Варна
Души мои, не мислете за самоубийството, а вземете се почерпете!

Благодаря за пожеланията, честито на Зефс и Мънки! Преди четири години по това време грееше слънце, а аз лежах и се чудех - мъжко ли е, женско ли е. Бяха ми казали само два размера, за трети не споменаха.  Mr. Green

# 164
Благодаря, Санечка. Да ти е жив и здрав, весел и палав Владек!
Ти си с най-здравия психически аватар. Все едно си слязла от влака там, където свършват релсите на строящата се БАМ.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт