Споделете 93

• 26 822
  • 747
  •   1
Отговори
# 375
Пък аз си мечтая да ме сполети, но вече съм прекалено стара. 38 ще чукнат скоро. И съм поизхабена, и уморена.
А и още един Станислав/а да ми става в 5-5.30-нееееее, не. Stop

# 376
  • Майничка
... но вече съм прекалено стара. 38 ще чукнат скоро. ...

Дърта ли ме нарече!? (емотикон с ръце на кръста)
Ей, тия млади срама нямат!

# 377
Ъъъъъъ, аз ,таковата, за себе си говорех дееее. Mr. Green
ако тепърва тръгна да бременея-а и то няма да стане веднага-второт ще отиде към 40 години чак. Множко е,мисля.

# 378
Честито, Бу! Много се радвам за теб и ти желая лека и безаварийна, а на финала здраво, розово бебе!

Споделям, че се чувствам смъртно уморена...а щях да ходя на караоке тунай мулинай да се изфукам с новата си фанелка на Депрес Мод, ама май ще ми се размине. И едно ПМС ме е затресло, ужас и безумие. По-добре да заспивам, но много се радвам всъщност, че наминах тук и прочетох такава хубава новина.
Много искам и мен да ме сполети. Ама както си му е реда.

# 379
Нещо сте пуснали запалена клечка кибрит къмто късото фитилче на Споделете.
Що бе, злата мои? Депрес Моуд ли ви гони, манджи ли немА за готвене?
Не схващам, не искам да схвана, никога не съм била фен на виртуалните караници, независимо от повода.
Наяве мога да спретна много по-качествен скандал. Обаче я няма Кроасанова да ме подкрепи. Whistling

# 380
Явно няма да спрете скоро да се дрънкате, та да взема да поздравя Бу.
Честито, Бу!Лека бременност, прекрасно бебе на финала!   bouquet
На рожденниците - честит празник!

# 381
  • Sofia
Бу, честито! Ти си знаеш!

Последна редакция: ср, 28 яну 2009, 22:35 от Tatti

# 382
Вълкът ми е чел публикациите.

А аз?! С моята магична плюнка??? Забравила си ме!  Crossing Arms

Бу, това е новина, която страхотно ме зарадва! Прегръдки!

Как сте, банда?  Grinning

# 383
Рано или късно, всяка която е писала в темата, бива прочетена от Вълка. Честито Бу!
Им, честито и на теб, живо и здраво да ти е отрочето и още по-колоритно и от теб!

Ей, да не отиде на работа човек. Направихте си веселбата без мен. Crossing Arms

# 384
Депрес Моуд?  Joy
Жозефин, днес си във форма. След Хлор, както ме наричаше Мишона, това е най- смешното нещо в тая тема!

# 385
  • До хладилника, който обичам
Вълкът ми е чел публикациите.

А аз?! С моята магична плюнка??? Забравила си ме!  Crossing Arms
Зло да те забрави! Вярно е, права си. Ти първа беше! (:хъг:)

# 386
Това е бисер на моята щерка  Grinning Чула - недочула.

# 387
И аз си го ползвам редовно тоз бисер на Теди, както и Миал  Laughing Много ме кефи щерката на Джули. Споделих.

# 388
Кефи те? Ми да ти я дам? Хич не слуша, май отрано я почва пубертета. Вечно е недоволна. И мрънка. Затваря се в стаята си, кара се с приятелки за някакъв Боби. Блъска врати. Иска черни дрехи.
Но пък мие чинии. Срещу 1.50 лв. Първо искаше 3лв., ама за толкова аз ще си ги измия.

# 389
Депрес Моуд?  Joy
Жозефин, днес си във форма. След Хлор, както ме наричаше Мишона, това е най- смешното нещо в тая тема!
Благодаря, Флорална. Причината да съм във форма се крие в сблъсъка ми, за който споделих. Отключи творческия ми център, ко да прайш.
Въпросът обаче е другаде-дали мъжът ми в петък ще повярва, че това не е юмрук в носа от изоставен любовник?
Кой знае, кой знае? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт