Споделете 93

• 26 839
  • 747
  •   1
Отговори
# 420
Мърморита, честит рожден ден! Желая ти здраве, споделена любов и доходна работа! Hug

Бу, честито! Здраво и красиво бебе!

Волфилио, четеш ли? Laughing

# 421
Чета, чета, но не всичко разбирам. Особено ако е чел мод преди мен.
Като оня поп, дето четял Стария завет - Ибе сам Ной в ковчега, три дни и три нощи.
Обаче кого, и как, пък сам, не е ясно.

# 422
Е, недей чети тогава. Rolling Eyes

# 423
  • тъгата в мен
Свежо,свежо..като парченце портокал се чувствам в момента.
Споделям оранжевото си настроение ,но без баката с кафе,която съм си спретнала.Цял ден не знам какво да правя и ми е много гъделичкащо от този факт.
ЧРД,Гос'пойце!Зелени пътеки и за много години!

# 424
  • Варна
ЧРД, Мърморано!
Желая ти свежи безразборни връзки поне две години!  Grinning

# 425
Честито МГМ! Пожелавам ти тази година да си по-малко драма и повече куин. Наздраве!

# 426
  • о`майна лунна нощ е
Еха, кой друг ще си признае Вълчовия прочит?  Hug Ако се наредим по големина на коремите, май сме Рони, аз, Саня, Дафодил, Бу ... изпускам ли някой?

Бу, лека и безпроблемна от мен! Кога се чакате?

Както е тръгнало, ще се спиртосаме здраво до края на месеца. Тази седмица ден-празно няма.

Наздраве МГМ! Пожелавам ти да пораснеш емоционално. Очевидно с живота се оправяш сама вече.   bouquet

С нетърпение чакам късния следобед. Дано не ни се провали срещата. Наточила съм се здраво.

# 427
Честито Рождение, Мър!
Да си щастлива!

# 428
ЧРД, МГМ! Поздрав.

Казвал ли съм ви, че бившата ми секретарка много приличаше на Anastacia? ОСобено в устата и гласа - едно към едно.

# 429
  • No Line On The Horizon
А свирише ли на някакъв инструмент?

# 430
ЧРД на Малката Госпожица!
Споделя, че никак нямам против Вълчо да ми прочете публикациите. Но пък това може да е твърде жестоко спрямо него.
 Отглеждам сякаш един Наполеон. Как може да кихаш и да пееш едновременно, като в същото време с едното око гледаш детско, а с другото решаваш задачи? До тук една грешна няма, тюх.

# 431
  • Варна
Зодия Близнаци?

ЧРД, МГМ!

# 432
Ах, колко се радвам за Бу!
Бу, от сърце ти пожелавам живо, здраво и лакомо бебенце!

Без да преувеличавам, споделям, че Жожо е все още сукалче само и единствено благодарение на на помощта , която ми оказа Бу.

Малка Госпожице Мърморано, честит празник и много усмивки!

П.П.Днес се навършва точно една година от положителния ми тест.

# 433
Ако може и аз да споделя радост за хормоналното положение на госпожа Бу! Лека, приятна и успешна да бъде бременността, Бу. През септември обилно лактозна.   bouquet

ЧРД, Мърморанке! Наздраве.   bouquet

# 434
Отглеждам сякаш един Наполеон. Как може да кихаш и да пееш едновременно, като в същото време с едното око гледаш детско, а с другото решаваш задачи? До тук една грешна няма, тюх.

Дерзайте! Ще има кой да хвърля и едно око на бебето.

Общи условия

Активация на акаунт