Споделете 93

• 26 835
  • 747
  •   1
Отговори
# 405
  • London, baby
Хубава вест, лека и спокойна бременност ти желая Бу!

# 406
Честито, Бу.  Hug

# 407
Ауу много мразя да съм последна на страницата, който не е видял - поздравих ви преди малко. Един от свирещите ми е приятел,преди ви пусках снимки от сватбата му с японка.

Буууууууууууууууууууууууууууу Мууууууууууууууууу Супееер! Надявам се е минало достатъчно време от последното ти кърмене и си се възстановила хемоглобинно-калциево, тоест готова си за още 4 години!

Кой каза бг-мамма във фейсбук, да ходим да налазим групата...

# 408
  • Варна
Какво пак е ставало не разбрах, но както и да е.
Бу, чудесна новина, честито! Ис-ка-ме лен-тич-ка, Ис-ка-ме лен-тич-ка!
Честит рожден ден и на малката Ния, да е жива и здрава!
Честито и на fros!

# 409
Честито, Бу  Hug И да почерпиш Вълка  Wink

Честито на щерката на Им и на fros   bouquet

И като заговорихте за фейсбук - онзи ден се опитах да се регистрирам, ама ми иска пълно име, пък аз по-пълно от това, дето го въвеждам, нямам  newsm78 Я като по-вещи, ме светнете - как, аджеба, да го ПОпълня?

# 410
  • тъгата в мен
Честито на всички,които имат повод!
Щях да ви споделя,че се къпах до преди малко,ама като ще се юрнете да ми честитите и на мен...
п.п.
Бях пометена с парцала..Що пък точно аз-дето и човката два дни не си бях показвала извън гнездото..

# 411
  • Варна
Бу, честито! Безкрайно много щастие и теми за писане!

Ета, внимавай, ще ти пресъхне устата.  Mr. Green

Споделям вечер, прекарана с приятелка на кофа чай. Трябва да засека някой път колко часа непрекъснато мога да си говоря с любими хора. Ама като гледам форума - май денонощно.

# 412
Не мога да се сдържа и да не споделя. На забележка, че не се казва дебел, а пълен, детенце попитало "А с какво е пълен?".

Tова е моето детенце Simple Smile Голямото, когато беше малко.

# 413
  • под дъгата
Споделям, Мърмораната има повод да се усмихва днес.
Да ти е честит рождения ден, МГМ! Ново начало, нови цели, нови надежди, смелост и безразсъдство ти пожелавам!

# 414
  • No Line On The Horizon
Айде, предавам щафетата, ЧРД на МГМ!

# 415
  • До хладилника, който обичам
Благодаря на всички за честитките Grinning Дано всичко е леко и лесно.

Споделям, че "Споделете" се чете от сума ти хора, които може и да не се разписват, но зорко следят Laughing

И ЧРД, МГМ!

# 416
  • Майничка
Честито, МГМ! Здраве, любов и хубави емоции!

Пролет иде вече, хора. Ставаш в 6,30 и навън е видело.

# 417
  • Варна
Мърморанче, честит празник! Здраве, късмет и тази година да се прекръстиш на Малката госпожица засмяна Hug!

Сподерям, че съм по къс ръкав, че видях кокичета в двора на градината и синигерче, което пееше разкошно.

# 418
БУ,честито!!

Честит празник на МГМ!!!  bouquet

# 419
 Честит Рожден Ден, Госпожице!  bouquet
Споделям, че видях два гълъба да се целуват на перваза на прозорец на таванска стая.
На много стара сграда, във Виенски стил.

Аз да попитам тихичко и некомпетентно, Александровска болница и болницата на медицинската акдемия едно и също ли е?

Общи условия

Активация на акаунт