Споделете 93

• 26 852
  • 747
  •   1
Отговори
# 450
Деси,какво е това "йеспийпъл"  hahaha То па човек може ли все "йес" да вика,все трябва и рога да покаже някога Joy Желанието ми да уча английски като че в пети клас угасна,доведоха ни за учител един хахавеляк,всеки път преди началото на часа заставаше с високо вдигната ръка над главата и питаше:"Кой е най-великия учител в околията?!?",и ние какво да правим,викаме:"Вие!",ама щУ смех падаше из задните редици,бедна ти е фантазията Mr. Green Веднъж му казах,че е изперкал и тръгна да ме води при директорката,обаче по пътя като разбра,че си знам правата(баб'ката от малка си е серт Mr. Green),и бързо-бързо си се прибра обратно в стаята.Ако случайно чете тук една мама,дано съм я развеселила,после и тя се разписа да го изгоним Mr. Green
Бейлис,стискам палци.Треперя пред мисълта,че и аз ще трябва да се изправя някой ден пред работодател,като знам какви въпроси задават понякога, как ще се сдържа да не се расмея,идея си нямам.Примерно:"Защо искате да работите?" hahaha,или:"С какво смятате сме по-добри от останалите?" hahaha,ми аз откъде да знам Mr. Green дали изобщо са добри.

# 451
Само веднъж са ме питали защо искам да работя.  Отговорих абсолютно честно : за пари, трябват ми. Комисията се подхихика и след седмица ми казаха, че ме одобряват. Но аз през туй време си намерих друга работа. Пак за пари. Laughing

# 452
# 453
Все повече пораствам и все повече за някои неща заприличвам на баща си.
Шокиращо. Горките ми деца  Crazy

# 454
  • До хладилника, който обичам
Все повече пораствам и все повече за някои неща заприличвам на баща си.
Опитай с новия Жилет Фюжън, дава чудна гладкост!  Mr. Green

# 455
 Joy

Ах, Бу, само за бради и мустаци мислиш.

# 456
Най-после Фюжън и в България, а  Simple Smile За последните 2 години, сигурно съм изпратила 10-тина оттук  Simple Smile

Не оставяйте Бу самотна. Някой няма ли да си признае, че ще й прави компания в дългото пътуване?

# 457
  • Кацнала на едно дърво.
Честито рождение на Мърморането! Heart Eyes Любов й пожелавам, ама такава любов, че да си забрави ника!

# 458
Даже и да има Фюжън, със сигурност не е същия.

Днес мили мои кокошчици, ми падна панел от гаражната врата на главата. След първата реакция да звънна на Милото, успях да се справя с подръчни средства- стара метална планка и бар стол. На финала бях доволна и омазана в грес. Обаче пък вече знам, че и гаражна врата не може да ми се опре.

# 459
Даже и да има Фюжън, със сигурност не е същия.
Същия е Simple Smile

# 460
Доста съм скептична, Бу. Самобръсначките от титулярната марка на Милото, купени от Виена например, се различават от същите, купени в Бг. Турският Памперс от българския. Гръцкия ПЕрсил също. Не споря за представителност на извадката, но за съжаление моето мнение е, че качеството на стоките за нашия пазар е по ниско.

# 461
Винаги съм се чудела, какво му е хубавото да се бръснеш с вибрираща самобръсначка. И къде е смисъла на тази гъзария?
Много й падна вече цената на Фюжън, сигурно подготвят следващата с 6-7-8 ножчета.

# 462
  • София
Рокси, една истинска жена не бива да признава, че може да се оправя сама с разни неща. Дори  и пред себе си не трябва /Освен ако нечиий живот не зависи от това. този на милото се изключва/. Това ти го казва жена, която доста време  е живяла без мъж.

# 463
Винаги съм се чудела, какво му е хубавото да се бръснеш с вибрираща самобръсначка. И къде е смисъла на тази гъзария?
Законният казва, че разликата е много голяма и бръсне по-добре от предния - Мач 3.
Може и Ео да ни каже после има ли разлика Thinking

# 464
Моя фюжън се прееба на 3тия месец. Не вибрира. Ползван е само по предназначение.
Вече ходя на бръснар.

Общи условия

Активация на акаунт