Споделете 93

• 26 730
  • 747
  •   1
Отговори
# 270
Честито на който, каквото има да се честити и да се отпразнува подобаващо !
Умора , главобол и мрън- мрън . Само това имам за споделяне.

# 271
Пътуващ, и мене ме тресе главоболие, което и от силно хапче не мина. Почвам да си мисля, че климатичните промени от топло кън студено и обратно ми влияят.
Чакам понеделника и общият преглед, задължителен по линия на фирмата.

# 272
Приятелката ми ме нави да се разходим до онова "чудо" на снобарията, а именно Mall of Sofia. Close Прибрах се с туптящи крачка преди малко. Няма да направя  пак такава грешка, ако не търся нещо конкретно и знам, че точно там го има. А там няма особено ценни неща! Скъпи да, но това не означава красиви или необходими, или пък аз нещо не я разбирам баш актуалната мода. Загубено време от към време, но пък хапнахме в Хът и си позяпахме хората, което май беше единственото интересно нещо. Пиците вече не са това което бяха...

# 273
  • Варна
Им, много се радвам Hug!

Сел, много здраве, всенародна любов, пури, и черно джони  bouquet!

Нямам за споделяне...По- скоро за масово споделяне. Едни екзистенциални мисли са ме налегнали- ужас! Направо в седмото измерение се чувствам запокитена напоследък. Ама и такива моменти трябва да има.

# 274
Знаете ли, кой е първият резултат, когато напишете думата "провал" в Гугъл?

много готино, а за мен беше още по-готино от този "провал" да попадна в блога на един познат, оттам  в блога на друг познат, оттам да видя трето познато име и със задоволство да установя колко малък е светът  Simple Smile

прехвърлих последните страници, прочетох интересни и хубави неща, браво.

# 275
Сели, честит рожден ден, батка! Криза да не те застига; пари да има за черно, бело и квото там  Mr. Green И най-важното - здраве в изобилие  Hug

Им, пожелавам ти надскочиш себе си в новата работа  Hug

МГМ, разкарай Стефан и Стоян. Нещо ново ти трябва, за да излезеш от дупката. Например, Сти/е/лиян  Mr. Green

Сори за отчетническия пост; отвътре ми дойде  Simple Smile

# 276

Трето- вчера ходих да се представя на работното си място, имам шкафче, график и надежди.
От тогава изпих една опаковка валериан глог и мента и се упражнаваям висок скок. Притесних се!
Споделих!
Честито Имелда!!!
 Да си разпределим аптеките, подозирам, че един и същи продукт усилено ще консумираме по тия дни. В чантата ми има заредени "мента, глог и валериана" сироп и таблетки, ужас станала съм леличка...

Марадона наздраве, вече нямаш оправдание да се държиш като малко дете.

МГМ няма какво да ти се обяснявам, върни се и си се прочети сама назад и ще видиш защо.

# 277
Ще ставам леля. На Ицо сестра му ще има бебе.  Grinning

Браво, Им!!
Честито, Марадона !
 Hug

# 278
Гледам днес - задръстване на кръстовище, на което не би трябвало да има.
По едно време съзрях причината: В единия ъгъл, до едно табло, седи катаджия с бяла кутийка в ръка и си играе с копчетата.
Понеже всеки път, когато има необичайно задръстване се оказва, че някой се опитва да управлява движението ръчно - стигнах до прозрение!

Регулировчиците са по-глупави от светофар!
Амин.

# 279

Калинааа. Спиш ли вече? Какво означава особит. Един особит звук в родопското наречие.
Баси звука.

# 280
На сръбски е "уникален".
Калина като се събуди, ще каже на български.  Wink

# 281
Бях забравила колко е приятно да шляпаш бос по хладните плочки и да пльокаш във водата преди да я погълне злият сифон.
От време на време си въобразявам, че познавам хората, после пък ме обземат съмнения. Двуомя се дали да срещна два свята или просто да не се обръщам назад.

# 282
Струва ми се, че Рокси се е напила в банята и се взира в отражението си в тоалетната.

# 283
Да, но не е улучила чинията.

# 284
Ама че сте и вие, трезва съм като краставица:) Не исках да си хабя ентър-а като правя отделни абзаци  Mr. Green Мултитаскинг съм, винаги мисля поне по три казуса едновременно. Случва се и да ги споделям едновременно.

Общи условия

Активация на акаунт