Споделете 93

• 26 736
  • 747
  •   1
Отговори
# 285
Добро утро. Вижте колко рано идвам на работа. И то след рожден ден!

# 286
ДобрУ УтрУ !Марадона,сигурно щото не си се прибирал изобщо .... hahaha Joy

# 287
Здрасти.

Голямата драма е, че Стефан си има ново гадже и на мен ми е кофти по въпроса. Очаквам всички да започнете да ме убеждавате, че няма за какво да съжалявам, а аз знам, че е така, но все пак, това са пет години и това, че Стефан не си заслужава не го прави по малко гадно. Кофтито е, че вече съм на антидепресанти, та не мога да направя нищо по този въпрос. Мисля, че трябва да го накарам да се изнесе. Нищо хубаво не би могло да излезе от съжителство с бившия. А не искам да съм му майка и прислужница, докато оназ офца малоумна го използва за излизания по заведенийца, харчене на пари, които той печели заради МЕН, щото аз се обърнах наопаки да го изкарам от депресията му, за да може той да започне работа. Кофти ми е, че ме замени за някаква фльорца за някакви си три месеца. Даже и по малко. Сега със Стоян си приказваме за евентуалното му местене тук. Не знам дали ще се получи обаче... Идва ми на ум оная тъпа чалга "Новата ти" или как там се казва. Ъх...

Кво ще пием?

Моя приятелка така живя с бившия си, заради квартирата и трябваше да понася срещите с новото гадже и т.н., беше голяма драма, но го преживя и забрави, намери си истински мъж, имат дете и т.н.
Разкарай го тоя и ще го изстрадаш набързо.
МГМ, имала съм възможността да говоря с теб и да стоя до теб, ти си лъчезарен човек, трябва да се забавляваш и да се обграждаш с хора, с които ти  е добре.

# 288
  • о`майна лунна нощ е
Добро утро и от мен.

Мрачно и подтискащо е навън, но топлината на РС-то и интернетът ще направят денят ми хубав. Утре предстои среща с приятелки - чакана от 10 дена вече.

Не смея да се похваля. След време, ако събера смелост, ще го направя.

Майсторите напуснаха дома ни. Сега остава и баш майсторът - милото, да си свърши работата и започва новото изцеждане на джобчетата за мебели. Милото е станал спец в сглобяването им, само да ги има.

Трудно ми е ставането сутрин. Все по-тежко ми е да се отлюспя от леглото, а малката квартирантка по цяла нощ дивее и не ме оставя да спя.
Някой каза ли кафе?

Споделих.

# 289
Ох, няма страница, която да не отворя и да не ме залеят рекламни банери с кое от кое по-апетитни предложения за апартаменти. ooooh!
Изпитвам невероятното желание да се обадя на работа и да кажа, че няма да отида днес. Неплатен да го пишат, каквото щат.
Ама съвестта не ми дава, пусто, ше зема да я изкореня, някой да знае ефикасно средство? Раундъп, нещо?

# 290
  • София
Витлеемската звезда, Английската кралица, Супер-принцесата с меч, на мама звездичката вече  е на 5 години и половин час. Преди 5 години газехме сняг до кръста, за да влезем в родилния дом, днес ще порим води до кръста, за да се съберем  и подпийнем за нейно здраве.
Да ни е жива и здрава, тя е изключителна малка жена!
Взимайте по една бутилка, но изчакайте до обяд, все пак! Наздраве!

# 291
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Да ви е честита, здравичка и щастлива, Им! Само да я радвате!

# 292
  • Бг
Им, жива и здрава да ви е, много да ви радва и само хубави неща да й се случват.

# 293
Имелда,много сбъднати мечти,здраве и усмивки и на двете ви желая,кавалерите и те да са ви живи и здрави,"принцески" живот пожелавам от сърце на момиченцето ти! И успех в работата!

# 294
  • о`майна лунна нощ е
 Mr. Green
Колко е хубаво, когато има толкова много празници поред!
Честито на порасналото момиче! Безгрижно детство и много бели й пожелаваме!

Последна редакция: ср, 28 яну 2009, 09:51 от Бейлис в шоко

# 295
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Бейлис, аз ръмжа кафе,
и се опитвам да долазя до кафе машината.
Легнах си преди около три часа.
Сега съм в друго измерение, и ви предавам сигнали със седемте антени,
закичени на рошавата ми тиква.
Като заговорихме за рошава тиква,
ето една http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=10253468
Не фотографско произведение, но е най-хубавото произведениение на мама.

# 296
Бейлис,какво си се нахилила такава Mr. Green Нещо на "въпреки" ли имаш да ми кажеш??? Mr. Green Чакам заявки за дуел на личния си сайт "бицепс.ком" Mr. Green
Баба ви ката досега тражи темата "Театър",ама нали се сещате за онзи израз:"гЛедам,ама нищо не виждам." Mr. Green Една мама беше писала,че "Страхотни момчета" било много смешно и хубаво представление(знаех си аз,то самото заглавие си го подсказва Mr. Green),та исках да попитам(направо приемете,че питам Mr. Green) наистина ли трябва месец по-рано да се резервират билети? Че ми е на 10мин.младежкия,ма викам да не се преуморя,или пък да изпусна някоя клюкинка от форума Mr. Green

# 297
Честит рожден ден на Ния! Жива и здрава да е, както и цялото  семейство!

# 298
# 299
  • о`майна лунна нощ е
... Катюнгелчева, аз на бицепс може и да отстъпя, но на корем и талия ще те сборя ... да знаеш /следва ухилен зелен емотикон/.

Общи условия

Активация на акаунт