Споделете 93

• 26 753
  • 747
  •   1
Отговори
# 210
...Това беше последното, което съм очаквала да изкочи. На мен ми е интерсно защо си търсила "провал" в Гугъл....
Това е инициатива на някакъв блогър. Ето и още инфо http://news.ibox.bg/news/id_1996783194  .
Експериметът на Галето е впечатляващ. Много ми хареса!!!
Да споделя - случи ми се снощи, по тъмно...
Пресичайки "жълтите павета" току пред Народното Събрание ми се счупи тока на ботуша. Левият. За пръв път ми е! Взех си го, поогледах се и толкова щастлива се почувствах Mr. Green! Коцукайки на един 6 сантиметров ток, докато се придвижа до Заимовата градинка си се подсмихвах щастливо, защото в края на един от поредица предвидими дни, ми се случи ненадейно нещо така комично и забавно.

# 211
Открих неподозиран талант у дъщеря си. Катери се като катерица. Вчера я водих на стена. Смаяна съм.
Ееееех, добро дете ми се падна, но не можеше ли и математиката да й върви повече......  Grinning

# 212
  • София
Благодаря, Дренко! А буквите са големи, защото тя ги извика тези изречения, с такъв ентусиазъм.....маалейй!

Вълчо, стискам палци всичко да  е наред! И пак ти казвам, ако искаш да питаш нещо, насреща съм!

# 213
  • Бу-у-урга-а-ас
Имелда, колко ти се радвам. Това, което споделяш и особено частта с "надеждите" звучи толкова романтично. Вече си представям червените ти обувки (кой знае дали имаш такива, но Имелда има) и красивата ти пола подредени в шкафчето, а ти в бялата престилка, сериозна и вглъбена над нечий картон.  Hug

# 214
Обязателно слушалки на врата. И идентификационно картонче, сканирано.
И масажиращи чехли, за съжаление бели.

# 215
Кой по дяволите е кратък номер 1919? И защо получих от него смс с десетина цифри.

П.С. Боже, боже. Мистерията е разкрита. За да си наредя плащане чрез онлайн банкиране освен цифровия сертификат и паролата било нужно да въведа въпросния код, получен като СМС, с валидност забележете 15 минути. Добре, че погледнах браузъра си контролно, иначе имаше да чааакааам и да ми изтичат минутите. Който ме знае- в банка работя ooooh!

# 216
Някоя банка?

A, ти вече си разбрала Simple Smile

Последна редакция: вт, 27 яну 2009, 12:58 от Анджелина

# 217
Изключително сприхав съм станал. Изненадващо е, че в такова състояние работата хвърчи. Една дама го отнесе, за втори път в рамските на два месеца. Т.е. винаги, когато се видим. Казвам й като човек, че нейната работа ще стане за три дни. Срокът ми е 20. Тя иска още по-бързо, плаши ме с началник. Само може да си мечтае въпросният да ми е началник. В Делиормана началник е голяма работа. Бау! Херпес. Викат му и стреснушка.

# 218
  • София
Обязателно слушалки на врата. И идентификационно картонче, сканирано.
И масажиращи чехли, за съжаление бели.
Naughty златистите ми автоклавни сандали ,така обичани от всичси Споделетки, ще огряват болницата. Аз съм Имелда, все пак!

Лого5ко, усмихна ме!

# 219
  • UK
Здрасти.

Голямата драма е, че Стефан си има ново гадже и на мен ми е кофти по въпроса. Очаквам всички да започнете да ме убеждавате, че няма за какво да съжалявам, а аз знам, че е така, но все пак, това са пет години и това, че Стефан не си заслужава не го прави по малко гадно. Кофтито е, че вече съм на антидепресанти, та не мога да направя нищо по този въпрос. Мисля, че трябва да го накарам да се изнесе. Нищо хубаво не би могло да излезе от съжителство с бившия. А не искам да съм му майка и прислужница, докато оназ офца малоумна го използва за излизания по заведенийца, харчене на пари, които той печели заради МЕН, щото аз се обърнах наопаки да го изкарам от депресията му, за да може той да започне работа. Кофти ми е, че ме замени за някаква фльорца за някакви си три месеца. Даже и по малко. Сега със Стоян си приказваме за евентуалното му местене тук. Не знам дали ще се получи обаче... Идва ми на ум оная тъпа чалга "Новата ти" или как там се казва. Ъх...

Кво ще пием?

# 220
  • София
Ако спреш антидепресантите, може и по едно голямо, МГМ!

# 221
  • UK
Кога ще правим пак споделетска среща?

# 222
  • под дъгата
Мърморано, от това не се мре. И какъв по-удобен момент да се оттървеш от товара? Имам кафе„ мляко„ чай„ бира„ вино„ твърдо гориво също„ ако си харесаш нещо„ ще ти кажа кратък път до нас  Simple Smile

# 223
  • UK
Мляко звучи най добре. Simple Smile

Не ви ли се ходи на споделетска среща все пак? Имам рожден ден тея дни, може да е в моя чест, но няма да черпя много, щото съм бедна. Simple Smile

Оправям се. Ще се оправя при всички положения. Мда.

# 224
  • Варна
Ех, че я няма Лиса, начи! Помниш ли, Мърморанке още кога ти каза, че свъщност си влюбена в Стоян, а не в Стефан? Идеята да станете съквартиранти със Стоян е добра, само че на него недей да му ставаш майка, прислужница и т.н. Така или иначе, предполагам ще трябва да си търсиш с кого да живееш там. То направо за честитене работата, а ти си увесила нос. Изхвърли антидепресантите и карай нататък.

Общи условия

Активация на акаунт