Споделете 93

• 26 806
  • 747
  •   1
Отговори
# 225
  • UK
Ох, никак даже не съм влюбена в Стоян, ама не е в това въпроса. Аз на него майка, прислужница и тн няма да стана, щото той е съвсем различен от Стефан, но се притеснявам че няма да ни е удобно, вкъщи е тясно и навсякъде е пълно с мои неща, които няма как да махна... Ама ще видя де, ще мисля и по този въпрос...

# 226
  • София
То да беше само Лиса  Whistling!

# 227
Благодаря на всички за пожеланията.

Ето го джони - червен, черен, син, зелен и златен - може да избирате според цвета на тоалета ви. Ето и пурите, а това са бонбоните.

Всички ли си имат? Аре наздраве!

Hug  Heart Eyes  Peace

# 228
За мен пурите, мерси!

# 229
Честит рожден ден, Марадонски.

# 230
Моля, ако някой от вас има "Еманципирана магия" на Т. Пратчет да ми драсне едно ЛС.
Липсват ми страници, не че не я прочетох и така, но искам да си набавя липсващите.

# 231
  • Бу-у-урга-а-ас
Мерси за почерпката! Жив и здрав!

# 232
  • о`майна лунна нощ е
За мен бонбоните. Обичам Черноморец. В момента захапала пура и с чаша Джони в ръка ще съм укорителна гледка.

# 233
От деведесеидве теми тая развръзка дочакахме, ще почакаме още толкоз за завръзката.
МГМ, зарадвах се, като видях твой постинг.
Джони черен. Благодаря!

# 234
МГМ,аз ще заложа на максимите:"Всяко "зло" за добро." и "от Всяко зло има по-голямо зло.",сега ще ти кажа какво точно имам предвид Mr. Green Сутринта някаква бабка гепила една китара,нахилила се като зелка и пее някаква песен от типа на "Стари градски",в която май приоритет беше пустосването на някакъв бивш лИбовник Laughing,нещо такова беше:"Данооооооо да те тръъъЪЪЪЪЪшнЕЕЕЕ,чЕееееерната чууУУУмааааа...." Joy,пък аз все си мислех,че е добре човек да посрещне несгодите/старостта с китара в ръка,ама ако и аз съм в този модел на дърти години викам нема нужда,по-добре дорде е време да нарамвам хаповете(на това ли му викаха "метафора" newsm78) и да хващам гората Mr. Green
Весел празник на всички,които имат повод! Специалните обръщения ще си ги спестя,защото незнам как ще се приемат Mr. Green,бЪш днеска не ми е до кълване Sunglasses Grinning 

# 235
  • Пловдив / София
Честито на празнуващите.

В събота ще ходим до Калофер. Резервирах едно хотелче. Дано да излезе добро.
Исках повече в Копривщица, имаше дсвободни места, но поради др. причини не се получи за там.
В тая връзка някой, ако знае в Калофер прилично кръчме, да пише. Може и на лични.

Споделям, че в скоро време мога да се преместя в София заради мъж. Искам да съм до него, но не ми се живее в този град.
Само при мисълта и цялата настръхвам в лошия смисъл.
Ще почакаме още малко. Може да го преместят служебно в Бургас, Плевен, Благоевград.
Божке, където и да е, само не в София. Confused

# 236
З-а-с-п-и-в-а-м! Предупредих официално, не мога да пия силни кафета, направих си 3 в 1, но единственото, което ми идва на ум е, че ни 3, ни 1 ще ми помогне, защото 2 не виждам, до 17:15 ще требе да работя на автопилот  Crazy

# 237
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Честито Марадона  Grinning
Водолей, а  Mr. Green Добре, добре.  Flutter

Малка госпожице, ще ти дърпам и двете уши.
Никой не е печелил от това, че не се е постарал да хлопне прочетената страница.
Ако ще Стефан да покани новата си избранница да живее с него, не трябва да те терзае това, нтито тя каква е, нито ниищо от личния му живот.
Трябва просто съквартирантските ви отношения да са уредени перфектно, а и както казваш ти - най-добре да няма такива.
Това е единствено за твое добро, не е нужно блед призрак да броди в сърцето ти, и да не позволява да започнеш на чисто.

Ако със Стоян отношенията ви не са също пределно ясни, без никакви полутонови нюанси (извинете печатарката терминология, деформирана мозъчна клетка съм си),
по-добре не живейте заедно.
Стига се терза за глупости, и не ми се карай, че ти се карам,
щото в работата вече ми викат Страшинката, тъй като оня ден знаеш ли как се скарах на всички 

# 238
Еее, МГМ, само заради теб пиша, да знаеш! Ай честито!
Изритай го този търтей и смело напред! Пий, яж, забавлявай се и живей.
Не всеки ден човек получава шанс за ново начало.

Крив ми е света тия дни, май ще трябва да полегна, за да ми се оправи гледната точка.
За съжаление няма никакви изгледи, все повече работа се струпва...

Марадона, да си жив и здрав, пий и заради мен!

# 239
  • UK
Прекалено голям егоист съм, за да си направя нещо, та още дълго ще ме четете как се оплаквам. Аз съм един щастлив, щастлив човек, имам си всичко, с което много малко хора могат да се похвалят (което е жалко, защото не толкова малко хора си имат всичко). Просто съм в кофти момент, но и това ще мине. По добре е за мен и го знам много, много добре. Просто ми трябва време.

Ново начало, това е. Достатъчно живях, почти буквално тормозена от някого си. То моето малко на Стокхолмски синдром прилича. Simple Smile

Със Стоян отношенията ни са пределно ясни. Той ми е като братче или нещо такова. Simple Smile Проблема е само в размера на помещението, в което живея. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт