Споделете 93

• 26 789
  • 747
  •   1
Отговори
# 240
Сели, честито, да илядиш и да не падаш никога духом, пък и тялом, освен в случаите, когато джентълемнството го изисква  Mr. Green
Наздраве!

МГМ, и аз не мога да се уддържа да не кажа Честито вместо Съжалявам. В момента си още ин дъ ситюейшън, но скоро, по-скоро отколкото предполагаш ще си благодарна за стечението на тези обсотятелства. Ново начало, нов късмет, нова любов, обещавам ти.

# 241
  • UK
Ама то си е за честитене. Просто навика и все пак чувствата ми към тоя човек си казват думата. Не мога да нямам чувства към него, обичам го, ама... Така е много по добре. Simple Smile

# 242
Тъй, тъй, ясно ми е на мен, но гарантирам ти оттърсването от тези, ще ти създаде много по-добри и здравословни навици  Laughing
Ако щещ ми вярвай като те прочетох, чак не можех да повярвам в първия момент и после чак на мен все едно ми падна камък от сърцето  Laughing Считай какъв образ съм си изградила за Стефан...

# 243
  • тъгата в мен
Драми,да..но има и повод за празнуване!Честито на футболистчето!Марадона,здраве и берекет желая!Другото ще се подреди някакси!

# 244
  • Варна
Че то на него всичко му е подредено.  Wink Честито, Марадона! Бих си взела от пурите, много ме изкушават, но вече пет години не пуша...
Мърморанке, нямаш идея колко бързо ще изчезне навика, в момента в който изриташ Стефан. За чувствата ще ти трябва малко повече време, но при всички положения така ще ти бъде по-добре.

# 245
МГМ изговори всичко, което не ти дава мира. Ден, два, седмица... колкото ти трябва. Ще ти мине, ще забравиш и ще ти е странно след време, че толкова те е измъчвало това. В повечето случаи е за добро, още повече когато е навреме и няма трети потърпевши. Успех и скоро с нова тръпка да се похвалиш! Няма само Стефан да се развява с нова, я! Grinning

# 246
Наздраве, Марадона!

Ще пия за твое здраве, като спра да повръщам. Стомашен вирус. Да не тръгнете да ми честитите сега  Laughing

# 247
Мърморита, позволявам си да коментирам, защото съм ги виждала двамата господа, макар и на снимки. Мисля, че фльорцата е в ролята на съдбата, която ви дава втори шанс със Стоян.  Разкарай този Стефан - нищо повече не може да се направи явно, но, за Бога, не прибирай Стоян в твоята квартира. Историята ще се повтори. Отиди ти при него, за да си свободна до напуснеш, когато ти писне.

Виж, всеки си мисли, че нещата, които му се случват, другите няма как да ги разберат напълно, но да знаеш, че в тази тема има хора, които могат да са ти опора в по-трудните решения.

А това за антидепресантите са лиготии и ти много доре го знаеш.
Така че се мобилиирай и направи промяна. Стискам палци. Simple Smile

Кейси, честито! Mr. Green Joy

# 248
  • UK
Мерси на всички.

Стоян не го искам като нищо друго, освен най добрия ми приятел. Пределно ми е ясно защо са всички коментари, свързващи ме с него с каквито и да било романтични чувства, но няма нищо такова.

В квартирата на Стоян не искам, много, МНОГО скъпо ми идва. Предпочитам си моята. А е и по удобна.

А фльорцата е тъпа и не може да ме стигне ако ще и срещу нея да тичам. Смотла някаква, тъпото е, че аз все още съм "жена му" на Стефан, нали, готвещата, чистещата, пазаруващата, той си разиграва номерата с мен, а с нея излиза насам натам, кафенца, кино, секс, такива неща. Не ми се струва честно.

# 249
... тъпото е, че аз все още съм "жена му" на Стефан, нали, готвещата, чистещата, пазаруващата, той си разиграва номерата с мен, а с нея излиза насам натам, кафенца, кино, секс, такива неща.
Shocked Е това, още в момента, в който го пиша, трябва да е приключило завинаги! Защо зорлем се опитваш да станеш нищожна в очите на един мъж?! Какво като ти е криво сега. Той е направил своя избор, и грешен или не, ти не можеш да го промениш. Затова пък не му прави услугата да си въобрази, че е неотразим и има една за домакиня и една за удоволствия!

# 250
Мърморита, последно, излизането насам-натам, кафенцата, киното и сексът са нормата за вашата възраст. Всичко останало, ако не е принудително, е анормално. Simple Smile Разкарай го, колкото по-бързо и категорично, толкова по-добре. Simple Smile

# 251
  • о`майна лунна нощ е
Ами кой позволи на Стефан да стигне до тук? Защо сте продължили да живеете заедно, въпреки че ежедневно се разкъсваш от присъствието му? На твое място щях да го изстрелям на светлинни години от мен много отдавна. Не съм мазохист и нямам намерение да бъда, да се надявам, че някой ще се влюби в мен отново, а в същото време действията му да говорят точно обратното.
Самолюбието и чувството ми за достойнство надделяват над подобни "мечти". Реалист и буквалист съм.

# 252
Да знаете, че Мър слуша само себе си. Но я съветвайте, може пък да реши и да послуша и другиго  Grinning

# 253
  • UK
Няколко пъти вече го написах - единствения ми месечен доход са 175 лева, които представляват половината наем, който той ми плаща. Всичко останало, което получавам като работя, е безкрайно нестабилно като сума - вчера взех 30 лева, но днес няма да ходя и съм без нито един. Може един месец да работя всеки ден без почивка, а друг - изобщо. Не мога да остана без нито един лев.

# 254
Анджи, права си.

Mr. Green Нова съквартирантка? Но недей Стоян... ще е грешка.

Общи условия

Активация на акаунт