Споделете 93

• 26 740
  • 747
  •   1
Отговори
# 300
Имелда, честита ти рожденничка !   bouquet Да ти е жива и здрава, и много щастлива !
Взимам една бутилка и почвам още от сега.Не мога да чакам до обяд.Нещо много ми се пие, поне повод има.Наздраве!

Честито и на Fros! Всичко най-хубаво   bouquet

# 301
  • Варна
Честито на днешните, вчерашните и оняденшните рожденици!  Grinning
Да са здрави и обичани!

# 302
Имелда, честито ти ражденичка.  bouquet
Да расте каквато иска - звезда, принцеса, кралица, да стане каквато поиска.

# 303
  • Русе
Им, жива и здрава да е принцесата! А на теб - късмет!

Имам много за споделяне ама са битовизми и болестизми. Не ви трябват.
Някой ако знае как да намажа езика на 2,7 годишно бясно, хапещо диване, с Дактарин, моля да сподели.

И една консултация да си направя с вас.  Flutter
Как превеждате следното нещо:
As a Production Operative Your basic wage will be £5.73 per hour. A shift allowance of £28.20 per week is applicable to those working the rotating shift system.

Тези, които работят на смени, ще получават 28.20 допълнително на седмица. Или???  newsm78

# 304
Тъй, Деб, правилно си разбрала. Да не забягваш да работиш в Англия?

И на мен никак не ми се става сутрин и не ми се мърда от вкъщи...
Знам един сигурен начин да си поседя у дома поне 2 години, ама май още не ми стиска.

П.С. Рожденичките забравих, да са живи и здрави!

# 305
Деб, няма кво да го превеждаш. Малко е. Особено за Англия. Форгет.

Честито на Фрос и на Имелда.

# 306
Еее, как е хубаво празниците да не свършват!
Им, честита ви рожденничка, жива здрава и много успешна!  bouquet

Fros, ЧРД! Здраве, щастие, късмет Hug

Много трудно се става в дъждовно време! Не, че ставам лесно по принцип, но едвам ми се отлепиха очите. Днес ще е един домашен ден, в който ще пропусна да направя ред неща, които съм си обещала, защото ми е ден за мързелуване. И кафе ще пия! Има дни, в които ми се пие, но са редки. Днес обаче е такъв ден. Пък и миУото вчера ми купи апарат за кръвно налягане, та ако ми стане зле от кафето да знам колко точно ми е зле. Grinning

# 307
  • Русе
Мяу, не, не аз. Благодаря!  Hug

Много е мрачно и гадно днес. Кога ще свърши зимата? Януари месец е. Крайно време е да идва пролетта.  Crazy

Сел, малко ама толкова... Това е палажението. Тук и толкова няма.

# 308
Аз ги сметнах грубо около 2 хилки в лева на месец. Ми малко е. Едни цигари там са 5 пандура, смятай. За да върнеш нещо в България, ще трябва да живееш като скот и да се храниш с кофти храна от супера.

Ако е обаче за студентче, за лятото, бива. Аз като ходих 97ма там на бригада, работих горе долу за толкова, малко по-малко. Изпуках всичко за пиене в местните две селски кръчми, а после и за  разни други неща в Лондон и  се върнах в БГ  без пукнато пени и с подарък за жена ми, тогава все още приятелка, откраднат от едно магазинче до Лестър скуеър.

# 309
Да е жива и здрава Ния Пътуваща Имелдова! Всички пътуващи, гимнастици и червено-пантофки да я слушат!   bouquet
Фрос, и ти голяма да порастеш!   bouquet
Споделям, че съм много доверчива. Някой път милото ще вземе да ми донесе в джобовете си я сутиен, я бикини, и аз ще взема да ги изпера. Сега пера командировъчно.  newsm43

# 310
Като заговорихме за рошава тиква,
ето една http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=10253468
Не фотографско произведение, но е най-хубавото произведениение на мама.
Деси,много е сладък,да ви е жив и здрав,и да ви слуша Grinning Hug Hug Hug На всички майки и дечица,които имат повод да празнуват днес желая много здраве,щастие и безгрижни дни! Flowers Sunflower Flowers Four Leaf Clover  party006

# 311
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Благодаря, наистина ми е много сладък, и най-глемия кеф е, че още мога да си го гушкам, мачкам и целувам.
Е, малко пищи от зор, ама нищо  Mr. Green
Да ни слуша викаш?
Хохохо  Joy
Рони, и аз съм много доверчива.
Оправия няма, такваз ще си ида от този свят  Tired Grinning

# 312
  • Майничка
Фрос, честит рожден ден! Здраве, късмет и хубави емоции!

Честит рожден ден и на звездичката Ния! Да е здрава и щастлива и да крачи безметежно в живота със собствени червени обувки!

Установих много странна зависимост - когато съм болна, ме избива неудържимо на кулинария. Втори ден телевизорът е нон-стоп на някаква Фиеста ТV, където през 15мин. се изреждат разни готвачи. Добре че благоверният се отнася по-отговорно към диетите, та да се озаптя.

# 313
Им, да е жива и здрава Ния! Да се гордеете с нея!  Heart Eyes

Фрос, честит празник!   bouquet

# 314
ЧРД на всички рожденици! Здраве и щастие желая!

Ходихме до църквата "Св. Никола". Ния от сутринта ме е заврънкала да се возим на автобус. сама дава левчето на кондукторката и взима билета. Simple Smile

Отчето пееше на една майчица с малко бебе в ръцете.

Общи условия

Активация на акаунт