Споделете 93

• 26 749
  • 747
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Аз пък искам да споделя, че от три години ненавиждам рождения си ден. Вчера даже си плаках по улиците. Със слушалки в ушите се прибирах по Позитано и като почна песента "SHE" на Елвис Костело /от филма Нотинг Хил/ и те сълзите сами потекоха. Единствената причина за това откривам, че вече попреминах от другата страна на "попрището жизнено", дето се вика попрехвърлила съм средата. А не се чувствам на толкова!
Тъпото е, че не ми олеква, дори и да споделя!

# 316
  • No Line On The Horizon
Чукундур, да не ти пука  Hug Ден като всеки друг, какво има толкова. Отдавна нямам никакви очаквания за рожденния ми ден и много добре си живея. И все пак ЧРД!
Имелда, да ти е жива и здрава рожденничката. Много да те радва!
Благодаря ви за пожеланията  Heart Eyes

# 317
Чукундур, петдесеттака ли прехвърли? Младееш, да знаеш! Simple Smile

Да са живи и здрави рожденниците днес! И моят племенник празнува.
На Ния много игри и веселие пожелавам! На Фрос- здраве!

# 318
"Чукундур"( Mr. Green),наздраве!!! Drunk Аз и живота си ненавиждам на моменти,но така и така съм се родила,късно е вече да съжалявам Mr. Green  Защо ще плачеш,радвай се,че си се родила,кой знае колко усмивки и щастие те чакат в бъдеще,трябва само да  протегнеш ръка за да си ги вземеш! Hug  Специален поздрав http://vbox7.com/play:37754d8f и много,много слънце в мислите и дните ти да има винаги ти пожелавам!!! Hug

# 319
  • Майничка
Чукундур, нали знаеш коя е средната възраст - винаги с 10г. отгоре на твоите!

# 320
  • София
Чукундур, петдесеттака ли прехвърли? Младееш, да знаеш! Simple Smile

Да са живи и здрави рожденниците днес! И моят племенник празнува.
На Ния много игри и веселие пожелавам! На Фрос- здраве!
Сакън, ква петдесетка. На 35  ставам!
Ако е 50 сигурно съвсем ще се гътна от мъка.
Мерси за пожеланията и тук и на лични   bouquet

# 321
  • UK
35 е възраст, в която ни най малко не си прехвърлила средата, освен ако случайно не живееш в 15ти век. Моя рожден ден пък е утре и винаги му се радвам, нищо че рядко е нещо особено.

Споделям, че се събудих преди няколко часа от зверска болка в гръдния кош. И преди ми се е случвало от някакво по рязко движение, не мога да определя точно усещането, сега ме боли цялата дясна половина на гръдния кош, направо не мога да мърдам, а мръдна ли, пищя от болка. Май съм спала отвита на течение, та очаквам да ми мине след малко, като ида да си взема един горещ душ. Ужасно е.

# 322
О, МГМ, майка ми е родена утре. Сега разбирам склонността ти към драматизиране.  Grinning

# 323
Аз пък до днес си мислех, че МГМ и Стоян са съпрузи. Кво съм чел и аз....

# 324
Търся снимки на диско гърли от 80-те-големи коси, лъскави клинове, може и някои от Студио 54.

# 325
  • Бу-у-урга-а-ас
О, МГМ, майка ми е родена утре. Сега разбирам склонността ти към драматизиране.  Grinning

Невероятно съвпадение. И моята. Laughing
А днес празнува една от най-близките ми приятелки. Поредния рожден ден, в който и по телефона няма да се чуем даже, защото не е уикенд, защото имаме 9 часова разлика и защото свикнахме да бъде така. Липсва ми ужасно.

Им, да ти е жива и здрава прекрасната принцеска! Да расте умна и добричка, а на старини да сгрява сърцата ви като ярка звезда!

# 326
Фрида, за Си Си Кеч, Сандра, Сабрина и Саманта Фокс се сещам. И за Мадона в онзи неин период с изрусена коса и дебели вежди Simple Smile

# 327
  • Варна
МГМ, дясната половина от тялото ти се води мъжка. Явно в момента си в процес на откъсването й. Щом боли, ще стане бързо. 

Имелда, честит рожден ден на дъщеричката ти!

Чукундур, die another day! И след 33-35 или колкото е там, пак има щастлив живот. Честит рожден ден!   bouquet

# 328
Да ви кажа честно, това дъждовно време е единствено за секс или за поркане. За друго не става.

# 329
  • о`майна лунна нощ е
Търся снимки на диско гърли от 80-те-големи коси, лъскави клинове, може и някои от Студио 54.

Аватарът на Логопе5ка няма ли да ти свърши работа - буйна руса грива. Убийствен поглед. Нарисувай допълнително копитца в цикламен клин и ще стане перфектната гърла.

Общи условия

Активация на акаунт