Отговори
# 240
Деси, накара ме да се смея с глас:)

# 241
Аз до сега се рових във форума за Бебе-Август като гледам на повечето форумки там,които са в 11-12г.с.(както съм и аз) са им казали и пола,разглеждали са си бебчетата доста подробно...а аз с тая моята лекарка...не знам вече...На този ехограф в поликлиниката не успяхме да видим нищо...Почти същия изглед,както в 5-6 г.с.,само дето е малко по-голямо...А момичетата споделят,че крачета са видяли,главички...
Анелия, не се притеснявай за това. И прекалените грижи по време на една нормална бременност могат да докарат само ядове понякога... Светла петрова е добър ехографист и вижда това, което  важно. Ти би могла да си отидеш на частен ехографски преглед при друг лекар, и без тук повечето ехографии се заплащат, така че да се нарадваш на снимки на бебока. Иначе Калоянова е добър лекар, за това говори и фактът, че при нея има толкова много бременни, въпреки че техниката й е допотопна...

# 242
Аз от любопитство толкова давам зор.Много искаме да го видим вече малкото човеченце Simple Smile

# 243
Хора искам да споделя с вас мъката си,един ужасно скъп за мен човек е починал тази сутрин-моят кумец и най-близък приятел,дъщеря му е в много лошо състояние с два хематома и черепна травма,моля се за детето да остане жива Praynig Praynig Praynigсъпругата- моята приятелка и кумица ще ражда през април втората им дъщеричка,която той няма да види никога,не мога да ви опиша колко съм ужасно нещастна,колко е кратак и несправедлив живота,момчето е на 34г по късно тръгваме за Чирпан за да бъдем заедно и в последните му часове от престоя на земята Flowers Rose Flowers Rose

# 244
Моите най-искрени съболезнования!
Не знам какво да кажа в такъв момент...Животът понякога наистина е много несправедлив... smile3518

# 245
Диде, съболезнования и от мен.......Ужасно е всичко! И колкото и да е смешно и не на място писмото до мама от Деси в подобна ситуация, мога спокойно да кажа - Исках просто да ти напомня, че има много по-лоши неща....Когао животът ни предлага лимони, облаци, мрак и пр., и се ядосваме за какви ли не глупости.....Струва си да си кажем - Исках просто да ти напомня, че има много по-лоши неща....И част от тези лоши неща е именно описаното от теб, Диде....прегърни силно приятелката си и от нас!

# 246
  • Благоевград
jinjer_78 Моите съболезнования .    

# 247
Дани мила  Hug, искрено съжалявам за случилото се. Мойте искрени съболезнования  Flowers Rose Flowers Rose

# 248
Леле, Дани...това е ужасно. Моите съболезнования Hug

# 249
извинете ама не е ли по-удачно изследването за токсопрлазмозата да се направи преди забременяването  newsm78

# 250
дани искрени съболезнования  Flowers Rose Flowers Rose

# 251
Съболезнования и от мен

# 252
  • 42.016399,23.101179
Дани, много съжалявам..... PraynigТова което се случило е ужасно..

# 253
  • 42.016399,23.101179
извинете ама не е ли по-удачно изследването за токсопрлазмозата да се направи преди забременяването  newsm78
Това е най-правилното, ама не знам защо ги правят чак 3тия месец. Токсоплазмозата е като шарката, нй-хубаво е да си я изкарал някога преди да забременееш, тогава си имаш имунитет в организма и няма нищо страшно за бебето. Лошото е ако я пипнеш дакато си бременна.

# 254
Аз от любопитство толкова давам зор.Много искаме да го видим вече малкото човеченце Simple Smile

любопитство за какво да разбереш пола  Wink защото доколкото разбирам вече като цяло сте го видели човечето и за сега всичко е ок с него

Общи условия

Активация на акаунт